Madga to lez jak musisz!!! Ja dopiero serduszko slyszalam u Allanka w 22 tygodniu bo wczesniej mi powiedziala ze sie nie slyszy!!! Z tego co widze to mnie oklamala bo wy juz naslu****ecie w tak wczesnej ciazy!!! Moze teraz bedzie inaczej bo zmienilam lekarza!!! Zobaczymy!!!
reklama
Jenny
Listopadowe mamy'07
Bylam na USG - zobaczylam w koncu swoj sliczny malusi pecherzyk Kuba(moj narzeczony) znowu sie poryczal ze wzruszenia. Jestem w 5tym tygodniu wg USG(o tydzien wczesniej niz wg miesiaczki) Narazie wszystko oki, za tydzien ide zrobic wszystkie badania
Grauluje skarbie i widzisz nie był się czym denerwować. Bardzo bardzo się cieszę.:-):-):-):-):-):-)
sugarspunsister tobie też serdecznie gratuluje.:-):-):-):-):-):-):-)
ALE MNIE PRZESTRASZYłYśCIE Z Tą HERBATą.
Odnośnie serduszka, to można je już usłyszeć między 7 a 8 tygodniem. Ja przynajmniej znam takie przypadki.
Dziewczyny ja tam nie mam specjalnych objawów. Zaczęły mnie tylko piersi pobolewać szczególnie rano jak wstaje. Koszmar Za oknem paskudna pogoda, zimno i pada, a a musze wyjść do urzędu coś załatwić.
madga
Fanka BB :)
Krecik serduszko słychać, tak żebyś to Ty je usłyszała, to rzeczywiście dopiero po 20 tc. Ja z ostatniej ciąży mam nagrany zapis bicia serca płodu w 22 tc - cudowne uczucie.
Ale mi chodzi o czynność czyli pulsowanie serduszka. I to na usg widać bardzo wcześnie. Właśnie wygrzebałam starą kartę ciąży i mam w niej wpis: skończony 7tc, FRH +
tak więc już wiem, że po 7 tygodniu można na usg zobaczyć ten malusi pulsujący punkcik :-)
Ale mi chodzi o czynność czyli pulsowanie serduszka. I to na usg widać bardzo wcześnie. Właśnie wygrzebałam starą kartę ciąży i mam w niej wpis: skończony 7tc, FRH +
tak więc już wiem, że po 7 tygodniu można na usg zobaczyć ten malusi pulsujący punkcik :-)
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
U nas sliczna pogoda.Wiosna
Zaraz jak posprzatamy chatke to wyruszamy na dlugasny spacerek.
Marthusiu moj poprzedni suwaczek tez klamal
Zmien sobie;-)
Jak sie czujecie kobietki?
Niemozliwe,zeby tyle nas bylo a tak maly ruch tutaj :-(
U nas sliczna pogoda.Wiosna
Zaraz jak posprzatamy chatke to wyruszamy na dlugasny spacerek.
Marthusiu moj poprzedni suwaczek tez klamal
Zmien sobie;-)
Jak sie czujecie kobietki?
Niemozliwe,zeby tyle nas bylo a tak maly ruch tutaj :-(
Witajcie dziewczyny
Ja mam umowiona wizyte u gina na 3.04. 1.04 przyjezdzaja moi rodzice, ale powiem im chyba o wnuczku po USG.
Czy ktoras z Was moze mi powiedziec czy sa jakies sposoby na te bolace piersi? Ja zaraz dostane swira!!
Chyba od przyszlego miesiaca znajde kogos do pracy, bo nie wyrabiam. Pracuej przy kompie po 6-8 godzin dziennie i nie mam sily!
U mnie tez juz wiosna na calego. Szkoda, ze zamiast isc na spacer po plazy, to musze siedziec w robocie :-(
Pozdrawiam
Ja mam umowiona wizyte u gina na 3.04. 1.04 przyjezdzaja moi rodzice, ale powiem im chyba o wnuczku po USG.
Czy ktoras z Was moze mi powiedziec czy sa jakies sposoby na te bolace piersi? Ja zaraz dostane swira!!
Chyba od przyszlego miesiaca znajde kogos do pracy, bo nie wyrabiam. Pracuej przy kompie po 6-8 godzin dziennie i nie mam sily!
U mnie tez juz wiosna na calego. Szkoda, ze zamiast isc na spacer po plazy, to musze siedziec w robocie :-(
Pozdrawiam
kajunia
bliźniakowa mama :)
witam
ja mam już jutro USG :-) co tak czuję w środeczku że podzielę los Jenny ;-) zresztą jak to nazwał mój mężuś "złoty strzał" zresztą zawsze marzyam o bliźniakach :-)
a jak będzie jedno serduszko to i tak się poryczę ze szczęścia
ja mam już jutro USG :-) co tak czuję w środeczku że podzielę los Jenny ;-) zresztą jak to nazwał mój mężuś "złoty strzał" zresztą zawsze marzyam o bliźniakach :-)
a jak będzie jedno serduszko to i tak się poryczę ze szczęścia
reklama
Podziel się: