reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej...
u nas dalej upałłłłłłll uuuufffff:-(
Larvunia współczuje tych opuchlizn:-( mnie na szczęście narazie omijają...
A ja dzis zaliczyłam okuliste....Masakra słuchajcie zapłaciłam za wizyte a on się mnie pyta jaką mam wade!!!!!!!!!!1 normalnie SKANDAL!!! oczywiscie nie widzi przeciwskazań do porodu SN...
ale po pytaniu o wadę wymiękłam!! za co oni kasę biorą:wściekła/y::wściekła/y:
idę do jeszcze jakiegoś niech mnie dokładnie przebada...
jedyne co mi zrobił to zakroplił oczy tak że przez cały dzień chodziłam jak struta i zdala od słonka tak bolał...:-(
pozatym najgorsze 2 dni przedemną bo wyniki na TSH I FT4i FT# dopiero w piątek:-( strasznie się martwię i denerwuję:-(;-( oby wyszły dobre:-( no nic zobaczymy nic tutaj nei wymyśle...:-( badania robiłąm w grudniu i były duobre ale ciaża ponoc wszystko zmienia...a takich pierdół się naczytałam o tej tarczycy:-(;-:)szok::szok:

buźka...
chyba znow zaliczę prysznic:-)

reklama
Hej kochane,ja własnie wróciłam z działeczki,powiem tak ....ze było bosko posiedzialam zjadłam dobry obiadek nie bylo upału takze super dzionek.Teraz kolacyjka i moze pozniej skocze troche na miasto do przyjaciół.Buziaki przesyłam do wszystkich brzuszków.

aleeeeeeeeeee mi sie spalo :-D padlam zaraz po ty jak do was napisalam, nawet sie nei kapalam.... heheheh. Piesolek mnie wlasnie obudzil, siku chce... no co trzeba isc. O jejku, juz 20.00 mezus zaraz wraca z pracy... trzeba jedzonko robic. Normalnie szok! Spanie mnie wzielo :crazy: chyba bylam dzis zmeczona :szok:
oki.... ide z suczi siku :sorry2:

Hej:-):-)
dopiero teraz udalo mi sie usiasc przed komputerem... caly dzionek urwanie glowy... dzis robilismy sufit... wyklejanie korkiem + tapeta... wyszedl fajny efekt ...korek brazowy, tapeta biala nakrapiana z drobinkami jakby diamentowymi:tak::tak: ...jutro listwy styropianowe wokól sufitu... hmm, udalo nam sie znalezc takie ladne szerokie na 8 cm:-):-) ...juz chce by ten remont sie skonczyl bo zbankrutujemy... same listwqy styropianowe kosztowaly nas ponad 150zl... korek 200zł... tapeta 70 zł... a to tylko sufit w jednym pokoju...:szok::szok::szok: naprawde kasa leci jak cholera:szok::szok:

No ale jestem szczesliwa, ze upal odpuscil dzis bylo zdecydowanie przyjemniej...:-):-):-)

Dobrej nocki:tak::tak::tak:

Hej
Dzięki Anulka:-)
Kurde dziewczyny u mnie zwowu upał sie zapowiada.......:-( ale zaraz sie zbieram i jadę o mamuski bo wczoraj wrócili znad morza:-)

buziaki

dziendoberek
wpadlam tylko sie przywitac. Zaraz wychodze do pracy. Pogoda nie najgorsza, moze bedzie oki :tak:
buziaki mamuski!!! i milego dzionka :-D

reklama
Do góry