reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Kajunia przepraszam, że tak późno,
chciałam ci złożyć dubeltowe gratulacje.

Jenny - dziękuję :-) :-) :-) przeczuwałam, że podzielę Twój los :-D

madziu - będzie dobrze :-) a Pawełek będzie zdrowy :tak: buziam Cię mocno - wiem co to znaczy rehabilitacja :zawstydzona/y: moja najmłodsza siostra musiała przez to przejść :-( ale z Natalką to jest inna historia :-(
Kochana wszystko będzie dobrze :-)

reklama
Dzięki dziewczyny:happy:

Jenny cóż ja widzę - też bliźniaki:confused: :szok: GRATULACJE PODWÓJNE dla ciebie kochana i szczęścia oraz podwójnej radości z ciąży:tak: :-)

A u mnie niestety dziś jeszcze bez zmian, tzn. plamię i boli mnie brzuch. Teraz już leżę (poza wyjątkiem pisania z wami) i się nie ruszam. Mąż poszedł z synkiem na spacer a mi pozostake modlitwa by fasolka chciała zostać z nami. Mimo wszystko (choć ten brzuch boli) mam nadzieję, bo liczba 7 to moja najszczęśliwsza a mamy 2007 rok, poza tym ostatnią @ miałam 7 lutego 2007 i urodziłam się sama 18.07.1977;-) Oby i tym razem ta siódemka była dla mnie zbawienna:tak:
Cóż jeszcze mogę napisać: święta się zbliżają, powinnam sprzątać, ale z racji plamień mam to gdzieś. Okna wyszorowałam dwa tyg temu ale przydałoby się wziąć za nie raz jeszcze. No ale - nie porządki wiosenne w tym roku są najważniejsze, prawda:confused: (proszę, napiszcie, że prawda:-) )

Pozdrawiam was kochane:tak:

Halo dziewczyny:confused: Co się z wami dzieje:confused: Zostałam sama na listopadówkach 2007? Gdzie jesteście? Tęsknię...:-(

Ja tez jestem...tylko ze w koncu zrobiła sie pogoda i chodzimy na spacerki a mniej przsiaduje na kompie:-)

Do mnie dwa dni temu przyjechali rodzice, wiec im poswiecam czas. Powiem im we wtorek po USG... Chce zobaczyc ich miny :)
A dzisiaj czyje sie rewelacyjnie! Nic nie boli, nic nie uwiera (oprocz piersi oczywiscie, ale to standard). Pogoda sliczna, az chce sie zyc!
Pozdrawiam dzewczyny :)

Hej hej.
U nas piekna pogoda.
W piatki i soboty pracuje i wieczorem juz nie zagladam na bb bo jestem padnieta.
A wczoraj troszke juz porzadkow zrobilismy,potem pojechalismy do miasta,obkupilam sie w spodnie dresowe bo juz w spodnie swoje nie wchodze,a ciazowe jeszcze za duze:laugh2:
Pozniej pojechalismy do znajomych na kawke a na koncu wyladowalismy na grillu u kuzynki.
Tak wiec dzien zaplanowany na maxa.
Dzis juz tez slonko swieci tak wiec po popoludniowej drzemce idziemy do piaskownicy.
Antek wczoraj dostal lopatki i wiaderko tak wiec bedziemy robic babki:-)

Milego dnia:tak:

Madga ,mam nadzieje ze twoje obawy sa przejsciowe!!! Liczba 7 to takze moja niezbyt ulubionnna cyfra ale coz moge zrobic?? Allanek urodzil sie 2.07 i jest ok!!! Nie doluj sie bo czasami to sobie wiecej strachu same robimy niz to warte i wiazemy z tym ze to np, byl nasz pechowy dzien bo 7!!! Glowka do gory!!!

reklama
Do góry