reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej Mamuski
Jak tam przygotowania do swiat?
U nas sprzatanko juz prawie zakonczone.
Zastanawiam sie kiedy ja cos porobie do jedzonka jak pt i sob. w pracy do wieczora bede :dry:

reklama
U nas została już tylko kuchnia do posprzątania. Ale nie będziemy się w tym roku zabijać, tym bardziej, ze w święta praktycznie cały czas jesteśmy w gościach.

ja w tym roku jestem zwolniona ze sprzątania domu :-p przez 3 miesiące mam na siebie uważać nic dźwigać, nie brać rąk do góry itp. więc niestety wszystkie obowiązki spadły na moją mamę :-(

ja posprzatałam w ubiegłym tyg ale moj synus ma inna wizje pozadkow wiec musze robic jeszcze raz ale tylko kurzei odkurzanie i bedzie:-)

witajcie mamusie!:-D
U mnie przygotowania do Swiat na przemian z przygotowaniami do slubu- bo to juz 19maja:happy:
Nie poobijamy sie w te kilka dni wolnego bo musimy zaliczyc wizyte u calej rodzinki zeby rozwiesc zaproszenia. Ale sa i tez tego plusy-najjemy sie do syyta:-D ;-)

Skacze zajączek po lesie i życzenia Wam niesie przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje po czym znika w długich susach cały mokry od dyngusa

Najserdeczniejsze Swiateczne zyczenia sklada Agatka , Allanek , Fasolka i Kristianek!!!

wielkanocgb9.jpg

reklama
Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka,
święconki jadalnej, pisanki nie banalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego!:-) :tak:

wielkanoc.gif

tego wszystkiego a przede wszystkim spełnienia marzeń życzę wraz z całą moją rodzinką czyli mężusiem, Pawełkiem i kochaną fasoleczką.

Do góry