reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam wszystkie listopadowe mamusie :-)

Jestem tutaj nowa i chcialabym do Was dolaczyc. Maluszka spodziewam sie w polowie listopada. Na ostatniej wizycie lekarz potwierdzil, ze bedzie to synus, wiec chlopcy gora!!!

Zycze wszystkim milej soboty :-):-):-)

Dziewczyny... ja chyba powinnam pojsc do psychologa...:-:)-:)-(
juz ktoras noc sni mi sie moj porod...:szok::szok: ...i jest to tak realistyczny sen, ze tlumacze sobie w nim, ze to sie dzieje naprawde, a nie sni mi sie...:szok::szok: ...najbardziej boje sie, ze tak naprawde nie wiem jak to bedzie wygladalo... to zupelnie cos nowego... czy bede umiala rozpoznac znaki dawane przez moje cialo... czy podolam temu... i w ogole... och... co to bedzie za jakies 2 miesiace... jak ja juz teraz mam takie leki...:-:)-:)-(

kajuniu...dziękuję
fajnie że jesteś,nie czytałam jeszcze poprzednich dni ale wnioskuję ze u Ciebie wszystko w porządeczku:tak:
bardzo mnie to cieszy,pogłaskaj brzuszek :-)

myszka26...witamy serdecznie;-)

anulka1979...nie martw się,
ja w ciąży z Samim tez miewałam notoryczne sny o porodzie
myslę ze to normalne,
bardzo przeżywamy jak to będzie i wogóle
nie wiemy co nas czeka...
to naturalne
i nie obawiaj się bo jak już nadejdzie TEN moment to napewno będziesz wiedziała że to już
główka do góry:tak::-)

kajuniu...dziękuję
fajnie że jesteś,nie czytałam jeszcze poprzednich dni ale wnioskuję ze u Ciebie wszystko w porządeczku:tak:
bardzo mnie to cieszy,pogłaskaj brzuszek :-)

Pati w czwatrek idę na poszpitalną kontrolę :zawstydzona/y: będę miała USG dopochwowe (żeby gin zmierzył dł szyjki :zawstydzona/y:) mam nadzieję, że nie skraca się bardziej :zawstydzona/y: i ciekawe czy zostawią mnie w szpitalu :eek:
no i zmieniłam gina :-( jak będziesz czytać to napewno do tego dojdziesz co i jak :crazy:
Pati właśnie patrzę i liczę, że za tydzień wkraczasz już w 7 mc :szok: jeennnny jak ten czas leci :szok:

anulka ja też coraz częściej myślę o porodzie :zawstydzona/y: wiem, że czekam mnie to prędzej niż Was :zawstydzona/y: ale przeażona jestem i to bardzo :crazy: cały czas myślałam że będę miała cc, a tu się okazuje, że maluchy są ułożone tak jak do porodu naturalnego :elvis: czyli jeden jest główkowo, drugi miednicowo :-) apodobno miednicę mam bardzo ładnie rozstawioną i szeroką :eek:

wiecie co dziewczyny ... ostatno zastanawiałam się co z Jenny :confused::oo2::confused: ostatnio była na forum w kwietniu :eek: a też ma bliźniaki :eek: ma ktoś z nią kontakt :confused:

kajuniu..właśnie doczytałam,cała ta sytuacja niestety potwierdza to o czym wiadomo od dawna,że jak nie zapłacisz to licz na cud:zawstydzona/y::wściekła/y:
bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc tak do ordynatora,bo zdrówko dzieciaczków najważniejsze
ja postąpiłabym tak samo
trzymaj się i odpoczywaj,napewno wszystko będzie dobrze
buziaczki dla Ciebie i chłopców:tak::tak::tak::rofl2:

tak..tak...
7miesiąc zbliża się wielkimi krokami
już nie mogę się doczekać końca 9tego:-)

reklama
hej laski :-D
jak tam sobota mija? Ja sie ciesze wolnym weekendem. Zapiernicza ten czas tak bardzo.... ale to dobrze bo sie doczekac nie moge maluszka.
Milej soboty mamuski! :-D

Do góry