reklama
Witam wszystkie listopadowe mamusie :-)
Jestem tutaj nowa i chcialabym do Was dolaczyc. Maluszka spodziewam sie w polowie listopada. Na ostatniej wizycie lekarz potwierdzil, ze bedzie to synus, wiec chlopcy gora!!!
Zycze wszystkim milej soboty :-):-):-)
Jestem tutaj nowa i chcialabym do Was dolaczyc. Maluszka spodziewam sie w polowie listopada. Na ostatniej wizycie lekarz potwierdzil, ze bedzie to synus, wiec chlopcy gora!!!
Zycze wszystkim milej soboty :-):-):-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam serdecznie Myszko
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dziewczyny... ja chyba powinnam pojsc do psychologa...:---(
juz ktoras noc sni mi sie moj porod... ...i jest to tak realistyczny sen, ze tlumacze sobie w nim, ze to sie dzieje naprawde, a nie sni mi sie... ...najbardziej boje sie, ze tak naprawde nie wiem jak to bedzie wygladalo... to zupelnie cos nowego... czy bede umiala rozpoznac znaki dawane przez moje cialo... czy podolam temu... i w ogole... och... co to bedzie za jakies 2 miesiace... jak ja juz teraz mam takie leki...:---(
juz ktoras noc sni mi sie moj porod... ...i jest to tak realistyczny sen, ze tlumacze sobie w nim, ze to sie dzieje naprawde, a nie sni mi sie... ...najbardziej boje sie, ze tak naprawde nie wiem jak to bedzie wygladalo... to zupelnie cos nowego... czy bede umiala rozpoznac znaki dawane przez moje cialo... czy podolam temu... i w ogole... och... co to bedzie za jakies 2 miesiace... jak ja juz teraz mam takie leki...:---(
Pati26
Mama Marcela i Samuela
kajuniu...dziękuję
fajnie że jesteś,nie czytałam jeszcze poprzednich dni ale wnioskuję ze u Ciebie wszystko w porządeczku
bardzo mnie to cieszy,pogłaskaj brzuszek :-)
myszka26...witamy serdecznie;-)
anulka1979...nie martw się,
ja w ciąży z Samim tez miewałam notoryczne sny o porodzie
myslę ze to normalne,
bardzo przeżywamy jak to będzie i wogóle
nie wiemy co nas czeka...
to naturalne
i nie obawiaj się bo jak już nadejdzie TEN moment to napewno będziesz wiedziała że to już
główka do góry:-)
fajnie że jesteś,nie czytałam jeszcze poprzednich dni ale wnioskuję ze u Ciebie wszystko w porządeczku
myszka26...witamy serdecznie;-)
anulka1979...nie martw się,
ja w ciąży z Samim tez miewałam notoryczne sny o porodzie
myslę ze to normalne,
bardzo przeżywamy jak to będzie i wogóle
nie wiemy co nas czeka...
to naturalne
i nie obawiaj się bo jak już nadejdzie TEN moment to napewno będziesz wiedziała że to już
główka do góry:-)
kajunia
bliźniakowa mama :)
kajuniu...dziękuję
Pati w czwatrek idę na poszpitalną kontrolę będę miała USG dopochwowe (żeby gin zmierzył dł szyjki ) mam nadzieję, że nie skraca się bardziej i ciekawe czy zostawią mnie w szpitalu
no i zmieniłam gina :-( jak będziesz czytać to napewno do tego dojdziesz co i jak
Pati właśnie patrzę i liczę, że za tydzień wkraczasz już w 7 mc jeennnny jak ten czas leci
anulka ja też coraz częściej myślę o porodzie wiem, że czekam mnie to prędzej niż Was ale przeażona jestem i to bardzo cały czas myślałam że będę miała cc, a tu się okazuje, że maluchy są ułożone tak jak do porodu naturalnego czyli jeden jest główkowo, drugi miednicowo :-) apodobno miednicę mam bardzo ładnie rozstawioną i szeroką
wiecie co dziewczyny ... ostatno zastanawiałam się co z Jenny ostatnio była na forum w kwietniu a też ma bliźniaki ma ktoś z nią kontakt
Pati26
Mama Marcela i Samuela
kajuniu..właśnie doczytałam,cała ta sytuacja niestety potwierdza to o czym wiadomo od dawna,że jak nie zapłacisz to licz na cud
bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc tak do ordynatora,bo zdrówko dzieciaczków najważniejsze
ja postąpiłabym tak samo
trzymaj się i odpoczywaj,napewno wszystko będzie dobrze
buziaczki dla Ciebie i chłopców
tak..tak...
7miesiąc zbliża się wielkimi krokami
już nie mogę się doczekać końca 9tego:-)
bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc tak do ordynatora,bo zdrówko dzieciaczków najważniejsze
ja postąpiłabym tak samo
trzymaj się i odpoczywaj,napewno wszystko będzie dobrze
buziaczki dla Ciebie i chłopców
tak..tak...
kajunia
bliźniakowa mama :)
kajuniu..
tak..tak...
Pati hehe ale skromna jesteś ;-);-);-)
reklama
Podziel się: