reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
anineczko - z nami jest tak...mój mężuś pracuje w delegcji i wraca po 2-3 tygodniach :-( w czerwcu/lipcu broni pracyinżynierskiej więc mamy nadzieję wykombinować kilka dni urlopu i pojechać do naszej ukochanej Łeby :-) mamy tam swoich gospodarzy, którzy zawsze miło nas goszczą :tak: i ulubioną retaurację gdzie serwują przepysznego kebaba :-) i serwują przepyszne gofry z bitą śmietaną oblane polewą np. toffi (aż mi ślinka cieknie..) ;-)

anineczko - ale w Krynicy (link który podałaś) ceny pewnie są zabójcze co :confused: standart super - cena pewnie też :zawstydzona/y:

tego posta piszę 3 raz, bo mi je wcina :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Widzialam Kajuniu,ze cos robisz z tymi postami tak wiec grzecznie zaczekalam na efekt ;-)
Oj niemowi mi o tych smakolykach i przekaskach :szok::szok:
Juz mi w brzuszku burczy i zbalamuce dzisiaj meza zeby mi takiego domowego kebaba zrobil :eek::dry::laugh2:
A pol godzinki temu jadlam obiad.
Leba jest piekna i te wydmy:tak::tak:
Kurcze ja chyba w kazdym nadmorskim miescie bylam:laugh2:

ja w zeszłym roku dałam się skusić na płynięcie statkiem :cool2: miałam pełne majty, bo w dodatku był lekki sztorm :sick: sam klimat morza latem jest cudowny :-) tym bardziej, że do Łeby mam tylko 86km :-)

anineczko - mogę prosić o cennik Krynicy :-p pytałam ale chyba nie zauważyłaś :cool2:

Napisz, gdzie dokładnie w Międzywodziu będziecie nocować (jeśli to nie tajemnica):confused: Pytam tak tylko z ciekawości:-)

Będziemy na samym końcu miasteczka, gdzieś w okolicach poczty. Znajomy ma tam pensjonat i w zeszłym roku nas zapraszał, więc mamy zamiar skorzystać. Tym bardziej, że inny nasz znajomy ma tam kramik z pamiątkami, wiec nie będziemy się mieli czasu nudzić.

Zawsze jeździłam do Dziwnówka, ze względu na super tereny spacerowe (jeżdzę na wakacje z psami), ale w zeszłym roku przekonałam się do Międzywodzia i teraz mam zamiar trochę bliżej poznać ta okolicę.

reklama
Witam listopadoweczki :tak:;-)
Ja z doskoku,teraz jestem na etapie sprzatania szuflady z przyprawami:laugh2:
Robie to na raty bo Antek sie upomina o towarzystwo,ale niezle mi idzie.
Juz czesc mebli kuchennych pomylam na swieta :laugh2:

Piekna dzis pogoda i napewno skorzystamy jak sie wyspi Anatol w poludnie.

Widze,ze moze i spotkania listopadowe sie szykuja w Miedzywodziu;-)
No ja bede miala za daleko z Krynicy i auta nie bedzie :eek::-(;-)

Do góry