reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć Ilka ;-)
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku :tak: No i wreszcie jakaś dziewczynka, bo ostatnio coś sami chłopcy się pojawiali ;-)

Czesc dziewczeta:-).

Jak samopoczucie Kajunia?:-)

Women dziewczeta maja racje jak urodzisz to tylko bedziesz zyc miloscia do juniorka,a o nim nawet nie wspomnisz:tak:.

Madika moze lepiej sie nie scigajmy:-),bo za wczesnie urodzimy i nie bedziemy na listopadowkach:-D.A samopoczucie mialam dobre do wieczorka,teraz mam lekkie klucie w dole brzucha wzielam nospe i ide lezec,a co do maluszka to na 70% chlopak bo lekarka nie byla pewna,widzial sie jej chlpak ale nie dala 100% pewnosci,ale ja wierze ,ze bedzie synek,maly Patryk:tak:.Ale jak bedzie druga dziewczynka to przeciez tez sie bede cieszyc:tak:.

Milej nocki dziewczeta,wypocznijcie na jutro:-).Pozdrowcie brzuszki odemnie:laugh2:.

Hej kobiety
Macie duzo racji w tym co piszecie dlatego tak bardzo czekam na narodziny juniorka.
Dzis cały dzien latałam i załatwialam sprawy zwiazane z działalnoscia i to dopiero poczatek.Jestem padnieta ale przynajmniej nie mam czasu na myslenie.Ide sie myć i spac.Dobranoc.

Hej mamcie:-)
Kurde dziewczynki ale wlasnie sie smieje ze zaczynam odczuwac zmeczenie:-) nogi zaczynaja odmawiac posluszenstwa ...wczoraj poszlam sobie na jakies zakupy i poporstu ledwo doszlam do domku padnieta na maxa....no coz uroki ciazy:-)

ide sie zbierac bo skocze na ryneczek po jakies jagody itp:-) mam ochote dzis na jakiegos placka:-) zobaczymy czy mi to wyjdzie:-) bo leń może być wiekszy:-)

buziak
miłęgo dnia

u mnie upaly na całego:-) ale już się chyba przyzwyczaiłam:-) chociaż wczoraj nawet chmurki się pojawiły:-) ale dziś juz ich nie ma...

Dzień dobry ciężaróweczki
U mnie dzis chłodno 20 stopni ale przyjemnie
A ja mam ochote na rosołek taki pyszny z pietruszką moją ulubioną,i dzis własnie zrobie

dolargan czy komus cos to mówi i potrafi napisac cos wiecej o tych tabletkach przeciwbólowych,ponoc zamiast zewnątrzoponowego podaje sie równiez dolargan,ale nie mam pojecia o tej tabletce.
Czy jest bezpłatna,nieszkodliwa,i ile kosztuje?

reklama
Do góry