reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczeta,jeszcze wczoraj lalo jakby sie chmury bily:wściekła/y:,a dzis piekne slonce:-),zawsze tak mamy ze jak sie weekend zbliza to pada a jak Misiek musi isc do pracy to sloneczko piekne swieci:-(.
myslalam tez ,ze w tym tygodniu to tylko weekend miala wolny a tu mi sie tydzien od nic nierobienia zaczal jutro tez nie ide do pracy dopiero w srode:-(,ale nudyyyyyyyyyyy.

Olpa gratuluje dziewczynki:-):tak::-D:happy2:.
Women na pewno wszystko bedzie ok. :-);-):tak::-D.
Misia ja tez trzymam kciuki:tak::-);-):happy2:.

reklama
witam:-)
olpa...
gratuluję córeczki:tak::-)
misia..kciuki zaciśnięte;-)
mirka...wiedziałam że wszystko będzie dobrze:tak::-):-D
cieszę się że się uspokoiłaś:-)

ja byłam dzisiaj u mojego gina po zwolnienie
niestety nie podejrzałam dzidzi, ale bedzie usg robił 17.08
pomierzy mojego chłopczyka
będziemy wiedziec jak urósł od ostatniego razu
doczekac sie nie mogę

teraz żegnam sie do piątku bo na działeczkę jedziemy
paaa mamuśki kochane:happy::happy::happy:

Olpa rewelacyjnie że się potwierdziło że córeczka! :-D Gratuluję!

Dzięki dziewczynki za kciuki bo wszystko jest oki! Jestem ładnie pozamykana, wszystkie pomiary wyszły bardzo dobrze. Mój mały Igi waży już 1304 gramy :szok: całkiem nieźle co? Wygląda na to że idzie w ślady braciszka :rofl2:
Dzisiaj widziałam jajeczka i siusiaka bardzo wyraźnie, ginka powiedziała że na 100% chłopak bo ma ogromne i wyraźne klejnoty :tak:

Misia to suuuper:-)!!!!!!!!!!
Ja terz bym chciala takiego 100% zapewnienia ze to chlpoak i widziec kiejnoty tak jak Ty:tak::-D.Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze:tak:.Ale pocieszam sie ,ze moze jednak nastepnym razem mi tez uda sie je zobaczyc pod warunkiem ,ze mam chlopca:-:)zawstydzona/y:.

misia 1304? hmm... ciekawe ile ma juz moj malec. 12 lipca mial 530g i doktoerk mowil ze jest o 1,5 tyg wiekszy od rowiesnikow. Ciekawe ile ma Marcelek... juz sie doczekac nie moge piatku :tak: Misia fajnie tak popatrzec na klejnoty prawda?? Ja na ostatnim USG tez sie napatrzylam, nawet mam fotke gdzies jajeczek i siusiaka :-)

...wiecie dziewczyny co....
na brzuszku nie mam, na cycuchach tylko jakies zylki... natomiast na nogach mi sie zaczynaja robic ROZSTEPY! No przeciez kremuje sie... :sorry: Na poczatku byly male i mowilam sobie no tak musi byc, jestem w ciazy. No ale teraz mnie zaczynaja przerazac! Sa coraz wieksze... i coraz wiecej ich... Bedzie gorzej?

Misia no widzisz mówiłam że wszystko super:-):tak:
kurzce ładnie już ten Twój maluszek waży:-):-)
Olpa gratuluje córeczki:-)

Larvunia u mnie narazie rozstępów brak...zobaczymy co bedzie dalej:-)

...jeszcze jedno...
nie mam prostej kreski pod i nad pepkiem...tej ciemnej kreski. Wiecie o co mi chodzi chyba :-p Nad pepkiem takjakby mi skrecala w lewo :szok: W polowie zanika... dziwne nie ;-) I brodawki jakies wielkie mi sie zrobily.... ciemne i wielkie. Tak zaczynam sie sobie przygladac, wczesniej nie zauwazalam tego;-)

reklama
...wiecie dziewczyny co....
na brzuszku nie mam, na cycuchach tylko jakies zylki... natomiast na nogach mi sie zaczynaja robic ROZSTEPY! No przeciez kremuje sie... :sorry: Na poczatku byly male i mowilam sobie no tak musi byc, jestem w ciazy. No ale teraz mnie zaczynaja przerazac! Sa coraz wieksze... i coraz wiecej ich... Bedzie gorzej?

larvuniu mi rozstępy najpierw pojawiły się na nogach a teraz na brzuchu :zawstydzona/y: co prawda mam ich tylko kilka ALE są duże i granatowe :cool: pozatym strasznie swędzą i mają takie małe wodniste pryszczyki :nerd: nie wiem o so chozi .... dzisiaj to zauważyłam :-( wizytę mam w przyszły poniedziałek, ale chyba pójdę teraz w środę :zawstydzona/y:

misiu chłop jak dąb :tak: moje maluchy 2 tygodnie temu miały prawie po 1kg :-) mam nadzieję, że przybrały na wadze :tak: no bez niczego mama AŻ tak nie tyje :zawstydzona/y: dorwękable od aparatu to wkleje zdjątka :nerd: chyba, że prześlę misi mms-em :happy2:

Do góry