reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witajcie Kochaniutkie!
Ja tylko wpadłam przywitać się:-) Jak tylko będę miała wiecej czasu to poczytam co u was...
Buziaczki!!!

reklama
czesc kobitki :-)

własnie wrocilismy do domu
wczoraj wymysliłam sobie ze chce zrobic piknik nad fiordem i...pojechalismy!! :-)
pogoda piekna....no i tam gdzie bylismy było przecudnie
jak odpoczne to wkleje foteczki ;-)

Anitt witaj spowtrotem!!
pisz pisz tu u nas

Anulka a myslałam sobie dzisiaj o tobie kiedy ty wracasz? :-) odpocznij i pisz jak było ;-)

Kajuniu...trzymaj sie bidulko:elvis: wspolczuje ci tego uczulenia

u mnei jak narazie z ciazowych dolegliwosci to obrzeki...szczegolnie na nogach :-(
no coz...musze to jakos przetrwac...musimy!!
jeszcze troszke i nasze cierpienia sie skoncza
głwoki do góry :tak:;-)

witajcie,
dzis krociutko ........ nic mi sie niechce mogla bym tlko spac
tzn. spac ale tylko jak .... w kazdej pozycji co jest nie tak
jakdobrze by bylo znowu sie wyciagnac i pospac bez brzuszka
no coz ale na to jeszcze musze poczekac
spijcie dobrze

Dobry wieczór
Kochaniutkie co tak mało piszecie,myślalam ze bede miała czytania a tu tylko kilka postów.:shocked2:Ja kochane wczoraj sie tez pobawiłam,byłam na imieninkach a pozniej pojechalismy do lokalu,fajnie było lecz nie tańczyłam nie chcialam przesadzać hehe,poza tym wszyscy sie gapili jakbym trędowata była cholera.To co nam nie wolno isc do dyskoteki juz w tym stanie,bo tak sie poczułam.Do tego spotkałam tam mojego ex z panną,doskonale sie bawiący.hehe ja oczywiscie musiałam przerwać tą zabawe dedykacją hehe od Dj :-D"Dla wspaniałego przyszłego TATUSIA R.... z życzeniami od kumpli":-D heh zaraz panna sie pytała o co chodzi heh pewnie jej nic nie powiedział a ja miałąm ubaw po pachy.Myslicie ze jestem wścipska?:eek:
A dziś byłam u babci na pysznym obiadku i pozniej troche w pracy i teraz juz jestem w domku i pisze do Was kochane moje Mamusie.

Anit pewnie ze cie pamietamy,napisz jak tam przeprowadzka...i samopoczucie.:-)
anineczka super wyniki ciesze sie ze jestes zadowolona. :-)
Lilka ciesze sie ze wypoczełaś i ze jestes zadowolona,zaraz lece zobaczyć foto do galerii :tak:
kathhe to mówisz ze sie wybawiłas i najadłas hehe i dobrze trzeba korzystać
anulka1979 czekam na szczegóły z urlopu.....:rofl2:
Misia fajnie ze jestes juz u siebie w domku.Zgaga fatalna sprawa,też jej nie cierpie.

HEj mamusie:-)

kurde kiedyś wam pisałam że odwiedziła mnie teściowa w dodatku chra była! i powiedziałam ze jak mnie zarazi ta ja chyba zastrzelę no i chyba będę to musiała uczynić!!kurde od wczoraj czuję się fatalnie:-( wszystkie mnie boli gardło oczy mięśnie:-( masakra:-( nawet pisac nie miałam siły wczoraj:-( ale neo angin od razu jem więc mozę mi pomoze na gardełko...:-( ehhh całe życie nie byłam tyle chora (przeziebiona) co w ciąży masakra...:-(

Kajuniu bidulko jak po nocy?? mam nadzieje że nie było tak źle jak sie zapowiadało:-( ;-(

Anit hej:-) jak tam przerpowadzka?:-)

Anineczka usg wypasione...:-) super że zadowolona jesteś:-)

Anulka jak po urlopie:-) czekamy na opisik i foteczki:-)

Kathhe ja na weselicho za tydzień idę:-) mam nadzieje wyszaleć się do rana:-) choć wiem że Junior jak tylko usłyszy głośna muzykę to wariuje ze mi brzuch odpada ale co tam , chyba tylko z polek zrezygnuję:-);-)

Jagoda napisz cos wiecej a nie tylko się witaj:-) heheh

Lilka gdzie foteczki????????????? kurde pięnie tam musi być......

Mirka mi też powoli zaczyna brakowac spania bez brzuszka a konkretnie to na brzuszku..:-) no cóż jeszcze troszke:-)

Women super mu niespodzianke przygotowałaś!!:-) no to sie facet zdziwił:-) chciałabym widzieć minę tej laski o rajku:-) hehehe

reklama
sabinko
juz po kawce:tak:
Tradycyjnie nic mi sie nie chce...:zawstydzona/y: A mam tyle do zrobienia...Kwiatki mi zdechly na oknach, bo dwa dni nie podlalam:zawstydzona/y: teraz probuje je zreanimowac;-)

Do góry