reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ale sie rozpisalyscie ostatnio!!!

Widze ze wczoraj bylo tu swiatecznie!!! ANECZKI; WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO OD SPOZNIALSKIEJ AGATKI!!!

Milo sie czyta ze wasze maluszki tak slicznie rosna i ze wszystko oki!
Kajuniu super ze jestes zadowolona z lekarza no i z wynikow jego obserwacj!!!

A inne kobitki zamiast odpoczywac bo maja brzuszki to sie remontuja!!!
Pati, Anulka i Women-kobitki oszczedzajcie sie!
A Ty Women to zaraz w dupke dostaniesz! MAlo Ci jeszcze bolesci ciazowych??? Nie przemeczaj sie tak i malowanie oraz inne ciezsze prace zostaw innym! Martwie sie o Cibie!!! Wiem ze chcesz zaczac dzialac ale jak zaczniesz teraz rodzic to tez nic z tego niewyjdzie!!!

Misiu-witaj! Jak tak czytam o waszym urlopiku to troche wam zazdroszcze! Oj ja tez bym weszla do wody morskiej i nawdychala sie jodu, bo tu gdzie mieszkam jest najnizszy poziom jodu w niemczech!
I sie nie dziw ze Wikus to taki podrywacz, on ma niesamowity urok i nie musi zbyt wiele robic by polozyc laski na lopatki!!!
Co do zgagi to nawet miejsce pobytu nie ma znaczenia! Ty nad morzem a ja tutaj i i tak mnie meczy to dztiadostwo! Ostatnio tak misie kwasy cofnely ze mialam pierwsze spotkanie z kibelkiem!!! Bleee jakie to okropne uczucie!
No i nei zazdroszcze Ci tego zatrucia! Kuruj sie i wracaj do nas zdrowa i bez przeziebien!!!

Kobietkom stodniowkowym i tym co juz ten etap przekroczyly-najszczersze gratulacje!!! Teraz to juz faktycznie z gorki!!!!

reklama
Hej dziewczynki:-)

Ja wlasnie przed chwila sprzedalam wozek po Victorii:-) Wiec teraz tylko zakup nowego;-)

Misiu
ja tez zazdroszcze urlopiku, ostatni raz na wakacjach takich z prawdziwego zdarzenia bylam w podrozy poslubnej..a to bylo juz 3 lata temu...:dry:

Women
Ty sie nam oszczedzaj! Kurcze jak zle sie czujesz to zwolnij troche ...

mirka
ja tam nic nie slyszalam o aloesie...
A Ty wogole z Wiednia jestes? Bo ja mam we wrzesniu kotke do odebrania z Wiednia:-) Moj maz zarezerwowal w jakies hodowli w Wiedniu a pozniej sie okazalo, ze wlascicielka jest polka;-) Moze Cie odwiedze w takim razie;-)

czesc!
misia!!! heeeeej :-D czekamy na foteczki.......

ja dopiero wrocilam z pracy. Ale mnie nogi bola... Bylam tez juz w banku odnioscnie kredytu, porazka czekac do srody kaza :-(

ide cosik zjesc i sie wykapac ;-) milego popoludnia mamuski!!

mirka
gdyby nie moj brzuchal to bym sie pewnie z mezem po ta koteczke wybrala;-)
Ale tak to raczej maz sam bedzie musial sie pofatygowac;-) troche daleko mamy do tego Wiednia:-D

reklama
Do góry