reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam i ja!

Ja już się przestawiłam na mięsko! Święta były moje!!! :-D
Cycuszki jakby drgnęły, a brzuszek taki sam. Mam kilo więcej na wadze i to tyle. czuję się bosko! Za tydzień do gina :-D

reklama
misia - zazdroszczę tylko 1 kilograma :-p ja w przeciągu 2 tygodni przybrałam 4 kg :szok: jak położna wczoraj mnie zważyła zaczęła się śmiać :-D ja nie miałam innego wyjścia i powiedziałam że to skutek uboczny świąt ;-) :-p :-D
wyglądam jak małe słoniątko ale cieszę się, że maluchy rosną i mama też :-) ja na kolejną wizytę idę 27.04. :tak: i pewnie dostanę skierowanie na kolejne USG :-)

Witam i ja!!! W Swieta bylo ogolnie spokojnie ale gdybym nie zrobila salatki, galaretki z kurczaka i nie ugotowala bialej kielbaski to bysmy tylko jaja i 3 rodzaje kielbasy jedli!!! Tesciowa zaprosila nas do siebie ale jakos sie nie popisala!! Jadlam moje papu ale nic nie przytylam!!! Dzisiaj u gina dowiedzialam sie ze nawet schudlam 100gram! Ostatnio bylam u gina 3 tygodnie temu czyli super ze moja waga sie nie powiekszyla!!! Dzidzius za to rosnie i ma okolo 2,2cm od glowki do dupki!!! Serduszko bije jak trzeba i tegozycze wszystkim fasolkom i zafasolkowanym!!! Fotke mojej dzidzio wstawie w galerii!!!
Ale sie rozpisalam!! Tak to nie mialam kiedy a teraz to pisze i przestac nie moge!!!

a mnie ciagle cos uwiera na bliznie w jednym rogu najchetniej to chodziłabym goła:-) szkoda ze to nie wykonalne:-)

i ja witam Was po Świętach - obżarta maksymalnie i niemoralnie;-)

Dziś miałam również wizytę u gina, moja fasoleczka rośnie pięknie i wszystko jest ok. Ja też czuję się w miarę dobrze, mimo, że znów przez ostatnie dwa dni plamiłam:wściekła/y: Ale ginek mnie uspokoił bo nie ma cech oddzielania się łożyska itp, i naprawdę wszystko dobrze - tylko niestety dalej muszę leżeć i ćpać leki.

Buźka dla listopadówek:tak:

Witam Was dziewczyny :)
Ide zaraz wziac kapiel bo mam wizyte u lekarza. Zostanie mi przydzielona osobista polozna i wybiore szpital w ktorym chcialabym rodzic.
Hmmm.... Milego dnia :)

Witam wszystkie mamy!
Szukalam forum blizniakowego i nawet znalazlam ale nikt tam juz nie zaglada wiec poszukalam Listopadowego bo na 16 mam termin.
Mozna sie przylaczyc?
Mam juz coreczke i niedawno okazalo sie ze znow zostane mama.Ucieszylismy sie niesamowicie bo chcielismy zeby mala miala rodzenstwo.
Nie spodziewalismy sie tylko ze spotka nas podwojne szczescie.Okazalo sie bowiem ze w moim brzuszku zamieszkaly dwie fasolki.
Zdziwilismy sie niesamowicie bo ani w mojej rodzinie ani w rodzinie meza nie bylo blizniakow.
No coz...chyba ktos musial zaczac:-)

Pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie!

Witam wszystkie mamy!
Szukalam forum blizniakowego i nawet znalazlam ale nikt tam juz nie zaglada wiec poszukalam Listopadowego bo na 16 mam termin.
Mozna sie przylaczyc?
Mam juz coreczke i niedawno okazalo sie ze znow zostane mama.Ucieszylismy sie niesamowicie bo chcielismy zeby mala miala rodzenstwo.
Nie spodziewalismy sie tylko ze spotka nas podwojne szczescie.Okazalo sie bowiem ze w moim brzuszku zamieszkaly dwie fasolki.
Zdziwilismy sie niesamowicie bo ani w mojej rodzinie ani w rodzinie meza nie bylo blizniakow.
No coz...chyba ktos musial zaczac:-)

Pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie!

motylinek - witaj :-) bardzo się cieszę, że TU jesteś :tak: jesteś 3 matką na listpoadówkach z bliźniakami :-)
ja też szukałam na BB forum bliźniaczego, ale są tylko wcześniaki :baffled: założę nowy wątek na listopadzie :-) tam będziemy dzielić się swoimi problemami, radościami i przebiegiem Naszych ciąż :tak:

reklama
Ale super!! Motylinek, gratulacje najmocniejsze!!! Fajnie ze tak blizniakowo na naszym forum sie zrobilo!!!
U mnie potwierdzona tylko jedna istotka jak widac w galerii ale i tak sie ciesze!!! U nas na lipcowkach byla dziewczyna, ktora miala roczna coreczke i w lipcu (razem z nami) urodzila trojaczki!!! Teraz ma chyba tyle do roboty ze niestety nie zaglada na nasze forum

Do góry