reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kurde a gdzie kobitki dla nich:-) szok co my powyrabialiśmy;-)
malinois
Fanka BB :)
Larvuniu, przesłodziutki i prześliczny ten Twój synuś i jak wyraźnie widać na zdjęciu!!!:-):-):-) Muszą z Was być ładni rodzice, skoro potomek tak wygląda;-)
Ach, a moje zdjęcia takie słabiutkie, prawie nic nie widać
Kajuniu, ale Ty odważna i dzielna jesteś- podziwiam!!!
Ach, a moje zdjęcia takie słabiutkie, prawie nic nie widać
Kajuniu, ale Ty odważna i dzielna jesteś- podziwiam!!!
jolie
Tymkowa mama
Larvuniu synek jest cudny!
A chciałam się przypomnieć, że dziś moja pani doktor powiedziała, że "na dzień dzisiejszy to dziewczyna", także ja będę miała córkę, tak dla kontrastu do całej bandy chłopaków
A chciałam się przypomnieć, że dziś moja pani doktor powiedziała, że "na dzień dzisiejszy to dziewczyna", także ja będę miała córkę, tak dla kontrastu do całej bandy chłopaków
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kajunia liczymy na Ciebie:-) fajnie tak aprke machnąć za jednym razem:-) heheh
Joli super gratuluje córci:-)
Joli super gratuluje córci:-)
po pierwsze dziewczyny dzieki Wasze szkraby tez sa sliczne..., przeciez male jest piekne ;-)
czy to normalne, ze filmik z usg ogladam enty raz? nie moge sie napatrzec..ehhh... jak ja kocham swoje dziecie!
Ehmm... nie bedzie rowno widze, przewaga facetow u nas
czy to normalne, ze filmik z usg ogladam enty raz? nie moge sie napatrzec..ehhh... jak ja kocham swoje dziecie!
Ehmm... nie bedzie rowno widze, przewaga facetow u nas
jolie
Tymkowa mama
"no ale ponoc u nas najwazniejsza jest dobra polozna..."
Aniu to mnie trochę pocieszyło, w sumie to też myślałam o opłaceniu położnej. Dziś akurat byłam u nas w szpitalu u koleżanki, która jutro ma mieć cesarkę :-)
Aniu to mnie trochę pocieszyło, w sumie to też myślałam o opłaceniu położnej. Dziś akurat byłam u nas w szpitalu u koleżanki, która jutro ma mieć cesarkę :-)
kajunia
bliźniakowa mama :)
joile gratuluję CÓRECZKI :-)
malinois muszę być silna
sabinko kolejna USG mam w czwartek zapytam się "nowego" Pana doktora czy podpatrzył płeć dzidziusiów (w sumie tylko jednego , bo drugi to na 150% Olivierek )
a ja i tak czuję, że po czwartkowej wizycie zostanę w szpitalu jakieś takie ma przeczucie
malinois muszę być silna
sabinko kolejna USG mam w czwartek zapytam się "nowego" Pana doktora czy podpatrzył płeć dzidziusiów (w sumie tylko jednego , bo drugi to na 150% Olivierek )
a ja i tak czuję, że po czwartkowej wizycie zostanę w szpitalu jakieś takie ma przeczucie
reklama
Larvunia cudny Twój Synuś!!! Będzie pieknym pulchniutkim bobaskiem jak się urodzi :-) Moja córcia na 3D też miała taką pulchniutka buzinkę już w 20 tc :-) i pomimo że urodziła się o miesiąc za wcześnie to była taka słodko puciata. Zdaje mi się że Twój Synuś też taki bedzie :-)
Podziel się: