reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam

Ale wiosennie sie zrobilo :tak::tak:
Antek oglada bajke tak wiec mam 5 minut ;-)

Kajuniu no pewnie,ze uslyszysz serduszko.Ale Ci fajnie:-)
Lilka ty tez dzis Usg? Powodzenia:-):-)

Ktoras jeszcze dzisiaj?

Krecik wklejaj zdjecie do galerii :tak::tak::tak:

No i jak sie czujecie ciezaroweczki?

Ola24b Witaj.
Pewnie chcialsa cos napisac?
U gory po lewej stronie nasz ikonke Odpowiedz:tak:

reklama
a ja dzis przeziebiona, siedze w domu i pije mleko z miodem i cherbate z sokiem malinowym i cytryna, znacie jeszcze jakies domowe sposoby na przeziebienie?

Kajuniu czekamy na dobre nowinkipo wizycie!!!
Lilka , jak bedziesz miala fotke fasoleczki to wstawiaj!!!
Kathe, duzo zdrowka zycze i ja chyba tez bym sie tymi sposobami leczyla!!!
Olu witaj i probuj znow do nas napisac!!!

Witam serdecznie w piękny, słoneczny dzień!

Kajuniu i Lilka
trzymam mocno kciuki za udana wizyte i zobaczenie fasolinek!

Ola24b próbuj dalej ;-) witamy na forum!

Katthe kuruj się! Nie znam innych sposobów, ale te które stosujesz są bardzo skuteczne! Mi pomogły! Hehe nie zapomnij o ciepłych skarpetkach :-)

Pozdrawiam Was i idę na śniadanie :szok:;-):eek:

heloł :-)

ja dzisiaj musze chyba przełozyc wizyte do gina na czwartek buuuu :zawstydzona/y:
nie mam z kim zostawic Milenki jak na złoche :wściekła/y:
ostatnio mam non stop takie problemy
jzu nie wiem co robic :confused:

a musze jechac do Poznania w tym tygodniu odebrac paszporty i tez nie mam z kim jej zostawic :baffled:
juz mysle i kombinuje na wszystkie sposoby :sick:

Krecik jasne ze wstawie zdjecie fasolki :-) pewnie ma sie dobrze bo apetyt mam ze hohhohoo :szok: :szok: :szok:

Kajuniu!!! Serdecznie gratuluję !!! Piękne dwie fasolki! :-D:-D:-D:-D

* ale się podnieciłam normalnie jakbym sama miała miec bliźniaki :szok::szok::szok::tak::-D:-)

reklama
Do góry