reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Smacznego..hihi..:-D
Sabinko mi lody nie wystarczyły..teraz wcinam słodziukiego melona...ostatnio nawet nie mam odwagi stanąc na wadze...chyba musze sie troche ograniczyć z tymi zachciankami:-D

Dokładnie Ladina pracuje a w brzuszku ma dwoje dzieci:zawstydzona/y:

reklama
Spokojnie juz wrocilam;-)

Jagoda
ja nie z tych co podloge na kolanach myja;-);-) Przejechalam mopem i git, byleby sie nie lepila;-);-)

Sabina
wiesz, co tak sie sklada, ze mam naczynia w zmywarce umyte od wczoraj;-);-)

Lody!!! mniam:tak: Mam chyba tylko jakies przeterminowane w zamrazarce wiec nie bede ryzykowac:no: Kuzwa nie mam nic slodkiego abuuuuu....

melona nie mam :-) wiec nie będe sobie robiła smaka:-) a do reala mi się nie chce jechać:-)
Ladina prosze bardzo troszkę lodów straciatella +wanilia:-) hehe no i jeszcze czekoladę Ci dorzce ale to dla Viktori nie dla Ciebie:-p

Ladina mop mopem ale i tak uważaj:tak:

Dziewczynki ogladałam teraz zdjecia tatusia który chwali się w GRATULACJACH: "MÓJ MAŁY MISTRZ"- rewelacyjne, przepiękne i wzruszające zdjecia, zerknijcie sobie...

no juz obejrzalam:-)
wczesniej klikalam na tego tatusia i sie nie otwierala;-)
Fajne foteczki, tylko na miejscu tej mamusi to bym sie wkurzyla za pokazanie cyca;-)

reklama
Do góry