reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

czesc laseczki!!
ja tez dopiero co wrocilam. Znowu spacerowalam sobie z pieskiem 2 godzinki, tylko ze tym razem po miescie, troszke w parku.... nawet byla przerwa na loda :laugh2: Piesek tez dostal swojego a co :-p
Teraz czuje jak mi stopy pulsuja.... ehh... szkoda, ze w ciazy jest taki dyskomfort ze albo cos puchnie, albo szybko sie mecze, albo jakies zawroty glowy... albo siara lecaca z piersi. Mi na szczescie jeszcze nic nie wylatuje. Zaglodam przez Was mamuski teraz czesciej do stanika i sprawdzam :-p hi hi hi..

milego wieczorka kochane :*

reklama
cześć laseczki!

właśnie jestem w trakcie testu z glukozą, wypiłam przed chwilą to świństwo :confused2: i za jakieś 50 minutek będę mierzyć cukier glukometrem :-)

dzisiaj mam wizytę u ginki na 17:00 :-) odbieram wyniki z laboratorium o 16:00, mam nadzieje ze wszystko oki.

Piszecie o siarze, ja nic nie mam w cycuszkach, dziwne bo z Wikiem udawało mi się wycisnąć parę kropelek już w 16 tyg ciąży a teraz u mnie susza :happy: mam nadzieję, że to nie świadczy o przyszłym karmieniu piersią bo ja uwielbiam karmić :-p

dzien dobry
kurcze ale masz fajnie misia ze mozesz sobie to w domu zrobić ten cukier,ja musialam isc do przychodni najpierw pobranie krwi,pozniej musialam to wypic i czekac godzine i ponowne pobranie krwi.dzis ide po wyniki.

Witam!!! Ja też musiałam robić cukier w przychodni :-( przy poprzednich ciążach,a teraz to nie wiem, bo jestem w Polsce tylko chwilowo i nikt mnie na razie nigdzie nie wysyła. W sumie to sama z ciekawości i dla pewności mogłabym zrobić to badanie w domu, ale skąd wziąść glukometr?
Dziś idę USG i mam nadzieję, że uda się potwierdzić "co" w brzuszku siedzi :-D Moje starszaki były bardzo nieśmiałe i do końca nie wiedziałam co będzie. Ciekawa jestem i to baaaardzo :-)
Miłego dzionka wszystkim!

reklama
Witam
Olpa pochwal sie koniecznie po Usg.
Ja ostatnio dostalam list ze szpitala,ze moj test obciazenia glukoza wyszedl pomyslnie czyli norma :-)
Olpa ja tutaj bylam na takim tescie.Dopiero wprowadzaja to w Irlandii i bylam jedna z 11.000 tys kobiet objetych tym badaniem. A glukoza byla w postaci soku pomaranczowego tak wiec nie bylo zle ;-)

Dzis moj malzonek ma wolne bo Bank Holiday u nas,zaraz sie wysuszy pokrowiec na fotelik samochodowy mlodego i popedzimy gdzies na wycieczke:tak:

A teraz przelece domek odkurzaczem:happy2:
Milego dnia:tak:

Do góry