reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
jestem dziewczyny, nie martwcie sie, bo wszystko w porzadku. Odpoczywamy w Polsce u rodzicow, dlatego nie mam czasu na siedzenie przed kompem.Odezwe sie jak wrocimy do Niemiec i napisze wtedy cos wiecej.
A jak na razie to : wesołych świąt
A jak na razie to : wesołych świąt
anineczka
królowa mrówek :P
Hej Dziewczynki
Jak po swietach?
U nas wszystko wraca do codziennosci czyli pogoda sie zchrzanila,maz w pracy a ja zaraz za jakies sprzatanko sie wezme.
Swieta minely nam na grach w pilke,spacerach i sadzeniu kwiatkow w ogrodku.
Trzeba bylo sie poruszac po obzarstwie
Przez 2 dni swiat brzuch bolal,ale stawiam na te pysznosci,bo dzis przestal.
Piersi mi urosly ogromne,az wyskakuja z biustonoszy
Musze sobie koniecznie jakies sportowe pokupowac.
Zupelnie niewiem dlaczego powyrzucalam z poprzedniej ciazy
2 tygodnie temu pokupowalam sobie dresiki na ciaze i juz w nie nie wchodze
Brzuchol tez chyba urosl
Noooo meldujcie sie po swietach,trzeba rozruszac ten wateczek ;-)
Jak po swietach?
U nas wszystko wraca do codziennosci czyli pogoda sie zchrzanila,maz w pracy a ja zaraz za jakies sprzatanko sie wezme.
Swieta minely nam na grach w pilke,spacerach i sadzeniu kwiatkow w ogrodku.
Trzeba bylo sie poruszac po obzarstwie
Przez 2 dni swiat brzuch bolal,ale stawiam na te pysznosci,bo dzis przestal.
Piersi mi urosly ogromne,az wyskakuja z biustonoszy
Musze sobie koniecznie jakies sportowe pokupowac.
Zupelnie niewiem dlaczego powyrzucalam z poprzedniej ciazy
2 tygodnie temu pokupowalam sobie dresiki na ciaze i juz w nie nie wchodze
Brzuchol tez chyba urosl
Noooo meldujcie sie po swietach,trzeba rozruszac ten wateczek ;-)
No, ja się melduję . Po świętach i w ogóle po dłuższej nieobecności.
Byłam u lekarza tydzień temu, moje drogie. Widziałam serduszko .
Po pierwszym rzucie oka pani doktor powiedziała, że widzi dwa pęcherzyki, ale okazało się, że jeden z nich to po prostu tętniczka. Ale by była niespodzianka...
No i mi pani doktor z tego USG inaczej wyliczyła wiek ciąży niż ja sama sobie (a znam dokładnie datę poczęcia z wykresu). Czemu mam bardziej wierzyć?
Byłam u lekarza tydzień temu, moje drogie. Widziałam serduszko .
Po pierwszym rzucie oka pani doktor powiedziała, że widzi dwa pęcherzyki, ale okazało się, że jeden z nich to po prostu tętniczka. Ale by była niespodzianka...
No i mi pani doktor z tego USG inaczej wyliczyła wiek ciąży niż ja sama sobie (a znam dokładnie datę poczęcia z wykresu). Czemu mam bardziej wierzyć?
anineczka
królowa mrówek :P
Amaze, z Usg wyliczja termin po wielkosci dziecka. Ale czesto nie biora go pod uwage. Najczesciej biora wedlug OM.
To swietnie,ze juz widzialas swoja kruszynke
Ja moja zobacze za 10 tygodni
Ale to juz nie bedzie kruszynka tylko dorodna coreczka
Ale za tydzien ide posluchac serduszka i juz sie doczekac nie moge
Z mezem sie wczoraj zastanawialismy czy w moim ogromnym brzuchu tez niema blizniakow
Oby nie,bo juz bym sobie nie poradzila:-(
To swietnie,ze juz widzialas swoja kruszynke
Ja moja zobacze za 10 tygodni
Ale to juz nie bedzie kruszynka tylko dorodna coreczka
Ale za tydzien ide posluchac serduszka i juz sie doczekac nie moge
Z mezem sie wczoraj zastanawialismy czy w moim ogromnym brzuchu tez niema blizniakow
Oby nie,bo juz bym sobie nie poradzila:-(
kajunia
bliźniakowa mama :)
dzień bobry po świętach :-)
byłam dzisiaj u gina :-) wszystko jak najbardziej w porządku, tylko położna baaardzo się zdziwiła że moja ciąża jest już taka widoczna i krzyczy "Karolinko ale ty grubiutka jesteś jak na 10tc .... a mój gin na to ... wkońcu ma dwójkę maluchów" uśmiałam się wraz z innymi kobietami w poczekalni :-)
dostałam zapas duphastonu - kolejna wizyta za 3 tygodnie, a badanka za 5 :-)
jakoś tak wewnętrznie bardzo się uspokoiłam
byłam dzisiaj u gina :-) wszystko jak najbardziej w porządku, tylko położna baaardzo się zdziwiła że moja ciąża jest już taka widoczna i krzyczy "Karolinko ale ty grubiutka jesteś jak na 10tc .... a mój gin na to ... wkońcu ma dwójkę maluchów" uśmiałam się wraz z innymi kobietami w poczekalni :-)
dostałam zapas duphastonu - kolejna wizyta za 3 tygodnie, a badanka za 5 :-)
jakoś tak wewnętrznie bardzo się uspokoiłam
bira
Listopadowe mamy'07
Ja mam w czwartek drugą wizytę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok, bo teraz stresiki mnie nie opuszczają:-(
reklama
Witajcie kobietki!
U mnie tez wporzadku, odebralam wyniki pierwszych badan i wygladana to ze wszystko oki. Na kolejna wizyte ide za 2tygodnie. Poza tym Swieta minely na wizycie u rodzinki wiec teraz odpoczywam Przygotowania do slubu ida pelna para, juz mam sukienke i prawie wszystkie zaproszenia wyslane ;-) jeszcze tylko czeka mnie pielgrzymka po sklepach w poszukiwaniu garnituru dla mojego wyjatkowo wybrednego przyszlego meza
U mnie tez wporzadku, odebralam wyniki pierwszych badan i wygladana to ze wszystko oki. Na kolejna wizyte ide za 2tygodnie. Poza tym Swieta minely na wizycie u rodzinki wiec teraz odpoczywam Przygotowania do slubu ida pelna para, juz mam sukienke i prawie wszystkie zaproszenia wyslane ;-) jeszcze tylko czeka mnie pielgrzymka po sklepach w poszukiwaniu garnituru dla mojego wyjatkowo wybrednego przyszlego meza
Podziel się: