reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam sie tak szybko.
U mnie wczoraj dzidzia poszlalala tak wiec jestem spokojniejsza.
Zaraz lece do sprzatania.
Women23 czy ty aby nie przesadzasz z ta praca? Kobieto oszczedzaj sie!!!
Masz tam jakas pomoc? Ale bym Ci tylek przetrzepala gdybym Cie zobaczyla tak pracujaca od switu do nocy:angry::wściekła/y::shocked2:

Ja wczoraj ogladalam jakis Tandem z Mothercare....Bozeeee jakie te wozki sa dlugie.Jak jakis pociag :angry::eek::eek:
I ogladalam tego Phila&Teds jeszcze raz.Jest super :laugh2:

Dooobra lece sobie jakies porzadeczki zrobie:tak:

Anineczka hehe dziekuje ze sie martwisz ale na poczatku musze tam byc caly dzien pomagac wiesz jak to jest,pozniej mam nadzieje ze bede miala troche czasu dla siebie.

Kochane wybrałam imię dla Synusia.
Jordan czytane bedzie przez Dżordan,oszalałam na pkt. tego imienia i na 100% zostaje.

Anineczka hehe dziekuje ze sie martwisz ale na poczatku musze tam byc caly dzien pomagac wiesz jak to jest,pozniej mam nadzieje ze bede miala troche czasu dla siebie.

Kochane wybrałam imię dla Synusia.
Jordan czytane bedzie przez Dżordan,oszalałam na pkt. tego imienia i na 100% zostaje.
Obys jak najszybciej zaczela odpoczywac.

Jordan ladnie :tak: Ale czy Polski Urzad Stanu Cywilnego przyjmie Ci takie imie :dry:

Mam do was krotki epytanie???? Jak to jest z tymi imionami w polsce??? Przeciez jakby to bylo naprzyklad tureckie dziecko to co, turek musi nazwac swojego synka Jasiu a nie Tarkan naprzyklad???? Dlaczego w innych krajach nie ma problemu z imionami tylko w pl tak jest!????

Przepraszam ze pisze tylko na ostatniego posta ale nie mam zbyt duzo czasu!!! Postaram sei pozniej nadrobic!!! Buzki!

Witam , terazmoze cosik uda mi sie napisac!

Larvuniu na pewno zdazysz kupic jeszcze rzeczy dla maluszka i zycze wam tego z calego serca by bylo to juz na swoim!!!!!

Marthusiu , jezeli jeszcze nie wiesz jakie dane przeslac do Misi to wejdz na strone 390 tego watku, tam misia podala jakby to widziala!!!

Women, podpisuje sie pod Aneczka- nie szalej kochana bo co ci z tego jak dzidzia sie rozpedzi i bedzie chciala sie szybciej z wrazenia urodzic????

Sabinko ja tez chce placki smazyc ale dzis idziemy do kolezanki na 19 urodzinki i nie chce mi sie domu zasmrodzic zapaszkami!!! A tak mi sie marza placuszki!!! Moze w poniedzialek???

Misiu super , ze masz kamerke! Moja siostra tez sobie wlasnie wczoraj kupila a ze mieszka w Szwajcarji to tez licze na mniejsze rachunki za telefon!!!
Probowalam sobie Ciebie wpisac na liste skypa ale jakos mi sie nie udalo!!!

Wszystkim stodniowkowym mamusiom i tym ktore juz przekroczyly stowke zycze wszystkiego najlepszego!!!

A co do tych imion to wydaje misie to niesprawiedliwe! Dlaczego czlowiek w polsce musi wybierac z imion, ktore mu sie moze niepodobaja????? Ruskich imion jest ew Polsce duzo, a dlöaczego imiona z innych krajow musza byc dostosowane do naszego kraju???? Ja rozumiem zeby nie skrzywdzic dziecka naprzaklad imieniem Legolas (jak moj maz chcial nazwac Allanka) ale takie imiona jak Jordan, Evan (kolezanka chviala tak nazwac synka) to przeciez piekne imiona dla naszych pociech!!!!

Kobietki ciesze sie ze wasze testy na cukier wyszly dobre!
Ladnina dziwne ze u was tego nie robia???? Taki test z krwi slyszalam ze nie jest 100% bo to powionno sie sprawdzic przed i po obciazeniu glukoza!!!!

reklama
czesc mamucie :happy:
leniwie u mnie zaczol sie dzien... brak sil na cokolwiek. Wczoraj bylam na 2 godzinnym spacerku z peskiem w lesie i jak wrocilam to padlam nawet nie wiem kiedy zasnelam :sorry2: a nogi jak mnie bolaly!
Dzieki kochane za wsparcie .. troszke ponazekalam soebie ostatnio na te moje starania o kredyt i na tesciowa... Kazdy ma chyba chwile slabosci i ma dosc :sorry2: A mi sie wszystko nawarstwia. Czekanie jest najgorsze, taka bezsilnosc. No i te czekania az cos kupie synkowi tez mnie dobija. Ale coz.. trzeba czekac.
Chyba ladna pogoda za oknem mi sie robi.. :-) Moze dzis tez podjade do lasku z pieskiem na spacerek. Mezus pracuje ostatnio na 2 zmiany i co ja ma robic. Aby pogoda sie nie popsula!
AAAAAAaaaaaaaa... dziewczyny ja tez musze isc na krzywa cukrowa. W piatek mam wizyte u ginekologa i musze miec wyniki gotowe. Chyba przezyje to wypic jak Wy :-p hehehe.. ale wezme sobie cytrynke. We wtorek sobie pojde na te krzywa cukrowa.
No kochane milej soboty zycze :-)

Do góry