reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Misia... super!!! Ja też kocham morze:tak::tak::tak: ...spacerki po plazy... no i cosik obilo mi sie o uszy,ze od soboty ma byc coraz cieplej... wiec moze pokapiecie sie w Bałtyku:-):-):-) ...w kazdym razie na pewno odpoczniecie, pospacerujecie i w ogole...:-D:-D:-D ...och, ja tez juz bym chciala pojechac... a tu jeszcze troszke musimy powalczyc z remontem...:-:)-(

reklama
Misia...
hmmm, a tak w ogóle... to ....:szok: Twój drugi urlopik w ostatnim czasie...:rofl2::rofl2: ...nie zebym Ci wyliczala:-D:-D:-D ...ale z tego co kojarze to byliscie we Francji... ...hmmm, fajnie...:-D:-D:-D pamietam, ze jak czytalam o Waszej Francji to palnowalismy w czerwcu nasza Chorwacje (bo tak mial skonczyc sie remont...:wściekła/y:) ...a tu Ty znowu na urlopik... a nasza Chorwacja jeszcze w planach... :szok::szok:

Fajnie, życze udanego urlopu:tak::tak::tak:

Eh....ja też bym chciała na urlopik pojechać, ale muszę poczekać jeszcze przynajmniej z miesiąc... a wtedy może do Grecji :tak:

Anulka, samolotem?
...bo ja tez chcialam (do Tunezji:-):-)), ale moja pani ginekolog poinformowala mnie o ryzyku roznic cisnien w samolocie... niby minimalne, ale zawsze... i dlatego zrezygnowalismy... zostaly wakacje samochodem..:-(

No właśnie między innymi z tego samego powodu nie biorę samolotu. Ale zapewne i tak bym wolała autem, bo jakby nie było to jest wygodniejsze :)
Zwłaszcza że nie chciałabym w Grecji poruszać się autobusami...za dużo opowiadań znajomych słyszałam o umiejętności greckich kierowców :-)

A wy dokąd się wybieracie?

Anulka, samolotem?
...bo ja tez chcialam (do Tunezji:-):-)), ale moja pani ginekolog poinformowala mnie o ryzyku roznic cisnien w samolocie... niby minimalne, ale zawsze... i dlatego zrezygnowalismy... zostaly wakacje samochodem..:-(

Ja lecialam do Grecji w na poczatku 3 miesiaca ciązy,były lekkie mdłości przy lądowaniu a tak bylo ok,ale wiem ze w dalekiej ciazy nie jest wskazane.

A co do greckich kierowców to masakra.Nie dosc ze taxi strasznie drogie:szok:to jeszcze jak oni jezdza....Nie polecam.Po 2 dniach pobytu wzielismy z wyporzyczalni samochody bo inaczej nie dało rady.Ale polecam jak najbardziej piękne Ateny,duzo zwiedzania piekne widoki-POLECAM.:tak:

Właśnie...mi chodziło głównie o to "jak oni jeżdżą" :) Wprawdziie znam to tylko z opowiadań, ale wystarczy :) Zwłaszcza że słyszę to od każdego kto był w tym malowniczym kraju...

Anulka, my wybieramy sie do Chorwacji - od nas ok. 950km, wiec w sumie nie jest az tak daleko...
W Grecji bylam tylko na wyspach - Kreta i Rodos. Zanim weszlo euro bylo jeszcze w miare sensownie z cenami (drachmy), a potem jak polecielismy juz jak bylo euro to szok... ale cos za cos... Grecja ma wyjatkowy klimat... a co do jazdy autem to nie wiem, my poruszalismy sie glownie autobusami - i nie bylo tak zle:-D ...autem i to jeszcze swoim to bez porownania bedzie Wam wygodniej...:-D

Dzień dobry w sobotę z rana:rofl2:
nie mam dzisiaj czasu poczytac co u Was kochane
widziałam jedynie że Larvunia..ma Marcelka w brzuszku..
Gratulacje Kochaniutka

u mnie remont wrze,więc jest co robić
wczoraj byłam ostatni dzień w pracy i mam tydzień urlopu:tak:
mieliśmy nad morze jechać ale ze względu na remont,pozostaje działeczka jedynie
w czwartek idę do lekarza,mam nadzieję że podejrze mojego synusia

pozdrawiam Was bardzo serdecznie mamusie i miłej soboty życzę

P.S
Ja w 7 miesiącu ciąży z Samuelem byłam samolotem na Krecie
lekarz nie widział przeciwwskazań do lotu:elvis:
ja również czułam się dobrze

reklama
Do góry