reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ha,to moze te badanie serduszka to jego patent na druga wizyte za 180 zl?
Mi do badania serca wcale nie jest potrzebne usg4d.
Bylam,zobaczylam.Fajna sprawa,ale droga.

Jutro ide do swojego lekarza rodzinnego i poprosze go o skierowane na usg,zawsze to lepiej zbadac ponownie serducho a i moze dzidzia laskawie pokaze swoje domniemane jajeczka :-D

reklama
Ha,to moze te badanie serduszka to jego patent na druga wizyte za 180 zl?
Mi do badania serca wcale nie jest potrzebne usg4d.
Bylam,zobaczylam.Fajna sprawa,ale droga.

anineczka tym ten lekarz wzbudził moją niepewność :wściekła/y: mi też kazał przyjechać na badanie serduszek :eek: tylko to nie jest tylko 180zł :no: on to wytłumaczył .... jest to wizyta u kardiologa - TRWA 5 MINUT kosztuje 130 zł a potem z opisem przyjść do niego na 4d czyli kolejne 180 zł :wściekła/y:czyli koszt tej wizyty to nie lada 310 zł :wściekła/y:
dlatego zrezygnowałam z badania ! byłam u swojego gina, w szpitalu miałam USG i dzieci są zdrowe a serduszkami jak najbardziej OK :-)
także dr Gniadek robi niezły wyzysk finansowy :wściekła/y:

a tak na marginesie to nie jest to DR :no: tylko lek.med. :nerd:

oho maluchy się obudziły :rofl2::rofl2::rofl2:

mamuski nie zloscie sie ... w taka pogode o cisnienie nie trudno.
Ja co pol godzinki mocze sie w wannie, zawsze to jakas ulga. Zastanawiam sie czy nie pojechac do tesco, tam maja klime ;-) posiedze przy soczku jakims.... Tylko jak tu dotrzec z domu do tesco ?! Predzej niz 18.00 chyba nigdzie nie wyjde.

Wam tez puchna tak nogi?

larvunia..moje nogi spuchły i wczoraj i dzisiaj
czuję sie fatalnie,i modlę się o ochłodzenie
przez ten cholerny remont dostaję w głowę
bo nawet w czystym domu posiedzieć nie mozna
dzisiaj szlifuja sciany u Samuela takze wyobrazcie sobie te ilości białego pyłu
k...wica mnie bierze:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
topie sie... nie mam czym oddychac.... powietrze stoi, spac nie moge a rano juz o 5.00 wstaje do pracy by skonczyc juz o 12.00 a nie o 16.00..... kurcze zasnac nei moge :sick: GORĄCO :sad::sad::sad:

cześć mamusie:-)
Larvunia ja wczoraj padłam o 21...a Ty się tak męczyłaś:-( masakra:-(
mnie wzięło wczoraj przy tym upale na popołudniowe prasowanie:wściekła/y: masakra
nie dosc ze upał sam w sobie to jeszcze żelazko mnie w nastrój wprowadziło:-( i to chyba dlatego tak poporostu padłam jak tylko mąż przyszedł przed telewizor i sie przytuliłam:-)
odpukać z puchnięciem nóg mam narazie spokój...oby jak najdłużej...za to brzusio mnie coraz bardziej zaczyna łaksotać;-) chyba w końcu zzaczyna rosnąć:-D bo tak to do wielkich nie należał:-D

buziaki ide kaweczkę pić bo teraz mogę wczoraj zrobiłam sobie jak już był upał ogromny i ją poporstu wylałam nie dało się wypić:-)

miłego dzioneczka :rofl2::rofl2:

Witam upalnym porankiem...

larvunia
ja tez umieram z tego goraca,
wczoraj pojechalismy wieczorkiem nad jeziorko, przez 20 minut nie moglismy zaparkowac, bo oczywiscie wszyscy mieli ten sam pomysl:dull: pozniej siedzialam zla jak osa, bo niecierpie jak tak duzo ludzi jest, wiec po jakies pol godziny wrocilismy do domu;-) Oczywiscie opuchnieta jestem jak balon , nie moge juz prawie zadnych butow zalozyc:dull:

Dzisiaj idziemy na usg, boje sie lekko, bo oczywiscie sa jakies tam obawy...
moze dowiemy sie kto tam buszuje w brzuszku, stwierdzilismy, ze nie bedziemy sie tym razem katowac niepewnoscia do konca ciazy;-)

Ladina daj znać po USG może w końcu jakaś kobitka sie nam pokaże:-)

ja jedyne co to na basen kryty moge chodzic bo tam nei ma słońca:-)
uciekam przed nim ile mogę:-)
buziak:-)

reklama
sabina
mnie od razu boli glowa jak siedze na sloncu i chyba mam ta ostude ciazowa, bo mi pelno takich brazowych plam powyskakiwalo:szok:ciekawe czy to zniknie? :eek: no i dotego pekaja mi masowo naczynka:szok:, ale bede sliczna po tej ciazy:eek:

Do góry