reklama
Ines no wlasnie tego sie boje ze bedzie ZA pulchniutki. Dektorek powiedzial, ze narazie 1,5 tyg na +, czyli to o jakies 10 dni... miesiac temu byl tylko o 7 dni na + Kurde i jezeli bedzie na plusie o 3 tygodnie to bedzie wazyl przy porodzie ponad 4kg i bedzie mi ciezko rodzic. Doktorek smial sie,ze pultynki juz dosc duze ma. Ehmm... mezus szczuplutki nie jest, wiec poszedl Marcelek po tatusiu Co ma byc to bedzie, ja jestem ZAKOCHANA w maluszku...Larvunia cudny Twój Synuś!!! Będzie pieknym pulchniutkim bobaskiem jak się urodzi :-) Moja córcia na 3D też miała taką pulchniutka buzinkę już w 20 tc :-) i pomimo że urodziła się o miesiąc za wcześnie to była taka słodko puciata. Zdaje mi się że Twój Synuś też taki bedzie :-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Larvuniu, gratuluje synka - sliczniutki:-):-)
Jolie, pewnie orientujesz sie jak wyglada atmosferaw naszym szpitalu... jak kolezanka lezy... czy widzialas moze sale porodowa? zapisalas sie do szkoly rodzenia?
Jolie, pewnie orientujesz sie jak wyglada atmosferaw naszym szpitalu... jak kolezanka lezy... czy widzialas moze sale porodowa? zapisalas sie do szkoly rodzenia?
Larvuniu ja przepraszam że jak ta służba porządkowa upominam, ale proszę weź zmniejsz fotkę Marcelka w podpisie ;-)
(kochana przepraszam, ale dopiero teraz dojrzałam smska od Ciebie , jeśli teraz chcesz mi wysłać coś mmsem to bardzo proszę )
(kochana przepraszam, ale dopiero teraz dojrzałam smska od Ciebie , jeśli teraz chcesz mi wysłać coś mmsem to bardzo proszę )
Larvuniu ja przepraszam że jak ta służba porządkowa upominam, ale proszę weź zmniejsz fotkę Marcelka w podpisie ;-)
o widze że już jej nie ma
misia spoko, zauwazylam jakie wielkie to zdjecie w podpisie i zrezygnowalam z umiejscowienia fotki tam, nie umiem zmiejszyc....
buziaki mamuski... ide palulac juz :***
jutro 13 piatek..... pechowy czy nie?? ehm....
buziaki mamuski... ide palulac juz :***
jutro 13 piatek..... pechowy czy nie?? ehm....
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Cześć mamuśki:-)
reklama
jolie
Tymkowa mama
Anulka nie widziałam sali porodowej i nie zapisywałam się jeszcze na szkołę rodzenia. Jak się spotkam z Nią to popytam o szczegóły.
Podziel się: