reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

heeeeeeeeeeej
ale babole nazekacie i nazekacie... :crazy: uroki ciazy kochane ;-)
a ja wlasnie wrocilam od diebetyka... mam bardzo dobre wyniki i moge powoli zaczac do swojej diety wprowadzac swoje kochane owoce :-D Jak ja sie ciesze!!!
milego dnia kochane! (nie nazekajcie tyle prosze, bo jak Was tak czytam to mi smutniej sie robi)

reklama
Dzień doberek:-)

Sabinko dawaj jedną:-D

Misiu duży już twój syneczek! Ciekawe z tym ułożeniem Igorka, czemu sie odwrócił?:szok: A co do 22.10 to już całkiem niedługo, też chciałabym tak wczesniej:tak:

Idę postawić wodę na kawusię...

witajcie

wczoraj tylko was podgladałam bo mezulo mial jeszcze wolne :-)
jestem totalnie nie wyspana ... heh chyba pojde sie jeszcze glebnąć :-D

mam dylemat!! jestem matka doswiadczona ale normalnie nie wiem co wybrac....czy kombinezon 68 czy 74rozmiar?? :sorry2::baffled:
w sumie jak kupie 74 rozmiar to wiem ze malenstwo sie w nim zgubi :sorry2: ale zas 68 boje sie ze do kwietnia (bo tu jeszcze ostatnie przymrozki sa) nie wystarczy....ale mam problem :sorry2:

Misiu ale Igorek juz duzy :szok: normalnie az jak czytam ile te maluchy maja to sie zastanawiam ile moj juz wazy :-) a z tym ulozeniem sie nie przejmuj
ma jeszcze czas :tak:

a my dzisiaj zaczelismy 30 tydzien tralalaaa :-D:szok::-D:szok::-D:szok:

no i co z Pati??

Kajunia jaks ie dzis czujesz?? jak wysypka?? lepiej?

a co się dzieje z Pati :confused::confused::confused:

Patrycja ma sie bardzo dobrze,z dzidza tez wszystko dobrze,nie ma jej na forum bo ma problemy z internetem ale obiecała szybko wrócic i nadrobić wszystko.:-)

Kajunia
Jak samopoczucie i Twoja wysypka
Misia
Kurcze ale masz olbrzyma w brzuszku wow,dlaczego 22 pażdziernik ?
Kobity
Ja tez dzis w nocy spac nie mogłam ale chyba z tego wzgledu ze mialam dzis dodatkowego lokatora Kacpra syna mojej siostry 8-latka który tak sie rzucał ze spac nie mogłam.Kawke juz mam wiec zaraz cosik wiecej napisze.:-)

Misiu no to szybko chcą Cię zaciągnąć na cc.
A mam jeszcze do Ciebie pytanie techniczne związane z dostępem do galerii. Jak poprosiłam o dostęp był 16 sierpnia (wieczór) i mówiłaś, że to kilka dni potrwa. W związku z tym, że tego dostępu jeszcze nie mam, mam pytanie czy mam się jeszcze w cierpliwość uzbroić w czekaniu, czy to coś innego?

witam :-)

Kajunia jaks ie dzis czujesz?? jak wysypka?? lepiej?

Patrycja ma sie bardzo dobrze,z dzidza tez wszystko dobrze,nie ma jej na forum bo ma problemy z internetem ale obiecała szybko wrócic i nadrobić wszystko.:-)

Kajunia
Jak samopoczucie i Twoja wysypka

wysypka POWOLI znika, ale jeszcze ciut ciut swędzi :zawstydzona/y: ale nie narzekam jest lepiej niż było :happy2: no i dzisiaj wstałam tylko 4 razy w nocy i powiedzmy, że jestem wyspana :crazy:

no to się cieszę, że Pati wszystko OK :tak: Women pozdrów ją oki :happy2:

reklama
Hmmm czyżby znowu wszystkie pouciekały
Ja wczoraj odwiedziłam 3 sklepy meblowe i wybrałm mebelki do pokju.
Ze wzgledu na to ze mieszkam z tata teraz,i mamy 2 pokoje to postanowilam ze swojego zrobic sypailnie dla siebie i Jordanka bo i tak jak sie urodzi nie bede tam przyjmowac gosci,tak wiec wybrałam juz sobie piekna sypalnie cała w koplecie.
Zaraz jeszcze wskocze na stronke IKEI i zobacze co maja w nowym katalogu.

Do góry