reklama
Dziewczyny... tak sie zastanawiam... jak czesto chodzicie do ginekologa? Bo ja dotad raz w m-cu... a teraz przesunelam wizyte i wyjdzie odstep 6 tyg. Za każdym razem Was bada i robi USG?
hmm... ja chyba co miesiac, zawsze 12go albo 14dnia miesiaca
badania mi kaze robic co 2ga wizyte. Raz robilam wszystko, na poczatku a teraz tylko zrobilam siuśki i krew.
Witam mamunie a w szególności te, które mnie przywitały :-):-)
Odpisuję dopiero teraz bo internet mam tak jakby "z doskoku" będę pojawiała się co jakiś czas.
Niestety nie mam pojęcia jak i gdzie mam założyć sobie suwaczek ( ale to chyba problem prawie wszystkich początkujących mam)
Termin mam wyliczony na 26.11.2007
Gorąco Was wszyskich pozdrawiam
Odpisuję dopiero teraz bo internet mam tak jakby "z doskoku" będę pojawiała się co jakiś czas.
Niestety nie mam pojęcia jak i gdzie mam założyć sobie suwaczek ( ale to chyba problem prawie wszystkich początkujących mam)
Termin mam wyliczony na 26.11.2007
Gorąco Was wszyskich pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/jak-korzystac-z-forum-f42/wklejanie-licznikow-suwaczkow-58/
Ja mam wizyty co 2-3tyg czasami 4 to zalezy jak wypadaja jakies dni wolne bo ona przyjmuje 2 razy w tyg:-) i przy kazdej wizycie badanie i słuchanie serduszka, badania laboratoryjne tak co 6-8tyg a usg 3 razy :-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
my teraz idziemy we wtorek na wizyte i USG 4D:-):-):-) juz nie mozemy sie doczekac no i teraz bedziemy miec filmik 30 minutowy z podgladania naszego synka
dziewczyny!!! wlazlam do wanny... namydlam brzusio i co widze?! zanika mi pepek!! hehehe.... Tzn mam go jeszcze "w srodku' ale brzuszek tak sie napiol, ze pepuszek zanikł...ale smiesznie to wyglada.... Czy teraz mi go wywali i bedzie odstajacy? Hmm...
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Cześć dziewczyny
Wczoraj niczego nie pisałam, bo mi internet padł
Już jestem po wizycie. Trochę się zdenerwowałam, bo miałam mieć robione USG i nie zrobił mi... bo stwierdził, ze było robione miesiac temu i nie ma potrzeby teraz powtarzać... będzie robił przy następnej wizycie. Poza tym sluchalismy serduszka, maly mial czkawkę akurat:-) wszystko jest ok. No i przytyłam od ostatniej wizyty 2 kg, czyli wychodzi 0,5 kg. na tydzień.
Co do tego napinania, to nie wyglada za różowo. Jeżeli pomimo brania tabletek z magnezem brzuch nadal się napina powinno się podłączyć kroplówkę z magnezem... ja miałam czas do soboty, ale na szczęście napinania ustąpiły. Także chyba lepiej w takim wypadku zgłosić się do lekarza.
Apropo słodyczy... na początku mnie od nich rzucało. Na samą myśl robiło mi się niedobrze, a teraz nie mogę przejśc obojętnie obok czekaldki... a lody pochłaniam kilogramami... muszę się opamiętać w końcu.
Wczoraj niczego nie pisałam, bo mi internet padł
Już jestem po wizycie. Trochę się zdenerwowałam, bo miałam mieć robione USG i nie zrobił mi... bo stwierdził, ze było robione miesiac temu i nie ma potrzeby teraz powtarzać... będzie robił przy następnej wizycie. Poza tym sluchalismy serduszka, maly mial czkawkę akurat:-) wszystko jest ok. No i przytyłam od ostatniej wizyty 2 kg, czyli wychodzi 0,5 kg. na tydzień.
Co do tego napinania, to nie wyglada za różowo. Jeżeli pomimo brania tabletek z magnezem brzuch nadal się napina powinno się podłączyć kroplówkę z magnezem... ja miałam czas do soboty, ale na szczęście napinania ustąpiły. Także chyba lepiej w takim wypadku zgłosić się do lekarza.
Apropo słodyczy... na początku mnie od nich rzucało. Na samą myśl robiło mi się niedobrze, a teraz nie mogę przejśc obojętnie obok czekaldki... a lody pochłaniam kilogramami... muszę się opamiętać w końcu.
Podziel się: