reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

aaaaaaaaaaaaale nudy, z lewego boku na prawy sie turlam przed TV :crazy: Przedchwilka bylam na spacerku z pieseczkiem i sie spocilam.... buuu... co tu dzis robic :confused: A Wy jakie macie na dzis palny kochane?

reklama
Witam.

Women ale jazda z tym pożarem!! Odstresowuj się teraz ile wlezie. A jeszcze tak z ciekawości, ile średnio kebabów dziennie udaje Ci sie sprzedać w taki normalny dzień? Chętnie sama bym takiego zjadła :tak:

Ja dziś dwie godziny spędziłam na placu zabaw z koleżanką, która ma termin na 9 września i Jej 4 letnim synem. Mężuś dziś zrobił pizzę na obiadek, już jesteśmy po, pyszna była.

A odnośnie mężów, zazdrosnych o BB, to mój raz na jakiś czas pyta: "Co tam u listopadóweczek słychać?" - oczywiście pytanie zadawane z lekkim przekąsem :sorry2:

A wczoraj zrobiłam ciasto, które chyba się domek nazywa, z herbatników i serka, dobre jest, tylko szkoda, że prawie już go nie ma :-(

chwila przerwy w pracy
bo padne :baffled:
a sprzatania konca nie widac :sorry2: a przeciez ciagle sprzatam :baffled:
sprzataczka by sie przydała :-D

hej:-) wróciliśmy :-) niestety nie bylisy nad jeziorkiem:-(;-( pogoda była do du..... niby ładnie a tak naprawde nijak:-) Zdjecia z wycieczki w galerii:-)
Ale was dzis wzieło na sprzątanie o rajku.....

za chwilę poczytam co u was dokąłdnie:-) narazie ide sie kąpac bo mężuś przygotował kąpiel:-) buziak

Melduje posluszne,ze na dzis juz mam wszystko zrobione:-)!
Jeszcze na jutro zapiekanke z miesem i paryka zrobie i mam wolne:-).
A w poniedzialek do pracy:crazy:,troche mi sie nie chce ale jak pomysle,ze mam sie tak nudzic jak Larvunia to wole juz troszke popracowac,a i tak tylko do konca wrzesnia,pozniej juz nie dam rady:-(,szkoda :no:.

Biedulki ale macie rewelacje jak nie urok to rzyganko,mnie to omija ale przy moim trybie zywieniowym to chyba cudem unikam zatruc:tak::zawstydzona/y:.Jem zdecydowanie za duzo fast foodow,ale nie potrafie sie im oprzec:no:,niech ktos na mnie nakrzyczy i powie,ze nie wolno:-p:sorry2:.

Women ale mialas przezycia :shocked2:no no:no:,nie zazdroszcze,dobrze,ze porzar ominal twoj kebab:tak:.Teraz to odpoczywaj zostaw te porzadki,nie zajac nie uciekna:happy2:.

hello laski ;-)
no i mamy niedziele. Od jutra u mnie zacznie leciec powoli 29 tydzien :happy2: Ale ten czas goni.... chociaz musze Wam powiedziec, ze do 20 tyg cieszylam sie brzuszkiem, chcialam by ta chwila ciagla sie wiecznie.... te codzienne sprawdzanie w necie co sie dziac moze z maluszkiem....a teraz chce juz konca! :sorry2: Chce tulic maluszka juz w ramionach... bac sie zaczynam coraz bardziej porodu.., i te ciagle pytania znajomych JAK SIE CZUJESZ? Grrrrr... no a jak moze sie czuc kobieta w ciazy :crazy: i to w 3 trymestrze....
no nic tym optymistycznym watkiem zycze milego dnia !! :-p:-D:-D:-D

dziewczyny czy nasz maluszki moga w brzuszku juz plakac? Kiedys wyczytalam, ze niby tak.... jezeli tak, to czy my to uslyszymy??

reklama
witam po kolejnej dłuuuuugiej i nieprzespanej nocy :zawstydzona/y:

nie wiem co się dzieje ale boję się iść spać :-(
no i znowu zaczyna się uczulenie ... tyle że na plecach i ramionach :wściekła/y: mam dość !!!!!

Do góry