reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kajunia
no to humorek sie poprawi;-) Pewnie zaraz bedzie jakas jazda probna;-)
Napisz koniecznie jakie wrazenia:tak::tak:

Ladina faktycznie pyszczek mi się śmieje :-D
wózek kupiliśmy ten o którym od początku pisałam ... nie wygląda na to że jest taki szeroki :no: no i fajno się go prowadzi :-) nie skręca na boki i jest stabilny :tak:
cieszę się jak dziecko :-)

reklama
Kajunia
no to prosze niesmialo o fotki;-):zawstydzona/y:
Ja chcialam czerwony, ale jeden juz mielismy czerwony no i Bruno stwierdzil, ze bedzie khaki (zielony) a gondole czerwone;-) no ale jeszcze sobie poczekam.

Kajuniu
Wyglada fajnie, napewno bedzie zwaracal uwage na ulicy:tak: Strasznie duzy wybor kolorow, ten co ja chce kupic ma tylko 4 wersje kolorystyczne.
No to teraz juz tylko grzecznie czekaj na chlopakow :tak::tak::tak:

no i po pracowitym dniu jestem:-( prasowanie, gotowanie wizyta w pracy.o raju mam dosć a u nas ciągle upały:-( nie daje rady... no i musze isć za chwile dzieci odwieźć na autobvus na 18......sama mysl o wyjsciu z domku mnie przeraża...

Kajunia gratuluje zakupu:-) teraz to masz humorek superaśny:-) :-)
Motylinek ja też uwielbiam karpatke:-) a co do masy to lubie taka robioną domową:-) chociaż ta z delekty tez nie jest zla no i przynajmniej szybko się robi:-) też często z tego korzystałam:-) udogodnienia przecież są dla nas:-)
Lilka, Malinois no i co poprasowałyscie:-)???:-) hehe

Wszystkie mamcie które się źle czuja : uśmiechnijicie się:-) nie można się źle czuc (mówię wam jakby mi conajmniej dobrze było heheh:-) ale co tam pocieszać się trzeba:-) )

Hej
Ja skorzystalam,ze Antek w przedszkolu i pospalam sobie w poludnie.
Juz jestem po myciu podlog i ogolnego ogarniecia chatki.
Obiadek w piekarniku czeka na mezusia i syncia.
Zaraz powinni wrocic.
Jak zjedza to pojedziemy na zakupy.
A jutro na 10:00 usg :happy2::happy2:

reklama
Do góry