reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziweczyny,
czy macie juz gotowe pokoiki dla malach , ja sie zastanawiam kiedy kupic lozeczko, mam juz wybrane tylko trzeba kupic
ale jakos wydaje mi sie ze to jeszcze czas, bo jak kupie to bede musiala wszystko umeblowac na gotowo bo nie mam miejsca zeby to gdzies trzymac spakowane :zawstydzona/y:

reklama
czesc mamuski!!
co te nasze skarby tak oblegaja prawe strony brzuszkow?? ;-) heheh, wygodniej tam czy jak??

milego dnia kochane...a teraz lece na miasto znowu do goscia od neiruchomosci....

a wogóle to właśnie widze ze 100-dnióweczke dzisiaj mamy z maluchem:-) i chyba z tej okazji wariuje właśnie:-) bo mu powiedziałam ze nielugo bedzie już z nami:-)

buziak

dziś krupniczek i placki ziemniaczane na obiadek:-) tak mnei jakoś naszło:-)

Wiecie co u mnie wogole nie robia tego testu z glukoza:confused:
Robia tylko test z krwi.

kajunia
wiesz, ja do tej pory jeszcze nie mam pojecia jaki wozek;-) Decyzje zmienialismy juz z 10 razy;-) Pochwal sie zakupem jak Ci go dostarcza;-) Ja narazie nie kupuje drugiego lozeczka, zobacze jak bedzie funcjonowac to w jednym a pozniej w razie co sie dokupi.

mirka
ja mialam plan, ze przygotuje pokoik, niestety moj maz ciagle pracuje a ja sama z tym brzuchalem juz nie podskocze;-) Tak wiec odkladam to na pozniej, tym bardziej , ze maluchy do jakiegos 7-8 miesiaca beda spac z nami w sypialni a pozniej bedziemy probowac ich przeprowadzic ;-)

sabina
narobilas mi smaka tymi plackami ziemniaczanymi, mniam... musze meza po ziemniaki chyba wyslac;-)

Pati
pozdrow Women, trzymamy kciuki za rozkrecenie biznesu.

witam popołudniowo :tak:

badania glukozy są SUPER :-D cukrzycy niet :-D czyli dietka się opłaciła :-p

dziweczyny,
czy macie juz gotowe pokoiki dla malach , ja sie zastanawiam kiedy kupic lozeczko, mam juz wybrane tylko trzeba kupic
ale jakos wydaje mi sie ze to jeszcze czas, bo jak kupie to bede musiala wszystko umeblowac na gotowo bo nie mam miejsca zeby to gdzies trzymac spakowane :zawstydzona/y:

mirka my mamy kupione już generalnie wszystko :tak: wózek i drugie łóżeczko, jedno już stoi w piwnicy :-) wanienka, foteliki samochodowe, pozatym ciuszki są już wyprane i wyprasowane :tak: teraz tylko szczęśliwie donosić maluchy i szczęśliwie urodzić :-)
kajunia
wiesz, ja do tej pory jeszcze nie mam pojecia jaki wozek;-) Decyzje zmienialismy juz z 10 razy;-) Pochwal sie zakupem jak Ci go dostarcza;-) Ja narazie nie kupuje drugiego lozeczka, zobacze jak bedzie funcjonowac to w jednym a pozniej w razie co sie dokupi.

Ladina wózek mamy taki jak wybraliśmy na początku :tak: zdania nie zmieniliśmy :-D

mirka my mamy kupione już generalnie wszystko :tak: wózek i drugie łóżeczko, jedno już stoi w piwnicy :-) wanienka, foteliki samochodowe, pozatym ciuszki są już wyprane i wyprasowane :tak: teraz tylko szczęśliwie donosić maluchy i szczęśliwie urodzić :-)

kajunia ,
to super ze juz wszystko masz , ja w sumie ubranka mam, wozek itp ,ale z meblami poczekam do polowy sierpnia wtedy ikea ma miec cos nowego :happy:

...a ja jeszcze nic nie mam dla maluszka :-( musze trzymac kase na kredyt :sorry: Tzn bank nam odda to pozniej te 5 tyś, ale musimy najpierw wlozyc by nam pozniej oddali.... ehh..kredyty mieszkaniowe... A wogole nie mialabym gdzie trzymac rzeczy Marcelka... bo mieszkam u tesciowej w 1 pokoiku :-( ..mieszkam ja, mezus i piesek... a to dla naszej 3ki za malu metrarz :( ehhh... Musze poczekac do wrzesnia...w tedy zaczne zakupy. Fajnie mamuski macie, ze juz mozecie dotykac i przekladac z kata w kat ubranka, czy łózeczko..... zazdroszcze.

Witam:-)!
Ale sie rozpisalyscie:tak:,a ja nie mam nawet czasu poczytac:zawstydzona/y::-(,bo maz mnie od laptopa odgania:wściekła/y:,nawet nie mam czasu zeby wtracic swoje 3grosze:no:.Widze,ze niektore z was maja juz wszystko,ja na razie mam wozek,fotelik i kilka ciuszkow,drugie tyle kupila mi mama,wiec nie bede szalec z ubrankami bo przesadze:tak:,a mam do tego sklonnosci:zawstydzona/y:.Moze w ten weekend kupimy z mezem lozeczko,ale po tym jak szalalam z wuzkiem to chyba nie tak szybko;-),chce jeszcze kupic jedna szafke na ubranka,z kosmetykami dla dzidzi chyba poczekam do przyszlego miesiaca,:confused:chyba.
Gratuluje wszystkim ktore maja 100 dni do konca.Tez bym juz chciala,miec 100 dni do konca:blink:.
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie:-),i zycze milego weekendu:-);-):tak::-D.

Larvuniu mam nadzieje,ze w koncu bedziesz miala te swoje wymarzone 4 katy,:tak::-).Trzymam kciuki:tak:.

larvuniu ale we wrześniu sobie odbijesz i zaszalejesz! ja też dopiero w styczniu zrobiłam zakupki a w lutym rodziłam Wiktorka :tak:

poczytam co tam u was i uzupełnie listę :-)

reklama
Kurcze mamcie ale padnieta jestem:-( mialam dodatkowe 3 osoby na placki ziemniaczane chętne:-) kurde masakra poprostu:-) stalam przy garach pol popoludnia:-) juz na 2 patelnie jechalam:-) a wiecie co najgorsze ze kurde jakos do tej pory nie dorobilam sie maszynki jakiejs do tarcia ziemniakow:-) i tarlam tyle tego recznie na takiej metalowej zwyklej tarce:-)!!!!!!!!!:-) o kurde:-) dla 5 osob to troche wyszlo:-) ale bylo pyszniutkie:-) do tego sosik i pieczarki no i krupniczek na pierwsze:-)

co do zakupów to kupiłam niewiele narazie:-) mam nadzieje ze cos od kogos uda się dostać:-) hehe

idę spać bo zmęczenie mnie zaatakowało:-)

buziaki i kolorowych snów:-) pogłaskajcie brzuchy:-)

Do góry