reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

A ja dzis bylam u fryzjera, robilam odrosty - balejaz, bo juz 3 m-ce minely od poprzedniego... ow... wymeczylam sie jak cholera:-D 3,5 godziny... ale na 3 m-ce spokoj:-):-):-)

reklama
heh, a ja dzis rano telefonicznie umowilam sie na farbowanie i podciecie dopiero na 6go lipca... ;-) Spytalam kontrolnie, czy farba nie zaszkodzi malenstwu i dostalam odp ze to zabobony jakies. Czy to prawda?
chodzi o chemie w farbie, czy o smrod farby, ze niby szkodzi...???

Teraz te farby az nie sa takie szkodliwe! A poza tym zeby farba przeniknela do dzieciatka to ma jeszcze dluga droge do pokonania! Przeciez od glowy do brzucha jest sporo a dzidzia siedzi w lozysku i ja tam guzik obchodzi co mama z glowa robi!!!
Ja farbowalam ostatnio farba bez amoniaku ale mysle ze inna farba tez by nie zaszkodzila!!!

Larvuniu ja pytalam mojej ginekolog o balejaz, depilacje i takie tam:-) i smiala sie, ze pewnie, ze mozna:-D a poprzednio bylam na balejazu pod k. marca, wiec tak naprawde na poczatku ciazy i nie sadze by to mialo malenstwu szkodzic...
slyszalam tylko, ze kiedys byly farby jakies ciezkie i mialy mnostwo chemii i przez skore glowy wchlanialy sie, a wiec mogly jakos szkodzic... przy balejazu skory glowy sie nawet nie dotyka... wiec jestem spokojna... a co do Twojego farbowania, to cala glowe czy tez balejaz?

Mi fryzjerka powiedziała ze jesli one moga pracowac do 7-8 miesiaca a stykaja sie z farbami czesciej niz zwykły klient to tym bezpieczniej jest robienie włoskow przez zwykłego klienta:-)

Dziewczyny... tak sie zastanawiam... jak czesto chodzicie do ginekologa? Bo ja dotad raz w m-cu... a teraz przesunelam wizyte i wyjdzie odstep 6 tyg. Za każdym razem Was bada i robi USG?

heh, a ja dzis rano telefonicznie umowilam sie na farbowanie i podciecie dopiero na 6go lipca... ;-) Spytalam kontrolnie, czy farba nie zaszkodzi malenstwu i dostalam odp ze to zabobony jakies. Czy to prawda?
chodzi o chemie w farbie, czy o smrod farby, ze niby szkodzi...???

generalnie staraj się nie wdychac.

Ja dzis wieczorkiem wybieram sie na premiere Shreak Trzeci juz nie moge sie doczekać.Uwielbiam go!Posmieje się przynajmniej

super women! :-) ja uwielbiam shreka! pochwal się jak wrażenia i czy warto na to iść do kina :tak:
mam też prosbę - zmniejsz proszę napis w swoim podpisie i zrób porządek z suwaczkami bo chyba nie działają :-(

no kobitki moje bejbe tak szaleje, że potrafi mnie zbudzić kopniaczkami w środku nocy :szok: ale miłe to - nie powiem :happy2:

reklama
Larvuniu ja pytalam mojej ginekolog o balejaz, depilacje i takie tam:-) i smiala sie, ze pewnie, ze mozna:-D a poprzednio bylam na balejazu pod k. marca, wiec tak naprawde na poczatku ciazy i nie sadze by to mialo malenstwu szkodzic...
slyszalam tylko, ze kiedys byly farby jakies ciezkie i mialy mnostwo chemii i przez skore glowy wchlanialy sie, a wiec mogly jakos szkodzic... przy balejazu skory glowy sie nawet nie dotyka... wiec jestem spokojna... a co do Twojego farbowania, to cala glowe czy tez balejaz?

szczerze to nie wiem ;-) powiedzialam fryzjerowi tylko "prosze zrobic ze mna porzadek". Ale pewnie balejaz bedzie.... chyba :confused2:..... :crazy:
zobaczymy co tam ze mnie wyjdzie :-D
ostatnio bylam u fryzjera przed wlasnym weselem, wiec czas najwyzszy bylo juz isc ;-) (wrzesian 06r) Teraz mam odrosty i koncowki strasznie toztrzaskane ehhh....
misia obiecuje nie bede sie sztachac ;-):-p

Do góry