reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

WItam!
Po weekendzie to jest co poczytac!
U nas juz wczoraj zrobilo sie cieplo(jak dla mnie za cieplo;-))a dzisiaj jest upalnie.Zdecydowanie wole umiarkowana temperature.

Zrobilo sie imionowo...Mi tez bardziej podoba sie Oskar niz Nathan.
Nasza corka ma dwa imiona wiec blizniaczkom tez chcemy dac po dwa tylko ze poki co niemamy zadnego a co dopiero cztery?!
No moze nie tak calkiem bo jedno zaleglo sie w glowie mojego meza juz wieki temu: Lilly i mi tez sie podoba.

Zycze milego dzionka!!!

reklama
czesc :-D
ale mam dzis dobry humorek... :-) Jakos dzien zlatuje mi lajtowo. Aby tak do konca dnia.
wczoraj moja kumpela urodzila Nadie :rofl2: Ale ma fajnie, juz ma porod za soba. Niestety palila i miala problemy z jakimis przeplywami... i malutka jest naprawde malutka bo 2200kg tylko. Ale ponoc jest przeurocza. Nie bylam jeszcze u niej bo jest swierzo po porodzie i nie bede jej meczyc. Miala cesarke. Cisnienie jej skakalo i po 10h rozcieli ja. Jejku ja tez juz chce tulic mojego Marcelka!!!
milego popoludnia kochane.

czesc dziewczyny
wlasnie wrocilam o ginokologa
jak pamietacie mialam te bole w okolicach pepka od soboty wieczor i w sumie dzis bylo ok ale nie dawalo mi to spokoju . Pomyslam sobie moze to poczatek czegos powaznego :-( bo dalej nie jest calkiem ok
wiec poszlam , ale moje obawy okazaly sie bez podstawne
sprawdzil na dole i usg wszystko ok
maly ma tylko glowke w oklicach mojego pepka i moze pcha w tym kierunku
dlatego od czasu do czasu mam te bole
:-)
wiec skoro tak to niech sobie pcha .......bo wiem ze wszystko ok :-):-):-):-)

dzien dobry
kurcze ale masz fajnie misia ze mozesz sobie to w domu zrobić ten cukier,ja musialam isc do przychodni najpierw pobranie krwi,pozniej musialam to wypic i czekac godzine i ponowne pobranie krwi.dzis ide po wyniki.

women ja tyż tak miałam :-) tylko, że mi ta glukoza naprawdę smakowała :-p

mirka najważniejsze, że z małym wsio OK :tak: no i jesteś spokojniejsza :-)

larvunia moja psiapsiółka pali całą ciążę (a paliła naprawdę dużo - ok. 1,5 paczki dziennie:sorry:), termina ma dokładnie za tydzień. Ciążę znosiła jak najbardziej dobrze. Mały jak na razie ma coś OK 4000g :szok: czyli to chyba nie jest regóła - papierosy :cool:

larvunia moja psiapsiółka pali całą ciążę (a paliła naprawdę dużo - ok. 1,5 paczki dziennie:sorry:), termina ma dokładnie za tydzień. Ciążę znosiła jak najbardziej dobrze. Mały jak na razie ma coś OK 4000g :szok: czyli to chyba nie jest regóła - papierosy :cool:

kajunia ja tez nie twierdze ze to regola, ale jedna z przyczyny dlaczego taka mala. A z reszta, byleby zdrowe :-D !!
mirka to dobrze, ze wsio oki. Lzej na serduchu prawda :happy2:
anineczka zabierz i mnie .... :rofl2:

..ide sie polozyc, bo cos ten optymizm mnie zwalil z nog, czuje zmecznie.
Buzka!

o rajku mamcie wróciłam:-)
cały dzionek połaziłam po mieście poodwiedzałam znajomch i padam:-)

odebrałam wyniki, po obciążeniu 7,18 - nie wiem o co chodzi ale ponoć taki wynik mnoży sie razy 18 i wychodzi 129:-);-) jak się mylę to napiszcie:-) bo sama nie wiem:-)
Nie było takie złe:-) wypiłam:-) ale potem cały czas czułąm się jakby mnie ktoś młotkiem w głowę walnął:-) a Pani w analityce powiedziała że często się jej zdaża że ktoś po wypiciu wymiotuje...:-( biedne dziewuchy:-(

no nic idę poczytać co napisałyście:-)

MIsia Twój też super:-) hehe ale właśnie nie moge patrzeć na nic słodkiego :-) mam ochote na ogromny talerz frytek:-) heheh musze skoczyc do sklepu:-)
Misia u ginki napewno wszystko supcio bedzie:-) Igorek pokaże kto jest najważniejszy:-) :-)

Mirka super że wszystko ok z maluszkiem:-)
Larvunia odpoczywaj jak najwięcej:-)
Olpa czekamy na wyniki z usg:-)
Kajunia jak tam siara:-) u mnie już 2 nocka z rzędu:-) mąż sie ze mnie śmieje ciągle:-) kurde jak tak dalej pójdzie to zwaruje:-)
Motylinku Lilly super imie:-) śliczniutkie:-)
Women wyniki napewno będa dobre:-)

reklama
No to wróciłam z USG.....i jest DZIEWCZYNKA!!!!!! Pani doktor potwierdziła, choć specjalnie skłamałam, że na poprzednim badaniu nie było widać :-D Po co miała się sugerować? Mam więc 99% pewności, bo mimo wszystko zostawiam sobie ten 1% na ewentualną pomyłkę :-)
Cieszę się, że Wasze wyniki glukozy są OK :-)
Anineczka - ja też dostałam list z zaproszeniem na badanie, ale już byłam w Polsce i mąż odebrał, a jak wrócę to chyba będzie za późno. Będę w tym tygodniu u gina to zapytam co z tym fantem zrobić.
Dobra, dzwonię do małżonka, żeby teraz jemu zdać relacje :-D
Pozdrawiam

Do góry