reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

156.png

Pati26

termin 29 październik
Imię: Patrycja wiek: 28 lat
Mieszka: Bydgoszcz
Spodziewa się: Synka - Nathan albo Oscar

dev294pr___.png

Malinois
termin:
30 października
Imię: Justyna, wiek: 26 lat
Mieszka w Warszawie
(mazowieckie)
Spodziewa się: synka
16135.gif

Misia_Q
termin 2 listopada
Imię: Kasia wiek: 24 lata
Mieszka w Wrocław (Dolnośląskie)
Spodziewa się: synka Igora
k77Dp2.png

Kajunia
termin
4 listopada
Imię: Karolina wiek: 24 lata
Mieszka w Kościerzyna (pomorskie)
Spodziewa się: BLIŹNIAKÓW Olivier, Oskar
dev307pr___.png

Anulka1979
termin 5 listopada
Imię: Ania wiek: 28 lat
Mieszka: Jelenia Góra (Dolnośląskie)

p408477.png

Women23
termin 5 listopada
Imię: Monika wiek: 23 lata
Mieszka w Bydgoszcz (Kujawsko-Pomorskie)
Spodziewa się: synka - imię jeszcze nie wybrane
dev308bb___.png

Krecik
termin 9 listopada
Imię: Agata wiek: 27 lat
Mieszka: Niemcy (Worms)
Spodziewa sie: synka - Colin Mathias
.png

anineczka
termin 9 listopada
imię: Ania wiek: 25 lat
zamieszkala w Tuam w Irlandii

spodziewa sie synka Alexandra

f351101.jpg

sabina_p
termin 11
listopada
Imię: Sabina wiek: 25 lat
Mieszka w Nowy Sącz (Małopolskie)

Ladina
termin 14 listopada
imię: Magdalena wiek 29 lat
Mieszka w Rorschacherberg- Szwajcaria
spodziewa się: 2 chłopców
.png

Motylinek
termin: 16 listopada
Imię: Angelika wiek: 32 lata
Mieszka w Austrii
Spodziewa się: 2 córeczek
preg.png

Mirka.mkm
termin 17 listopada
Imię: Mirka wiek: 26 lat
Mieszka: Austria (Wieden)
Spodziewa sie: synka - Nicolas
b98bdd4b2f.png

Larvunia
termin: 18 listopada OM, (08 listopada USG)
imię: Ania wiek: 26 lat
mieszka w Gorzowie Wlkp (lubuskie)
spodziewa sie: synka Marcelka
da4a0aeece.png

Anulka7890

termin 19 listopada
Imię: Ania wiek: 26 lata
Mieszka w Włochy (Torino)
Spodziewa się: synka Daniela
p461570.png

Olpa
Termin: 20 listopada
Imię: Olga, wiek: 30 lat
Mieszka w Oranmore - Irlandia
Spodziewa się: prawdopodobnie córeczki

.png

sylwia_27
termin: 23 listopada
imię: Sylwia, wiek: 27 lat
mieszka: Belfast, Northern Ireland
spodziewa się: prawdopodobnie chłopca

74e54ea2bf.png

jolie
termin 29 listopada
Imię: Jola wiek: 26 lata
Mieszka w Jelenia Góra (Dolnośląskie)
Spodziewa się: córki Leny
ebd69dfa89.png

177.png

16 chłopczyków
babyboy.gif
, 4 dziewczynki
babygirl.gif

reklama
Misia - super to nowe zdjęcie!!! :tak: Dziękuję za umieszczenie mnie na liście :-) Mam nadzieję, że po poniedziałkowym USG, słówko "prawdopodobnie" będzie można wykasować :-D

Dzien doberek:-):-)

...wczoraj nie mialam nawet chwili by cosik napisac, ale poczytalam co u Was:-)

Dzieki za odpowiedz, co do badania na glukoze, juz zrobione:-):-):-) ...ale przez ten wir w domciu nie zdazylam odebrac wyniku, odbiore w poniedzialek, mam nadzieje, ze wszystko ok:-)

Women, gratulacje otwarcia Kebabu:-):-):-) napisz jak sie kreci na poczatku:-):-)

Pati, widzialam zdjecia, super:-):-):-)

Ja juz ubrana w dresiki, mezus smazy mi nalesniki:-):-):-) ...tak mnie naszlo z rana na nalesniki, ze szok... a najlepsze robi mezulek:-):-):-) no i nawet sie zgodzil usmazyc:-):-)
a zaraz potem mykamy na gore ukladac graty...

Milego dzionka:-):-):-)

dzień dobry...
misia_q....śliczne zdjęcie w avatarku:tak:

jeśli chodzi o zakupy dzieckowe,to ja mam już:
- wszystkie ciuszki,
- wanienkę
-karuzelkę
-butelki i szczotkę do włosków
- paczkę pampersów:-D

statystyka płci jest zatrważająca! :szok: gdzie te dziewuchy? :confused:
tutaj jestesmy, tutaj:tak:

Misia, albo inne dziewczynki moglybyscie napisac mi, jakie dokladnie dane potrzebujesz do listy? bo cos nie moge sie polapac, w koncu juz jedna liste mamy:shocked2::confused:

Jak bylam z Lenka w ciazy, to zakupy mi wielka przyjemnosc sprawialy, chodzilam uz usmiecham na ustach od sklepu, do sklepu, a teraz`Powiem Wam, ze mi tego strasznie brakuje. BO wlasciwie wiekszosc rzeczy, mam po lenie. Wszystko wlasciwie. I jakos tak smutno z tego powodu, ze mnie frajda robienia zakupow dla maluszka tym razem ominie. Zamiast sie cieszyc, ze wydatki tez mi mina, to tu zazdroszcze pierworodkom:-D
Powiedzcie mi mamuski, jak rozwiazujecie problem wozkowy, jesli starsze maluszki tez go potrzebuja? w listopadzie Lena nie bedzie miala jeszcze roku, pewnie nie bedzie jeszcze chodzila, wiec wozek bedzie koniecznoscia. Nie wiem tylko, czy jest sens kupowania podwojnego wozka, bo patrzac na nia teraz, jest strasznie ruchliwa i wydaje mi sie, ze jak tylko zacznie chodzic, wozek nie bedzie jej potrzebny. Doradzcie prosze!!

milego dnia babeczki!:)

reklama
Kochane,własnie po sniadanku jestem,poczytałam troszke co tam u Was.
Pati dziekuje ze napisałas pare słow ode mnie.
Misia zdjęcie super laska z Ciebie jak nie wiem.Super.Poza tym lista piękna,tyle ze gdzie te dziewczynki....Same chłopaki heheh.
Co do wyprawki dla dzidzi to ja tak szczerze to nie mam jeszcze NIC hehe ale to kwestia przeciez kilku dni zeby zaopatrzyc sie we wszytsko.
Kebap kochane wczoraj pierwsze dzien był otwarty i zrobił zajebis...y obrót jestem strasznie zadowolona,duzo ludzi.super.
Ale umeczona jestem strasznie po tych 2 tyg.Wczoraj zaczeły mi nogi puchnąc w kostkach pięty bolą strszanie,wkońcu od 11-22.30 usiadłam w kebapie tylko na godzinke wsumie,wiec maja prawo spuchnąć,ale ogolne zmeczenie daj znak.Potrzebuje chociaz jednego dnia wolnego na regenracje sił hehe.
Tymczasem kochane uciekam do pracy dzis powtórka z wydarzeń.

Do góry