reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Cześć mamcie:-)
Marthusia dasz rade bo musisz dać rade:-) wszystko sie napewno ułoży:-)

co do malucha to u mnie w brzuchu też tak szaleje że masakra...aż czasami mam ochote mu krzykną kurde to boli!:-) idx spać:-)heheeh aż mężuś się ze mnie śmieje:-) :-)

U mnie tez prawa strona działa najwięcej:-) a co on tam wyczeynia to strasznie ciekawe musi być:-) szkoda że jak się rodzimy nie pamiętamy nic z brzuszka:-) hehe

buziaki i miłęgo dnia:-)

reklama
Wiam porankiem;-)
u nas cala noc lalo na maxa:szok: teraz tez troche popaduje, taka barowa pogoda...
U mnie obie strony brzuchala aktywne;-) jak przekrece sie na lewa strone to ten co jest u dolu dobija sie, zeby sie przekrecic, jak sie przekrece na prawa to drugi zglasza pretensje;-) Kurcze teraz im ciezko dogodzic a co bedzie pozniej:szok:
Wogole nie wiem jak dotrwam do konca ciazy, normalnie jestem juz taka zmeczona tym brzuchem, nie moge ani chodzic, ani siedziec, lezec jeszcze w miare, ale tez juz coraz gorzej:shocked2:

Lece doczytac co tam wypisalyscie;-)

witajcie laseczki;-)

u nas tez pogoda barowa
zanosi się na deszcz,zero słoneczka
ale mi tam taka pogoda pasuje

po wczorajszym shopingu Poznaniowym wróciłam mega zmęczona
kupiliśmy z mężem ładne krzesła do kuchni,
i jakieś pierdołki łazienkowe i do zabawek Samuelka

u mnie tez prawa strona atakowana przez synka
mam nadzieje ze przy następnej wizycie lekarz zrobi usg
i będę mogła obejrzeć mojego brzdąca:tak:

teraz spadam na śniadanko:dull::cool2:

misia-q...dziękuję za dostęp do galerii
po Sniadanku pooglądam Was mamunie i wkleję swoje fotki

witam :-)

wróciłam z glukozy :tak: i powiem, że była nawet dobra :-p:tak::-) no ale ja pszczółka jestem i baaaardzo lubię słodkie :-D więc mi ten "smakołyk" podszedł :tak: wyniki po południu :zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie mam cukrzycy, bo nie wyobrażam sobie życia beż czekolady :sorry: a wczoraj miałam nerwa, bo musiałam przejść na przymusową dietę :cool2: ot tak żeby troszkę oszukać badanie :-p

no i dzisiaj zaczynamy 7 miesiąc ciąży :tak::tak::tak:

Dzień dobry!!!

Anineczko, Bira jak dzisiaj Wasze dzidzie, skopały Was wreszcie?
Moja troszkę lepiej, bo już konkretniejsze ruchy, ale czuje,że zmieniła pozycję, bo do tej pory jak u większości była po prawej stronie i tak mocno kopała, że cały brzuch podskakiwał.Dziś widzę,że przedsunęła się na środek z tendencją do lewej strony i już takich mocnych kopniaków nie czuję.Za to niziutko jest ułożona i cały czas się zastanawiam, czy dzwonić do mojego gina, czy przestać panikować.Ale chyba jeszcze poczekam skoro dziś jest lepiej, to może jutro będzie jeszcze lepiej.

Oj, ale nocy nie miałam za spokojnej, myślówa i nasluchiwanie.

witam :-)

wróciłam z glukozy :tak: i powiem, że była nawet dobra :-p:tak::-) no ale ja pszczółka jestem i baaaardzo lubię słodkie :-D więc mi ten "smakołyk" podszedł :tak: wyniki po południu :zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie mam cukrzycy, bo nie wyobrażam sobie życia beż czekolady :sorry: a wczoraj miałam nerwa, bo musiałam przejść na przymusową dietę :cool2: ot tak żeby troszkę oszukać badanie :-p

no i dzisiaj zaczynamy 7 miesiąc ciąży :tak::tak::tak:

Kajunia, podobne odczucia miałam na glukozie, choć może nie była smaczna, ale dało się wypić.

Gratuluje rozpoczęcia OSTATNIEGO trymestru
(ale to brzmi, nie?) ;-)

witajcie laseczki;-)

po wczorajszym shopingu Poznaniowym wróciłam mega zmęczona
kupiliśmy z mężem ładne krzesła do kuchni,
i jakieś pierdołki łazienkowe i do zabawek Samuelka

Pati chętnie zobaczę Twoje zakupki,bo teraz kiedy zauważyłam u siebie syndrom wicia gniazda chłonę wszelkie takie informacje. :-)

Kajunia, podobne odczucia miałam na glukozie, choć może nie była smaczna, ale dało się wypić.

Gratuluje rozpoczęcia OSTATNIEGO trymestru
(ale to brzmi, nie?) ;-)

malinois dziękuję :tak: a brzmi całkiem, całkiem :-D OSTATNI ... ciekawe ile jeszcze wytrzymam :-p
a ja właśnie domówiłam drugie łóżeczko, bo nawet w hurtowni nie było dwóch równych i czekaliśmy 2 tygodnie :zawstydzona/y: zaraz lecę na pocztę wysłać przekaz :tak: no i dzisiaj zamawiamy karocę dla moich maluchów :-) juppppi :-D

Mamuśki to dobrze mówicie że ta glukoza nie jest zła:-) ja ide w poniedziałek:-) a za cukrem nie przepadam nic nie słodzę już od paru lat:-) wiec nie wiem jak taki skondensowany cukier wypije...afuuujjjjj:-) nawet 2 razy mi się zdażało zapomnieć wrzucić cukru do placka:-) to teraz jak coś piekę pisze wielkimi literami CUKIER:-) hehhe

reklama
kajuniu...gratuluję 7 miesiąca:-)
no to wypraweczkę dla chłopców masz już gotową
super:-D

malinois...chętnie pochwalę się zakupami ale wieczorkiem,
jak fotki porobię i przerzucę do kompa:tak:

sabina...z glukozą nie jest tak żle
fakt,przesłodkie to ale nie takie straszne;-)

dziewczyny women23
prosiła abym pozdrowiła Was wszystkie bardzo serdecznie od niej
zabiegana jest bardzo,
dzisiaj od rana na badaniach była
a od dwóch minut ma już otwartego Kebaba:-):-):-)
nie ma czasu pisać,jak tylko znajdzie chwilke to się odezwie:tak:

u mnie dzisiaj maksymalnie leniwy dzień
nie bardzo wiem co mam ze sobą zrobić:cool:
w sumie mam prasowania dużo więc chyba się za to w końcu zabiorę:happy:

Do góry