reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wróciłam :-D:-D:-D

cieszę się jak głupia :rofl2:

otóż szyjka się nie skraca (ostatnio miała 3,2cm) a teraz ma 3,6cm :-)
jest dobrze :tak: za tydzień gin chce mnie jeszcze raz zobaczyć ;-) pewnie dlatego, że byłam tak wystrojona :-D;-):-D
no i mam grzybki :zawstydzona/y: to już to gorsze - ale dostałam jakieś pigułki dowicpne :nerd:

będzie dobrze :tak:

idę czytać co u Was :-)

Swietne wiadomosci,super bardzo sie ciesze.:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny umieram!Od 10-15 spedziłam w samochodzie w najwiekszych korkach i tempreaturze.Mam dość .Jeszcze sprzątanie w domu i juz padam na pyszczek.Zaraz ide na mała kimke bo nie wyrobie. U was tez jest tak gorąco?
U mnie dzis w cieniu ponad 40 stopni zero wiatru,zwariowac mozna.

U mnie podobnie....trochę mniej na termometrze (ok33 - 35 stopni), ale powietrze bardzo wilgotne, więc jest tragicznie...człowiek cały się klei i nic się nie chce robić... :(

hej...
kurcze własnie wróciłam z baseniku:-)
aż miło tak w tych upałach godzinke posiedzieć w zimnej wodzie:-)

ide do łózeczka
buziaki
kolorowych snów:-)

hej :-)
Anulka dzis też zmęczona?:-)
u mnie znów upał się zapowiada ...powiem wam ze już padam...:-(
No i pół nocy nie spałam bo kurcze ciągle myślę o tych wynikach na tarczycę:-( dzis ok. 11 bedą..:-( ale sie boję:-( tyle sie naczytałam różnych dziwnych rzeczy na ten temat:-(

no nic nie będę wam zawracać głowy moimi stresami...
oby jakoś było..
buźka miłego dnia

Witam...
Sabina bedzie dobrze, zobaczysz:-):-):-)

ja juz wstaje powolutku, jakies sniadanko i jedziemy do tesco po zakupy - wczoraj nie dalismy rady podjechac... a po powrocie dalej wir remontu... ale juz coraz ladniej... w sobote o 9tej mamy cyklinowanie parkietu...:-):-)

Anulka to już piękne mieszkanko sie wam zaczyna robic:-)
fajnie tak jak już jakieś efekty są widoczne:-) zawsze milej i przyjemniej:-)
udanych i owocnych zakupów:-)

hej
myslalam ze tylko ja niespie juz ;-)dzis nie ide do p[racy. Mam ogromnego lenia a wogole nogi mam jak balony spuchniete. Przedluzam sobie weekend.
sabina nie martw sie bedzie dobrze, zobaczysz....
anulka fajnie masz koniec remontu blizej niz dalej. Nie przemeczaj sie tylko!!
milego dnia mamuski :cool2:

reklama
Larvuniu i slusznie... w ciazy nie nalezy sie przemeczac... a milutko zrobic sobie dzien wolnego - tak trzymaj:-D:-D

U nas - fakt juz blizej jak dalej koniec remontu... - ale jeszcze troszke nam zostalo a najgorsze to funkcjonowanie w takim chlewiku... a ja uwielbiam porzadeczek i blyszczace podlogi... a teraz mam bialy proszek:-D wszedzie... i wszystkie graty w jednym pokoju...:shocked2::shocked2:
ale dzieki za wsparcie, jakos musimy to przetrwac:-):-)

juz uciekam, mezus juz na mnie czeka, jedziemy po male zakupy - cos trzeba jesc:-D:-D

Do góry