reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
anineczko - z nami jest tak...mój mężuś pracuje w delegcji i wraca po 2-3 tygodniach :-( w czerwcu/lipcu broni pracyinżynierskiej więc mamy nadzieję wykombinować kilka dni urlopu i pojechać do naszej ukochanej Łeby :-) mamy tam swoich gospodarzy, którzy zawsze miło nas goszczą :tak: i ulubioną retaurację gdzie serwują przepysznego kebaba :-) i serwują przepyszne gofry z bitą śmietaną oblane polewą np. toffi (aż mi ślinka cieknie..) ;-)

anineczko - ale w Krynicy (link który podałaś) ceny pewnie są zabójcze co :confused: standart super - cena pewnie też :zawstydzona/y:

tego posta piszę 3 raz, bo mi je wcina :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Widzialam Kajuniu,ze cos robisz z tymi postami tak wiec grzecznie zaczekalam na efekt ;-)
Oj niemowi mi o tych smakolykach i przekaskach :szok::szok:
Juz mi w brzuszku burczy i zbalamuce dzisiaj meza zeby mi takiego domowego kebaba zrobil :eek::dry::laugh2:
A pol godzinki temu jadlam obiad.
Leba jest piekna i te wydmy:tak::tak:
Kurcze ja chyba w kazdym nadmorskim miescie bylam:laugh2:

ja w zeszłym roku dałam się skusić na płynięcie statkiem :cool2: miałam pełne majty, bo w dodatku był lekki sztorm :sick: sam klimat morza latem jest cudowny :-) tym bardziej, że do Łeby mam tylko 86km :-)

anineczko - mogę prosić o cennik Krynicy :-p pytałam ale chyba nie zauważyłaś :cool2:

Napisz, gdzie dokładnie w Międzywodziu będziecie nocować (jeśli to nie tajemnica):confused: Pytam tak tylko z ciekawości:-)

Będziemy na samym końcu miasteczka, gdzieś w okolicach poczty. Znajomy ma tam pensjonat i w zeszłym roku nas zapraszał, więc mamy zamiar skorzystać. Tym bardziej, że inny nasz znajomy ma tam kramik z pamiątkami, wiec nie będziemy się mieli czasu nudzić.

Zawsze jeździłam do Dziwnówka, ze względu na super tereny spacerowe (jeżdzę na wakacje z psami), ale w zeszłym roku przekonałam się do Międzywodzia i teraz mam zamiar trochę bliżej poznać ta okolicę.

reklama
Witam listopadoweczki :tak:;-)
Ja z doskoku,teraz jestem na etapie sprzatania szuflady z przyprawami:laugh2:
Robie to na raty bo Antek sie upomina o towarzystwo,ale niezle mi idzie.
Juz czesc mebli kuchennych pomylam na swieta :laugh2:

Piekna dzis pogoda i napewno skorzystamy jak sie wyspi Anatol w poludnie.

Widze,ze moze i spotkania listopadowe sie szykuja w Miedzywodziu;-)
No ja bede miala za daleko z Krynicy i auta nie bedzie :eek::-(;-)

Do góry