reklama
Lilka
Fanka BB :)
czesc kobitki :-)
własnie wrocilismy do domu
wczoraj wymysliłam sobie ze chce zrobic piknik nad fiordem i...pojechalismy!! :-)
pogoda piekna....no i tam gdzie bylismy było przecudnie
jak odpoczne to wkleje foteczki ;-)
Anitt witaj spowtrotem!!
pisz pisz tu u nas
Anulka a myslałam sobie dzisiaj o tobie kiedy ty wracasz? :-) odpocznij i pisz jak było ;-)
Kajuniu...trzymaj sie bidulko wspolczuje ci tego uczulenia
u mnei jak narazie z ciazowych dolegliwosci to obrzeki...szczegolnie na nogach :-(
no coz...musze to jakos przetrwac...musimy!!
jeszcze troszke i nasze cierpienia sie skoncza
głwoki do góry ;-)
własnie wrocilismy do domu
wczoraj wymysliłam sobie ze chce zrobic piknik nad fiordem i...pojechalismy!! :-)
pogoda piekna....no i tam gdzie bylismy było przecudnie
jak odpoczne to wkleje foteczki ;-)
Anitt witaj spowtrotem!!
pisz pisz tu u nas
Anulka a myslałam sobie dzisiaj o tobie kiedy ty wracasz? :-) odpocznij i pisz jak było ;-)
Kajuniu...trzymaj sie bidulko wspolczuje ci tego uczulenia
u mnei jak narazie z ciazowych dolegliwosci to obrzeki...szczegolnie na nogach :-(
no coz...musze to jakos przetrwac...musimy!!
jeszcze troszke i nasze cierpienia sie skoncza
głwoki do góry ;-)
witajcie,
dzis krociutko ........ nic mi sie niechce mogla bym tlko spac
tzn. spac ale tylko jak .... w kazdej pozycji co jest nie tak
jakdobrze by bylo znowu sie wyciagnac i pospac bez brzuszka
no coz ale na to jeszcze musze poczekac
spijcie dobrze
dzis krociutko ........ nic mi sie niechce mogla bym tlko spac
tzn. spac ale tylko jak .... w kazdej pozycji co jest nie tak
jakdobrze by bylo znowu sie wyciagnac i pospac bez brzuszka
no coz ale na to jeszcze musze poczekac
spijcie dobrze
Dobry wieczór
Kochaniutkie co tak mało piszecie,myślalam ze bede miała czytania a tu tylko kilka postów.Ja kochane wczoraj sie tez pobawiłam,byłam na imieninkach a pozniej pojechalismy do lokalu,fajnie było lecz nie tańczyłam nie chcialam przesadzać hehe,poza tym wszyscy sie gapili jakbym trędowata była cholera.To co nam nie wolno isc do dyskoteki juz w tym stanie,bo tak sie poczułam.Do tego spotkałam tam mojego ex z panną,doskonale sie bawiący.hehe ja oczywiscie musiałam przerwać tą zabawe dedykacją hehe od Dj "Dla wspaniałego przyszłego TATUSIA R.... z życzeniami od kumpli" heh zaraz panna sie pytała o co chodzi heh pewnie jej nic nie powiedział a ja miałąm ubaw po pachy.Myslicie ze jestem wścipska?
A dziś byłam u babci na pysznym obiadku i pozniej troche w pracy i teraz juz jestem w domku i pisze do Was kochane moje Mamusie.
Anit pewnie ze cie pamietamy,napisz jak tam przeprowadzka...i samopoczucie.:-)
anineczka super wyniki ciesze sie ze jestes zadowolona. :-)
Lilka ciesze sie ze wypoczełaś i ze jestes zadowolona,zaraz lece zobaczyć foto do galerii
kathhe to mówisz ze sie wybawiłas i najadłas hehe i dobrze trzeba korzystać
anulka1979 czekam na szczegóły z urlopu.....
Misia fajnie ze jestes juz u siebie w domku.Zgaga fatalna sprawa,też jej nie cierpie.
Kochaniutkie co tak mało piszecie,myślalam ze bede miała czytania a tu tylko kilka postów.Ja kochane wczoraj sie tez pobawiłam,byłam na imieninkach a pozniej pojechalismy do lokalu,fajnie było lecz nie tańczyłam nie chcialam przesadzać hehe,poza tym wszyscy sie gapili jakbym trędowata była cholera.To co nam nie wolno isc do dyskoteki juz w tym stanie,bo tak sie poczułam.Do tego spotkałam tam mojego ex z panną,doskonale sie bawiący.hehe ja oczywiscie musiałam przerwać tą zabawe dedykacją hehe od Dj "Dla wspaniałego przyszłego TATUSIA R.... z życzeniami od kumpli" heh zaraz panna sie pytała o co chodzi heh pewnie jej nic nie powiedział a ja miałąm ubaw po pachy.Myslicie ze jestem wścipska?
