reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

no i d... :-( moja ginka właśnie wróciła z urlopu i wszystkie pacjentki się dodzwoniły przede mną i dzisiaj cały zajęty terminarz :-( mam wizytę dopiero w środę na 15:30 :dry:

reklama
misia - szkoda :-( ale patrząc z drugiej strony środa jest już za dwa dni :-) a to szybciutko zleci :tak:

A ja juz po ginku!!! Tak jak sama obliczylam termin, dzidzia ma sie urodzic 9 listopada takze sie nic nie zmienia!!! Wszystko ok!!! Widzialam serduszko i nawet lekarz cieszyl sie razem ze mna!!! Mam nawet fotke mojego okruszka i pozniej moze wstawie!!! Terza jestem spokojna!!! Wam rowniez zycze dobrych wiadomosci po wizytach u ginow!!!

hej dziewczyny
jestem!!
czuje sie juz troszke lepiej

czytam czytam i nikt za mna nie teskni nooo :confused: :dry: :cool2: :cool2:
ja jutro mam wizyte u gina i usg hihiiii ale sie ciesze:-D

Krecik super:-)

Ja dopiero wizyte mam po swietach i moze wtedy dostane skierowanie na usg bo lekarki od usg nie ma bo ma urlop...ja to mam pecha

ja mam dzisiaj wizytę na 17.15 :-)
mam trochę mieszane uczucia :baffled:
z jednej strony radość :-) a z drugiej strony strach :zawstydzona/y:

jednak jestem optymistycznie nastawiona i wiem, że wszystko jest dobrze i zobaczę bijce jak dzwon serduszko/a ;-) :-) ;-)

reklama
Do góry