reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

heeeeeeeeeej z rana
a ja do pracy za pare minutek lece, wychodze dzis predzej by szybciej skonczyc.
zycze optymistycznego dnia!!!
buziaki mamuski :*

reklama
J tez witam z rana, no moze nie tak wczesnie jak Larvunia ale dla mnie to juz cos!!! hihi
Wlasnie zmykam na cukiertest do gina!!! Wczoraj dzien bez slodyczy-istna katorga!!! hehe!!!
Oki Wam rowniez milego dzionka!!!

Krecik dzieki za odpowiedz:-):-)

Women trzymaj sie, dzielna z Ciebie babka. Wszytsko sie ulozy. Bedzie dobrze. Moj brat tez jest takim nieodpowiedzialnym gnojkiem, machnal dziewczynie dwojke dzieci i nawet nie mial ochoty zeby je zobaczyc.Teraz maluchy maja juz po 4 lata, sa rzeurocze, grzeczne, zadbane. Ich mama super sobie radzi, brat placi alimenty... bo co ma za wyjscie;-) Dasz rade. Czasami lepiej byc samemu niz miec garba w postaci zdzicinnialego dziada:crazy:
No i gratuluje wlasnej dzialalnosci:-) Ja swoja otwieram w grudniu. Dostalam dofinansowanie z EFSu, ale przelozylam wyplate pieiedzy na koniec roku... chcialam sobie zrobic jeszcze troche wolnego;-)

Dzień dobry
Bira
tez wierze ze dam rade,narazie zdarza mi sie myslec o nim,ale wiem ze jak urodzi sie Junior to odejdą smutki i rozterki i pojawi sie tylko miłość i szczescie i wtedy juz wogole nie bede go potrzebować.
Co do działalnosci to równiez bardzo gratuluje.

Hej,
czytam ale jakos nie mam ochoty na pisanie;-)

Women
Przykre jest to co Cie spotkalo:crazy: Ciezko mi uwierzyc, ze ludzie w wieku 30 lat moga byc tacy nieodpowiedzialni :baffled:
Napewno ulozysz sobie zycie, chociaz teraz pewnie jestes lekko przerazona.Nie martw sie spotkasz jeszcze kogos kto pokocha Ciebie i malego;-)

Witajcie mamusie :-)chciałabym się podzielić z Wami moją radością:-)

W piątek byłam na kontrolnej wizycie u ginekologa.To był bardzo ważny dzień w moim życiu:-), ponieważ usłyszałam po raz pierwszy jak bije serduszko mojego maleństwa!!!:-) i dowiedziałam się, że to będzie dziewczynka!!!!:-):-):-)Jest zdrowiutka ma 21 cm i waży 478g .Serduszko waliło mi jak oszalałe z radości,damy jej na imię JUSTYNKA :-)

Pozdrawiam Was serdecznie:-)

Ilona

Dziewczyny jak znajde czas to poczytam:-)

Cały wekend spedziłam w szpitalu na porodowce, ginekolozka do ktorej poszłam w zastepstwie wysłała mnie do szpitala, zrobili mi badanka i jest wszystko ok, tylko Adas jest zle ułozony i nie wiaodomo czy sie przewroci wiec moze mnie znowu czekac cc...ale ciesze sie ze jest zdrowy:-)

reklama
Witaj Madika mamy ten sam termin,ciekwa jestem,ktora z nas bedzie pierwsza:-D.Pozdrawiam

Cześć,

fajnie :):) to co pewnie się będziemy ścigać... ;)

A jak się czujesz? Wiesz już czy to on czy ona i wybrałaś imię?

Ja idę na USG 7 sierpnia, bo teraz wybieram sie na zasłużony urlop - polskie morze, uwaga, nadchodzę!! ;)

A tak serio, to już sie nie mogę doczekać, bo nie wiem jak mam mówić do brzuszka.... Michałku czy Natalko....

Pozdrawiam
Madika

Do góry