reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

no z moją głową jest pdoobnie :-( szczególnie ze pare lat temu przegrzałam się na maxa i teraz mi to co jakiś czas wraca:-( o rajku z tymi plamami ..napewno przejdzie....
a co do piękności to urodzisz maluhy kilka wizyt u kosmetyczki:-) i od znów pięknie sie będziesz czuła:-) hehe
czego się nie robi dla maluchów;-)

reklama
dzien dobry w ten mega upalny poranek

własnie wróciłam po glukozie z przychodni:tak:
nie było tak strasznie;-)

zaraz jedziemy na działeczkę i bardzo mnie to cieszy:-):-):-)

Ladina...daj koniecznie znac po usg
ciekawe co tam w brzuszku nosisz;-)

dzięki Kochana

właśnie się zabieram za pakowanie

Trzymajcie się cieplutko Mamunie:-);-):rofl2:

Kochana moja odpocznij za mnie równiez na tej działeczce,ja czekam na Masową i Dominike i moze gdzies tez nad wode skoczymy.Wczoraj w pieczyskach było super,polecam wszytskim. Super super. JA na nic nie narzekam prócz bioder strasznie mnie bolą nad woda nawet na kocu nie moge sie połóżyc :angry:

cześć i czołem :-)

women dzisiaj mam zły humor :wściekła/y: byłam u dentysty :zawstydzona/y: za 1 ząb zapłaciłam 250 zł :wściekła/y: jestem zła jak pies !!!!
a do tego ten upał :zawstydzona/y: źle się czuję, leżę na łóżku pod wiatrakiem i się chłodzę :happy2:

buziaki

Powiedz kochana a czy ty mozesz wychodzic z domu,nie powinnas caly czas lezec?
JAk Twoja szyjka.Kiedy masz wizyte u gina lub w szpitalu?Martwie sie o Ciebie.

Wczoraj w pieczyskach było super,polecam wszytskim. Super super. JA na nic nie narzekam prócz bioder strasznie mnie bolą nad woda nawet na kocu nie moge sie połóżyc :angry:
czyli byliście w Pieczyskach wczoraj:-):tak:
tam jest zawsze fajnie;-)
kochana musisz sobie leżaczek załatwic to nie będą bioderka bolały:-p
a tak w ogóle to od czego tak Cie te biodra bolą????

Cześć dziewczyny.

Dawno mnie tutaj nie było, ale miałam posypany komputer, do tego przyjechał mąż wiec nie było czasu nawet obejżeć się za siebie. Cały dzień coś. Później postaram się nadrobić zaległości. Chociaż nie wiem czy dam radę, bo jutro wujeźdzamy na dwa tygodnie, więc może być ciężko;-) Mam nadzieję, ze na miejscu będę miała internet:-)

Misia, Fuczak i Larvunia gratuluję chłopczyków. U mnie moje przeczucia ani prproctwa wszystkich znajomych i rodziny się nie sprawdziły i będziemy mieć córeczkę. Ujawniła nam się w całej okazałości na usg w zeszłym tygodniu:-):-) Z usg też mieliśmy przeboje, ponieważ jedno nam odwołali z powodu awarii sprzętu a w innym miejscu kosztowało 300 zł, wiec chyba lekka przesada. Zrobiliśmy więc u nas w szpitaluy. Mamy filmiki, niestety młoda była tak zdenerwowana, ze nie chciała z nami współpracować i półtorej godziny leżenia zaowocowało 10 min. nagraniem. Do tego wyprawiała jakieś fikołki, i inne wariactwa, zasłaniała się rączką i nogami, że lekarz kazał nam chwilkę na sofce poleżeć wypić coś słodkiego, zeby się uspokoiła.... matko co mnie czeka kiedy "księżniczka" już sie urodzi...
Zaraz wstawię do galerii zdjecia. Niestety mało wyraźne, ze względów jakie opisałam wyżej;-)
Poza tym czuję się super. Pobolewa mnie tylko dół brzucha, ale zaczynam się przyzwyczjać. Zrobiliśmy z mężem sporo zakupów, ciuszków, trochę sprzętu, wczoraj wybraliśmy wózeczek:-) Także u mnie sielanka:-)

reklama
czyli byliście w Pieczyskach wczoraj:-):tak:
tam jest zawsze fajnie;-)
kochana musisz sobie leżaczek załatwic to nie będą bioderka bolały:-p
a tak w ogóle to od czego tak Cie te biodra bolą????

KOCHANIE nie mam pojecia,na forum dziewczyny pisały ze to normalne,ale to mnie coraz bardziej niepokoi niewiem moze sie rozrastaja.A co ty myslisz na ten temat.
Lezaczek wspaniały pomysł dzieki kochanie.

Do góry