A dziś byłam u babci na pysznym obiadku i pozniej troche w pracy i teraz juz jestem w domku i pisze do Was kochane moje Mamusie.
Anit pewnie ze cie pamietamy,napisz jak tam przeprowadzka...i samopoczucie.:-)
anineczka super wyniki ciesze sie ze jestes zadowolona. :-)
Lilka ciesze sie ze wypoczełaś i ze jestes zadowolona,zaraz lece zobaczyć foto do galerii
kathhe to mówisz ze sie wybawiłas i najadłas hehe i dobrze trzeba korzystać
anulka1979 czekam na szczegóły z urlopu.....
Misia fajnie ze jestes juz u siebie w domku.Zgaga fatalna sprawa,też jej nie cierpie.
jolie
Tymkowa mama
Women i bardzo dobrze zrobiłaś z tymi życzeniami na imprezie, niech drań pamięta!!!
hihihi tez tak myśle,nie pozwole aby czerpał sobie radość z życia,kiedy ja mam tyle na głowie.Women i bardzo dobrze zrobiłaś z tymi życzeniami na imprezie, niech drań pamięta!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
HEj mamusie:-)
kurde kiedyś wam pisałam że odwiedziła mnie teściowa w dodatku chra była! i powiedziałam ze jak mnie zarazi ta ja chyba zastrzelę no i chyba będę to musiała uczynić!!kurde od wczoraj czuję się fatalnie:-( wszystkie mnie boli gardło oczy mięśnie:-( masakra:-( nawet pisac nie miałam siły wczoraj:-( ale neo angin od razu jem więc mozę mi pomoze na gardełko...:-( ehhh całe życie nie byłam tyle chora (przeziebiona) co w ciąży masakra...:-(
Kajuniu bidulko jak po nocy?? mam nadzieje że nie było tak źle jak sie zapowiadało:-( ;-(
Anit hej:-) jak tam przerpowadzka?:-)
Anineczka usg wypasione...:-) super że zadowolona jesteś:-)
Anulka jak po urlopie:-) czekamy na opisik i foteczki:-)
Kathhe ja na weselicho za tydzień idę:-) mam nadzieje wyszaleć się do rana:-) choć wiem że Junior jak tylko usłyszy głośna muzykę to wariuje ze mi brzuch odpada ale co tam , chyba tylko z polek zrezygnuję:-);-)
Jagoda napisz cos wiecej a nie tylko się witaj:-) heheh
Lilka gdzie foteczki????????????? kurde pięnie tam musi być......
Mirka mi też powoli zaczyna brakowac spania bez brzuszka a konkretnie to na brzuszku..:-) no cóż jeszcze troszke:-)
Women super mu niespodzianke przygotowałaś!!:-) no to sie facet zdziwił:-) chciałabym widzieć minę tej laski o rajku:-) hehehe
kurde kiedyś wam pisałam że odwiedziła mnie teściowa w dodatku chra była! i powiedziałam ze jak mnie zarazi ta ja chyba zastrzelę no i chyba będę to musiała uczynić!!kurde od wczoraj czuję się fatalnie:-( wszystkie mnie boli gardło oczy mięśnie:-( masakra:-( nawet pisac nie miałam siły wczoraj:-( ale neo angin od razu jem więc mozę mi pomoze na gardełko...:-( ehhh całe życie nie byłam tyle chora (przeziebiona) co w ciąży masakra...:-(
Kajuniu bidulko jak po nocy?? mam nadzieje że nie było tak źle jak sie zapowiadało:-( ;-(
Anit hej:-) jak tam przerpowadzka?:-)
Anineczka usg wypasione...:-) super że zadowolona jesteś:-)
Anulka jak po urlopie:-) czekamy na opisik i foteczki:-)
Kathhe ja na weselicho za tydzień idę:-) mam nadzieje wyszaleć się do rana:-) choć wiem że Junior jak tylko usłyszy głośna muzykę to wariuje ze mi brzuch odpada ale co tam , chyba tylko z polek zrezygnuję:-);-)
Jagoda napisz cos wiecej a nie tylko się witaj:-) heheh
Lilka gdzie foteczki????????????? kurde pięnie tam musi być......
Mirka mi też powoli zaczyna brakowac spania bez brzuszka a konkretnie to na brzuszku..:-) no cóż jeszcze troszke:-)
Women super mu niespodzianke przygotowałaś!!:-) no to sie facet zdziwił:-) chciałabym widzieć minę tej laski o rajku:-) hehehe
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Ladina hej:-) kaweczka jest?:-) ja właśnie piję pyszotka:-) zapraszam:-)
reklama
Podziel się: