reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Bira gratuluje córci:-) no wreszcie jakaś kobietka:-) hehe

Women u mnie to samo nie ma czym oddychać:-( a jeszcze wzięłam się za składanie papierków (faktur z wykończenia mieszkania , bierzacych rachunków itp itd...)i już mam dosć a to dopiero poczaątek!:-(

nawet nie mam pomysłu co na obiad zrobić :-( nic mi sie nie chce:-(

reklama
dzień bobry :-)

u mnie na szczęście pogoda się zmienia :tak: zerwał się wiatr i się ochłodziło :rofl2:

teraz jest przyjemnie :tak: ale do południa pływałam w pocie :sick:

hej mamuski!!!

pati wypoczywaj za nas wszystkie:tak:
bira dzieki, dzieki... a tobie Dziewczynki :-D , Malo kobietek u nas, wiec CHIP CHIP CHURA NIECH ZYJE KOCHANA KOBIETKA :-D:-D:-D Zdjecia przeurocze i wyrazne jak u mnie, wiec nie nazekaj na ich niewyraznosc bo widac kruszynke wyraznie :tak: Kochana ksiezniczko INGO pokaz mamie na co cie stac :tak::-D:-D:-D hi hi hi....
women u mnie tez zle.. pogoda okropna wcale mi nie sluzy. Do 15.00 w gownie jezdzilam w cienkusie, porazka mowie Wam. Ale jak pisalam wczoraj OBY DO WRZESNIA;-) Jutro sie nei bede przemeczac jak bedzie tak jak dzis czy jutro. Pracuej do 12 tylko a co! Dzis musialam bo szef przyjechal...... ehh.. bezemnie nie moze sie nigdzie ruszyc w tym gorzowie ;-)
women mnie tez bola ciagle bioderka i nic nei pomaga... nie jestes sama....
kajunia przeslij troszke wiaterku i mi!! :-)

Witam
Wspolczuje Wam dziewczynki tych upalow.U mnie wiaterek letni jest a i czasem cos skapnie z nieba.
Ale i tak mam lenia.Zrobilam tylko zupke i wstawilam pranie.I juz nie kiwne dzis palcem ;-)

Bylam dzis u doktorka posluchac Tuptusia.Cisnienie mam w normie i od poczatku ciazy przytylam tylko 2 kilo :happy2:

A teraz sacze herbatke i sie nudze.Ehh jak milo :-D
Bira Gratutuje coreczki.Inga sliczne imie :tak:

witam :sick:

ja umieram :sick: niech to przyjdzie ... zima :happy2:

bira GRATULUJĘ córeczki :tak:

anineczka zazdroszczę tylko 2 kg ;-) ja dzisiaj stanęłam na wagę iiiiiiii 71,5 kg :szok::szok::szok: czyli od początku ciąży przytyłam UWAGA 17 kg :szok: ja już chodzić nie mogę :crazy: chyba jakaś dietka się przyda :-)

maluchy się obudziły ... czują bób :-p mamcia idzie jeść :rofl2: nooo po tym dietka :-D

No to dziewczynki nie bede oryginalna, u mnie tez dwa siusiaki;-)
co najwazniejsze wszystko wporzadku, myslalam, ze padne na tym usg, nie moglam wogole lezec...
no nic zaczynam wyprzedaz sukieneczek buuuu..;-)
Ciekawe jaki rezultat u Motylinek?

O KURDE!!!! Ladina :szok::szok:

GRATULUJE SYNKOW :-):-D:-D:-D

Sorki ale smiac mi sie chce,same chlopy prawie :eek::happy2::-D:-D:-D

Kajuniu ehhh bob,uwielbiam :happy2:
Szkoda,ze tutaj go nie ma.ale najadlam sie w Pl. Codziennie po kilogramie :rofl2:

A w poprzedniej ciazy przytylam tylko 11 kg.Mam nadzieje,ze teraz nie bedzie wiecej :tak:

reklama
anineczka tylko 2 kg :szok::szok::szok: Jezuuuuuuuu ja juz 62 kg waze 12 kg do przedu od poczatku,gratuluje Tobie tez bym tak chciała.Mam tylko wielka nadzieje ze po ciazy wszytsko zgubię.

Ladina gratuluje chłopców hih naprawde jaja straszne na tym listopadowym forum.
CHłOPCY GóRA...:tak::tak::tak::tak::tak:

bira GRATULUJĘ córeczki:-D

larvunia KURCZE ALE MY MAMY Z TYMI BIODRAMI,ja to na płaskiej powierzchni położyc sie nie moge bo rwie mnie strasznie.:no:

Dzis cały dzien sie kiszę w domu,umieram z gorąca probowałam sie troche położyc ale sie nie da nawet kimnąć bo oddychac nie ma czym.Jutro prawdopodobnie jade od samego rana na działeczke wiec moze bedzie troche lepiej.:sick:

Do góry