reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Świeże wieści od Kajuni:

"Właśnie jadę do ordynatora ktory mnie wczoraj wypisał. Powiem ze jestem w stanie nawet zaplacic za pobyt w szpitalu a jezeli mnie nie wezmą użyje chociażby telewizji! Szyjka ma 1 cm a ujście zamkniete a ja mam sie obserwować! JAK???"

reklama
Witam sie i ja :-)
Jolie witaj i rozgosc sie :tak:

Jagoda wspolczuje robotnikow,dlugo jeszcze remoncik potrwa?

Misiu czekamy na wiadomosci od Kajuni :tak:
Kreciku STO LAT dla Allanka ;-)

Ja pije kawusie bo cos dobudzic sie nie moge,a spalismy dzis z Antkiem do 10:00 :happy2:

Hej jolie i anineczka:-)

Misiu
Jesli bedziesz pisac cos do Kajuni to przekaz, ze my sie tu martwimy i trzymamy mocno kciuki.

Ma sie obserwowac...:baffled: kuzwa niezly koles...

Witajcie dziewczyny.

Za chwile bede dzwonila po wyniki,mały stresik.

Co do Kajuni,ciesze sie ze podjeła taka decyzje,to nie przelewki.

Misia daj znac jak bedziesz wiedziała ze ja przyjeli dobrze.

Jolie witamy na forum,rozgość sie i dziel sie z nami wszystkim czym chcesz.

Jolie witamy:-)

Women trzymamy kciuki:-) napewno wszystko super:-)
Kajunia kurde neui daj się im, nagadaj im odpowiednio!! Boże masakra obserwować się.........porażka....

A wiec drogie moje Mamuski wynik jest PRAWIDŁOWY,nie ma zmian genetycznych,czyli najgorsze wykluczyli.
Teraz mam wizyte na 25 lipca w celu obejrzenia wyników z echo serduszka płodu i podania przyczyny powstania obrzeku.Ale jestem szczęsliwa.
Tak po cichu wiedziałam ze bedzie dobrze,za silnego Juniorka nosze w brzuszku zeby nie dal rady.Bozieee jak ja go KOCHAM.:-)

reklama
Witam po przerwie wszystkie Mamuśki! :-)

Długo się nie odzywałam, ale moim usprawiedliwieniem jest wakacyjny wyjazd,który tak naprawdę jeszcze się nie skończył mam chwilowa przerwę, więc postanowiłam coś naskrobać;-)

Kajuniu trzymaj się cieplutko, wierzę, że wszystko będzie w porządku. Sama się trochę przestraszyłam, bo mój brzuch też twardnieje dość często, powiedziałabym codziennie.Czy to może być oznaką czegoś złego? Poza tym nie mam żadnych objawów.Dzidzia się rusza regularnie, nic mnie nie boli itd.

Do góry