reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Women, mam gazete - tam opisany jest kazdy miesiac... a wiec
6 m-c - 24, 25, 26, 27 t.c
7 m-c - 28, 29, 30, 31 t.c
8 m-c - 32, 33, 34, 35, 36 t.c
9 m-c - 37, 38, 39, 40 t.c

...ja juz po sniadanku - plateczki z mlekiem:tak::tak: - i zaraz do dalszej remontowej pracy:-D:-D ...mąz sie smieje, ze "robir za Jasia" ...podaj, przynies i takie tam... bo co ja wiecej moge pomoc:-D ...musimy dokonczyc listwy wokol oscieznic i w okol wlazu, gdzie beda schody... potem dociac na drzwi i zalozyc w naszej nowej sypialni i pokoju maluszka... no i owe listwy styropianowe w pokoju, gdzie beda schody... ...och...
a w trakcie zrobimy sobie przerwe, bo chce podjechac do tesco:-):-) ...maja miec nawigacje jakoas w promocji i chcemy ja obejrzec... na urlopik przydalaby sie...

wróciłam :-D:-D:-D

cieszę się jak głupia :rofl2:

otóż szyjka się nie skraca (ostatnio miała 3,2cm) a teraz ma 3,6cm :-)
jest dobrze :tak: za tydzień gin chce mnie jeszcze raz zobaczyć ;-) pewnie dlatego, że byłam tak wystrojona :-D;-):-D
no i mam grzybki :zawstydzona/y: to już to gorsze - ale dostałam jakieś pigułki dowicpne :nerd:

będzie dobrze :tak:

idę czytać co u Was :-)

Witam was i ja po dlugiej nieobecnosci! Pamietacie mnie w ogole jeszcze ???
Nie zagladalam do was bo przez te upaly nie bylam w stanieusiedziec przy kompie!! Czasem podeszlam by zobaczyc co u was i wiedze, ze mamy kolejne chetne na rodzenie w listopadzie!!! WITAM SERRDCZNIE NOWE MAMUSKI!!!
Powiedzcie mi czy ktoras juz podliczyla ile tych siusiaczkow nam sie szykuje??? Widze ze sporo!!!
Kajuniu bardzo sie ciesze na takie pozytywne wiesci o Cibie!!!
Ze mna coraz gorzej w tym sensie ze nie moge sei ruszyc! Spodni czy majtek nie zaloze juz stojac na jednej nodze, musze wszystko na siedzaco! Tak mocno rwie mnie w kroczu, ze nie daje rady a tu trzeba czasem Allanka ponosic! Oj ciezko mi!!!

Krecik witam po dluuugiej nieobecności, fajnie, ze jestes:-D:-D
...no tak ja sie wlasnie zastanawialam ostatnio jak to jest jak sie jest w ciazy a w domku jest juz maluszek, ktorego wiadomo trzeba podniesc czy nosic... hmmm... no ja w ciazy mam od meza zakaz dzwigania (...nawet 3 kg) czegokolwiek... ...poki co czuje sie swietnie, brzusio w ogole nie przeszkadza a ja moge smigac... meczy mnie jedynie wchodzenie po schodach (mieszkamy na 4 pietrze...) a tak jest zepelnie super:-D:-D

uffff... tak biegam od mezusia - na poddaszu, do komputerka:-D:-D ..drzwi juz mamy zamontowane:-D:-D teraz konczymy listwy wokol wlazu... a w sobote rano umowilismy cyklinowanie parkietu w pokoju, gdzie beda schody...:tak::tak: ...juz coraz blizej by bylo piknie:-D:-D:-D

Witam

Aniulko czuje sie jak u Ciebie w domku,relacje z pierwszej reki jak idzie remont.
A powiedz mi,jakie schody wstawiacie? Moglabys wyszukac w necie i mi pokazac?

U nas deszczowo,ale cieplo.Wlasnie pomylam podlogi,synal spi...tak wiec czas na relaks :-D
Rano wstalam z klucha w gardle i nosie,chyba sie jakies chorobsko zaczyna.
Moj maz mnie namawia do wziecia Apapu na przeziebienie,ale chyba sie wstrzymam...
Zrobie sobie sok z cebuli...i co jeszcze z naturalnych metod moge stosowac?
Nigdy nie chorowalam w ciazy i niewiem zupelnie czym sie moge podkurowac :sick:
Help :eek:

reklama
Anineczko, co do schodow to bedziemy chyba zamawiac u kogos... chyba ze znajdziemy w jakims markecie typu OBI gotowe i nam podpasuja... Poki co wiem, ze chce drewniane, azurowe i z sosny (w miare jakosc a ponoc tansze niz dab)... maja byc proste z 1 spocznikiem (tak jakby litera L) no i z balustrada i furtka (dla maluszka) na gorze... no i tak srednio jak pytalismy koszt u nas od 2900zl do 6000zl... ...duzo:szok: ...zobaczymy jak wygladaja gotowe... poki co konczymy wszystko a schody pozniej, przy nich to juz nie bedzie balaganu:rofl2::rofl2:

...a co do przeziebienia to gorące mleczko z maselkiem i utartym koglem moglem... i syrop z buraka (robi sie tak samo jak z cebuli, tyle ze dajem sie buraka:-D)

Do góry