reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Bira w koncu coreczka :) Gratuluje Wam serdecznie! :)
Ladina, gratuluje synusiow chociaz to chyba zadna niespodzianka u nas hyhy :)

U mnie pogoda jest bardzo ladna, nie jest goraco ani zimno, mysle ze to idealna pogoda jak na ciaze, do tego nie pada:)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y:u mnie dalej skwar...właśnie spod prysznica wyszłam.......i juz mi gorąco:wściekła/y::wściekła/y:właśnie sprawdzałam temperaturę równe 30 stopni w domu!!!!!!!!:angry:Dziewczynki padammmm........

HA! Zaczynam dzis 6 mesiac :tak: Z tego co mowilyscie to zaczyna sie w 22t2d ;-) Ale ten czas leci....
Ale skwar.... ktos ma moze zlota rybke? Albo zna moze jakas wrozke? Chcialbym by ktos spelnil tylko jedno malenkie zyczenie. Nie wygurowane: poprosze o klime w domku, albo o pare stopni mniej na dworku ;-) ...topie sie!

wpadam tylko na chwile pokzac ze zyje :-)
jestem w berlinie i nie mam czasu na nic ;-) ale juz w czw wracam d pl a w sb wesele mojej siostry

mam nadzieje ze dajecie rade w te gorace dni

buziak

Witam:-)

A ja musze znalez nowego gina bo moj poszedł strajkowac i głodowac...wczoraj miałam miec kontrole a tu zamkniete...plus gin pracujacy w szpitalu:wściekła/y:

hej mamusie:-)
no to pięknie Kunda Twój gin niespodzianke Ci zrobił;-)
a ja ide do analityki dziś:-) musze sobie zrobić badania na tarczyce...bo mnie wszyscy nastarszyli:-( kiedyś miałam problemy ale robiłam badania w grudniu 2006 i wszystko było ok...kurde ale mi nagadali nienawidzę ludzi po co takie rzeczy mi opowiadaja aż się boję...:-( i jeszcze muszę się zapisać do okulisty... bo ja troszke niedowidząca jestem:-) hehe i musze mieć papier że jak coś mogę rodzic SN:-)
ale tej tarzcycy się boję jak niewiem co:-(

buźka i trzymcie kciuki:-(

reklama
Dzień dobry Mamusie
Ja własnie wskakuje do wanny i ruszam na działeczke,widze za oknem ze nie bedzie az tak goraco wiec takie małe pocieszenie.Do zobaczenia wieczorkiem.Buzka

Do góry