reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Teraz po kąpieli,czas ma makijaz i jakies ubranko i jade spotkac sie z kumpelką co ześmy sie z 2,5 roku nie widziały.Ona ma 2,5 letniego synka a ja w 6 miesiacu ciązy,bedzie o czym pogadac hihih,odezwę sie pozniej buziaczki dla wszytskich brzuszków.

Misia, a jednak będzie synuś :szok:- gratuluję!!! :-)
Pewnie jesteś troszkę rozczarowana, skoro nastawiłaś się na Irenkę.Czyli nie sprawdziła się teoria,że jeśli dziecko pierwszy raz kopnie po prawej stronie to będzie dziewczynka :-) tak myślałam, kolejna bzdura.

Misia napisałaś wcześniej,że posiadasz wózek chicco wielofunkcyjny z gondolą i fotelikiem samochodowym. Jestem zainteresowana kupnem takiego wózka, dokładnie chicco CT.01-kosztuje około 2000 i jest na małych kółkach. Mam kilka pytań:

1. Jak sprawuje się wózek na małych kółkach zimą na śniegu?
2. Czy ta nakładana gondola jest stabilna, bo w sklepie trochę się gibała i czy to nie powoduje dodatkowego trzęsienia?
3. Gondola tego wózka wydała mi się troszkę wąska i mała, nie było Twojemu dziecku w niej ciasno?

Będę wdzieczna za napisanie kilku uwag z Twojej strony.

Ok uciekam kobietki,do usłyszenia wieczorkiem.
Ps.U mnie od rana piekna pogoda,słoneczko,no tak ale kiedy mam wyjsc to ulewa nie z tej ziemi.Kto maczał w tym ręce hihih ale teraz zarty sie mnie nawet trzymaja.
Bede miala mimo tego deszczu cholernego dzis wspaniały dzień/papa

reklama
Jestem w szoku!:szok::szok::szok:Calkiem juz im odbilo!!!Mialo nie uderzac w pacjenta,mieli reagowac w przyapdku zagrozenia zycia a tymczasem co???Az sie czlowiek gotuje ze zlosci!!!Brak slow!By ich pogielo!:angry::angry::angry:

Trzymam kciuki za Kajunie i mam nadzieje ze urzadzi im tam pieklo!

Women
Super wiesci!Nie spodziewalam sie innych;-):tak:
Jolie
WItamy i zaparaszamy do pisania:-)
Ladina
Mamy tego samego dnia hahaha!No ale Ty i tak bedziesz szybciej;-)wiedziala jesli sie zdecydujesz.Jestem ciekawa kto mieszka u mnie ale tez nie mniej kto mieszka u Ciebie.

Do góry