reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Women , Ty wiesz najlepiej jakim czlowiekiem jest ojciec dziecka i skoro tak sie stalo ze nie jestescie razem to chyba tez uwazam ze to najlpsze rozwiazanie!
Ja przed Kristianem bylam 3 lata z facetem o 12 lat starszym,rozwodnikiem i wydawaloby sie ze starszy i madrzejszy a zycie traktowal jak zabawe! Liczyl na wygrana w Lotto a pierwsz epieniadze ktore zarobil dzieki mnie w Niemczech wydal na wedke za 350zl!!!! Nie wiem dlaczego z nim bylam ale to chyba przyzwyczajenie! Teraz z czasem wiem ze najlepszym rozwiazaniem bylo rozstanie!
Tobie zycze bys dalej byla taka madra kobieta, bo widac ze wiesz czego chcesz!!!!
Zal mi tylko tego maluszka, ale widzac jakie masz podejscie to nie mam watpliwosci ze moze faktycznie bedzie wam lepiej bez ojca!!!!
Trzymaj sie skarbie i jak masz problemy o ktorych chcesz pogadac to pisz smailo!!! A jak nie chcesz na watku otwartym to pisz na zamknietym w watku "co nas gryzie"!!!

reklama
dobry w ten piękny deszczowy i chłodny dzień:-):laugh2:

women23...to mądra laska i da sobie radę
ja tam jestem o nią spokojna i wiem ze wszystko się u niej ułoży:tak::tak::tak:
jej "ex" to zwykły dupek i szkoda w ogóle o nim pisać:angry::angry::angry:
buziolki Moniu dla Ciebie i Juniorka, wiesz ze jestem z Wami:-);-):rolleyes:

Kochane dziekuje wam bardzo za wsparcie.
Tu juz nie chodzi czy wiem co robie,lecz moze wiem co powinnam teraz robic,bo to tatus nas kopnął w dupe wiec teraz stane na głowie zeby nie doszło do powrotu,jak to zrobie i bede na tyle słaba to bedzie znaczyło ze jestem poprostu ślepa i nie mądra.
Dzis dobre nowiny.Kupiłam doner kebab na wlasnosc od 1 sierpnia zaczynam własną działalnosc wiec napewno doda mi to sił,bo jak narazie mam 500zl renty 600 chorobowego wiec troche mało jak bedzie nas dwoje,wiec dzis taka nowina ciesze sie jak cholera z czasem stane na nogi i udowodnie samej sobie ze jestem silna i dam sobie w kazdej sytuacji rade.Buziaki dla Was.

Krecik a co do mojego ex to tez ma 30 lat na karku,dziecko z poprzedniego zwiazku i nadal ma wszystko w dupie.Jemu zycie mieszy palcami przelatuje.
Nieodpowiedzialny gnojek,mysli ze bedzie płodził dzieci i na tym bedzie sie kończyło_Oj ja go urządze!

Krecik a co do mojego ex to tez ma 30 lat na karku,dziecko z poprzedniego zwiazku i nadal ma wszystko w dupie.Jemu zycie mieszy palcami przelatuje.
Nieodpowiedzialny gnojek,mysli ze bedzie płodził dzieci i na tym bedzie sie kończyło_Oj ja go urządze!

Bravo!!!:tak::tak::tak::cool2::cool2::cool2:

gdzie sie podziały wszystkie mamusie:confused::confused::confused:

ja jutro do pracy po urlopie ruszam...
nie powiem zebym skakała z radości:cool2:
chyba zwolnienie w najbliższym czasie się kłania:tak:

Women z dupkami tak trezeba!!!! Brawo za podejscie!!!
No igratuluje odwagi w podjeciu wlasnej dzialalnosci´!!! Trzymam paluszki zeby interes szybko sie rozkrecil!!!!

Nie bylo mnie tylko 2 dni a widze ,ze nie pruznujecie :szok:,remonty w toku ;-),no no.Fajnie jest moscic sobie wlasne gniazdka,tez bym tak chciala:tak:.Moze kiedys w przyszlosci?

Women bedzie dobrze dasz rade,a wlasna dzialalnosc,no no,jestes odwazna i wiem ,ze Ci sie uda:tak:,a "tatusiem" sie nie przejmuj:no:,masz dla kogo byc dzielna,ja tez przerabialam taki sam scenariusz 7 lat temu i udalo mi sie,no moze nie mialam wlasnej dzialalnosci,ale dalam rade.
Jestesmy tu z Toba:tak:.

reklama
Normalnie dzisiejsze emocje zwiazane z działalnoscia mnie tak wykończyły ze zmykam zaraz do łóżeczka spac ledwo zyje.Ale tak sie ciesze.

Dziekuje dziewczyny na wsparcie i słowa otuchy,dobrze ze ja Was mam!

Buziaki i dobrej nocy wszystkim brzuszkom zycze

Do góry