reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Jolie, dzieki za zyczenia:-) mam pytanko... u kogo bylas na USG 4D? Bo ja bylam 03.07.2007 u p. Dobek, ale jakos jej nie wyszlo:zawstydzona/y: poprzednie 4D mielismy w 13 t.c. i bylo lepsze... teraz w sumie nic nie widzilam... a nawet filmu nie mamy, bo ona moze tylko obrazy zapisywac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ...a moj mezus zerkal na monitor i widzial opcje zapisywania - w formie filmu... ale glupio nam bylo ja pouczac... i dlatego poszlabym jeszcze raz na 4D... ponoc robia w Przychodni Zabobrze za 150 zl... A Ty masz filmik?

reklama
Przyszliśy z brzuszkiem powiedzieć kolorowych snów:-)

Wrócilisy z basenu i jesteśmy zmęczeni:-)
A że maluch tak wariował że pływać sie nie dało to jeszcze bardziej zmęczeni jesteśmy:-)

buziaki;-)

Anulka 1979 ja byłam na USG właśnie w przychodni na Zabobrzu u Juncewicz, i na to USG byłam zarejestrowana (standardowe robione w połowie ciąży). Nawet nie wiedziałam, że ten ultrasonograf ma funkcję 3D. Ona robiąc USG nagle przeszła z 2D na 3D i powiedziała, że zapis kosztuje właśnie 150 zł., ale nie dopytałam czy film czy zdjęcia na płycie. My nawet nie byliśmy na to przygotowani, więc zapisu nie mamy, ale Juncewicz wydrukowała nam zdjęcia twarzy dziecka z profilu i z przodu.

No to ja też życzę wszystkiego najlepszego Aniom z okazji ich imienin.

Melduję się po długiej nieobecności. Nie było mnie, ponieważ najpierw byłam nad jeziorem razem z mężem (w Lubniewicach, czyli koło Larvunii, a do Gorzowa też raz pojechaliśmy, ale miasto nas rozczarowało, bo rzeczywiście niewiele tam do zwiedzania. Za to mąż zaprosił mnie tam do restauracji, niestety akurat nie byłam bardzo głodna, i jadłam pyszną zupkę cebulową, a mąż delikatną polędwicę, ojej zjadłabym taki obiad teraz...) a później przyjechała do mnie młodsza siostra i musiałam się Nią zająć, a to taka okropna gaduła :tak:

:-)
dziewczyny ja rowwniez skladam wszystkim aniom wszystkiego NAJ ;-)
i ja rowniez dziekuje za zyczenia bo ja tez ania :tak:

jolie gorzow nie jest fajny (chetnie bym z tad uciekla) a jak sie chce zwiedzac to trzeba wiedziec co i gdzie to jest, bo niestety gorzow caly rozkopany jest. Remontuja z kazdej strony drogi... ehhh... same objazdy. Teraz nam robia most i bulwar kolo mostu staromiejskiego... jak to skoncza to ma byc niby ladniej ;-)

Moj Marcel kreci sie ostatnio strasznie czesto i mocno. Rozpycha sie to z lewej to z prawej... i mam twarde "gorki" :-D Cioekawe co tym razem wystawil, bo mam po prawej stronie twarda "gorke" :-p

Acha... moja kuzynka urodzila wczoraj 3 tygonie przed czasem. Tak poprostu dostala z rana lekkie bole, pojechala o 13.00 do szpitala by sprawdzic co sie stalo a doktorek "zapraszam na porodowke" heh i po godzinie urodzila synka :-D Ma tylko 2,5kg ale jest sliczny. Teraz sa pod obserwacja bo urodzila 3 tyg za szybko, nie ma malucha pod inkubatorem, ale obserwuja czy wsio oki. Niestety mieszka za daleko by ja odwiedzic ale z fotki widzialam ze jest przesliczny!!! Ale ma fajnie ta moja kuzynka...... ja chce juz tez tulic swoje malenstwo!

Larvunia widziałam ten most w budowie i kawałek się przeszliśmy wzdłuż rzeki, ale ja z mężem z "tradycyjnych" miast i jakiegoś rynku szukaliśmy. Byliśmy na placu między kościołem a tesco i na dwóch ładniejszych uliczkach, które można nazwać deptakiem i to chyba wszystko. No mówię, zawiedzeni byliśmy, że nie ma typowego starego miasta. I odrobinę poczułam się jak w Szczecinie, gdzie też brak rynku (tam spędziłam 5 lat na studiach). A jak na te moje studia jeździłam PKSem to przez Gorzów i tak z autobusu ładniejszy sie wydawał :-)

Witam wieczorową porą:-),
niedawno wróciliśmy z działki mojej teściowej ( ona jest spoko :-D ). Było fajnie, ale jestem padnięta, bo moje starszaki mają nadmiar energii w przeciwieństwie do mnie :-( Starszy już się na rączki nie pcha, ale młodszy do straszna przylepa i czasem trzeba ponosić to słodkie 12 kilo, potem dać jeść, wykąpać i położyć spać.Jednym słowem czasu dla siebie mam niewiele. Jak już się wieczorkiem położę to najmłodsze zaczyna się rozpychać :-D Uff, co to będzie jak się urodzi...:szok: Idę do wyrka, padam, SPAĆ!!!!
Trzymajcie się cieplutko

p.s. Wszystkim Aniom - 100 LAT!!!

reklama
jolie nastepnym razem zapraszam na soczek do mnie :-D
Wogole ktorakolwiek bedzie chociazby przejazdem to zapraszam :-D

Dziewczyny ide sie juz polozyc... cos znowu mi nogi i plecy dokuczaja... i ta opuchlizna.... kiedy to minie.
buziaki :*

Do góry