reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anulka1979...my już zaprzyjażnieni z duluxem jesteśmy:tak:;-):rofl2:
w korytarzu mamu karmazynowy przypływ, w kuchni szczypte papryki w duzym swieże ecru a wczesniej mielismy juz imbirowe pole i u Samiego miętowy cukierek
wszystko malowaliśmy za kazdym razem dwukrotnie
i ogólnie bardzo zadowolona jestem dlatego wracam do tej firmy

a słoneczny pocałunek bardziej sie mojemu męzowi podobał bo delikatniejszy jest od tego pola kukurydzy..
bardzo ładny kolorek:tak::-)

reklama
Zapomniałam przywitac nowa MAME

Witaj Myszka na forum,rozgośc sie i smiało dziel sie z nami wrazeniami,smutkami i radosciami.

Pati jak tak czytam o tych kolorach i malowaniu to mam ochote pojsc w poniedzialek do sklepu kupic puche farby i pomalowac u siebie bo wiesz ze u mnie jaskrawy to tylko przedpokój a reszta ekry.Juz mi sie znudziło bleee

Women23....mnie tez sie znudził ten ecru w pokju i mam zamiar przekonac Sławka na zmiane koloru przed koncem remontu pokoju chłopców i łazienki
tymbardziej że teraz całe mieszkanko będzie w intensywnych kolorach i tylko bladzioch duży pokój zostanie:-):-p

a Ty dalej śmnigaj po farbę i niech się Roger za malowanie bierze:tak::-D:-D:-D:crazy:

Witam ponownie,jak minal wam dzionek?Ja mialam dzis udany dzien,a raczej zakupy:-),w koncu kupilam wymarzone ogrodniczki:-D.Sa suuuuuuuuuuuuper,po zakupach przygotowalam ulubione spagetti,do tej pory je trawie:-D,ale jeszcze cos bym zjadla:zawstydzona/y:,ale coo???????????????????

Larvuniu dziekuje za troske tak na prawde to nie biegalam,raczej w duchu rwalam sie na te zakupy,przeciez nie chce zaszkodzic dzidzi.

Teraz zmykam na seansik filmowy,pozdrawiam i milego wieczorku wszystkim zycze;-).

Larvuniu dziekuje za troske tak na prawde to nie biegalam,raczej w duchu rwalam sie na te zakupy,przeciez nie chce zaszkodzic dzidzi.

Teraz zmykam na seansik filmowy,pozdrawiam i milego wieczorku wszystkim zycze;-).
A nie ma sprawy :-D
Jakies nudy... ehmm... chociaz bylam dzis na dobrej kawie capuccino z bita smietanka z kolezanka ktora ma 4 miesiecznego synka Mateuszka. Ehh fajnie bylo gdzies wyjsc i sobie pogadac. poopowiadala mi o swoim poridzie...16tu godzinnym :crazy: Masakra..., ale mam nadzieje, ze u mnie bedzie szybko i bezbolesnie.
Duchota straszna jeszcze u mnie.... Fajnie, ale nie na dluzsza mete :rofl2:
Buziaki mamuski... milego spania ;-)

CZesc mamcie:-):-)
...na dworku juz czuc upal...:rofl2::rofl2: ...zaraz amciamy jakies sniadanko i jedziemy do marketu po listwy wykonczeniowe do luksferow... tak, tak...:-) moj mezus ciagle sie smiej, ze zachcialo mi sie luksferow i teraz mamy... a mi zawsze sie podobaly, a w gotowych scianch ciezko bylo je umiescic, a teraz jak sciany na poddaszu sami projektowalismy to moglam chciec luksfery... no i mam 6 sztuk:-):-):-) tyle, ze nasi fachowcy - Ci co uciekli - wstawili je tak niedokladnie... i teraz mezus sie meczy, wyszlifowal, ale trzeba jakies listeweczki wokol dac by bylo ladnie... i wczoraj kupilismy na probe jedna i o dziwo nadala sie...:-D:-D wiec dzis jedziemy dokupic...

a przy okazji wyczilam w markecie wentylator stojacy
http://allegro.pl/item211522692__nowy_wentylator_stojacy_2_kolory_fif_wieza_od_ss_.html

cos w tym styllu, za 99 zl i jak bedzie to chyba kupimy do sypilani na poddasze... bo boje sie ze bedzie tam upalnie... do tej pory mielismy w sypialni klimatyzacje, ale ze przenosimy sypialnie na poddasze, a klimatyzacja jest zamontowana wiec pozostanie na dole... w obecnym pokoju stolowym...:-p:-p ...a ja nie lubie jak spie i mi duszno....:rofl2::rofl2::rofl2:

anulka Ty to sie masz z tym remontem :-D
Dziewczyny 7 miesiac od ktorego tygodnia sie zaczyna? Czytam po necie i widze dwie wersje... wg "mDziecko" to 25 tydzien... a wg "twoja ciaza, tydzien po tygodniu" to 27 tydzien. A Wy jak mowicie?
Ja od wtorku zaczne dopiero 6 miesiac (22tydz2dni), ale kurcze jak to jest dalej?? :crazy:
milego dzionka mamuski :**

witam :-)

anulka Ty to sie masz z tym remontem :-D
Dziewczyny 7 miesiac od ktorego tygodnia sie zaczyna? Czytam po necie i widze dwie wersje... wg "mDziecko" to 25 tydzien... a wg "twoja ciaza, tydzien po tygodniu" to 27 tydzien. A Wy jak mowicie?
Ja od wtorku zaczne dopiero 6 miesiac (22tydz2dni), ale kurcze jak to jest dalej?? :crazy:
milego dzionka mamuski :**

larvuniu ja to trochę spryciara jestem :-p zawsze wchodzę na październik na listę i patrzę po suwaczkach :rofl2: wg suwaczków 7 miesiąc zaczyna się 26t 5d :-) albo 4d :-)

reklama
Hej dziewczynki,
u nas upal , wrocilismy z nad jeziora, mloda wypluskana a ja glodna jak wilk;-)
Maz cos tam juz gotuje;-)
Cala dzisiaj opuchnieta jestem., mam nadzieje, ze te upaly nie utrzymaja sie dlugo , bo taka pogoda mnie wykancza.

anulka
wcale nie musi bys duszno na poddaszu, my mamy tez sypialnie na poddaszu, okna sa od wschodu wiec rano sloneczko tylko zaglada a weczorem mily chlodek

Do góry