reklama
Liza
Fanka BB :)
hej z rana.
Pomoc mam, rodziców obok. takze nie jest zle...
ale to swieza sprawa....
Pomoc mam, rodziców obok. takze nie jest zle...
ale to swieza sprawa....
Liza
Larvunia jakie to maluszki.... Hani juz 5 rok leci... Danielowi 4... ;-) nie jest tak źle,z tego co kazdy mi mowi mam złote dzieci wiec wiesz:-)
Jeszcze sie nie zdazylo by wszyscy troje plakali, chyba ze hania Daniela uderzy lub odwrotnie to poplacza i przestaja:-)
Jeszcze sie nie zdazylo by wszyscy troje plakali, chyba ze hania Daniela uderzy lub odwrotnie to poplacza i przestaja:-)
Liza
No jak pierwsze grzeczne to jak drugie bedzie urwisem to dasz rade;-)
dla mnie to jaka byla hania a daniel do skonczenia póltoraroku to jak woda i ogien.
i dałam rade wiec i ty dasz;-)
dla mnie to jaka byla hania a daniel do skonczenia póltoraroku to jak woda i ogien.
i dałam rade wiec i ty dasz;-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzien dobry...
Jejku... jestem padnieta...
Oduczamy Szymka spania z nami... i cycowania noca... i jest masakrycznie... buuuu;/
Eliza... to dobrze, ze masz na kogo w razie W liczyc... to wazne...
A co do meza... to trzymam kciukasy by jednak bylo dobrze... Duzo Was przeciez laczy... ) Moze sie opamieta i pojdzie po rozum do glowy!
A my dzis jeszcze zaliczylismy fryzjera, a wlasciwie to fryzjer zaliczyl Oskarka... hehe ale juz miala takie dluuugasne wloski, ze trzeba bylo. Od razu wyglada jak facet;p
Jejku... jestem padnieta...
Oduczamy Szymka spania z nami... i cycowania noca... i jest masakrycznie... buuuu;/
Eliza... to dobrze, ze masz na kogo w razie W liczyc... to wazne...
A co do meza... to trzymam kciukasy by jednak bylo dobrze... Duzo Was przeciez laczy... ) Moze sie opamieta i pojdzie po rozum do glowy!
A my dzis jeszcze zaliczylismy fryzjera, a wlasciwie to fryzjer zaliczyl Oskarka... hehe ale juz miala takie dluuugasne wloski, ze trzeba bylo. Od razu wyglada jak facet;p
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Eliza... ogladam Twoj album, Twoj i Twojej rodzinki. Super zdjecia Kochane masz dzieciaczki... No i takie czule, fajne fotki z mezem Wygladacie slicznie
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
aż i ja poszłam i obejrzałam zdjęcia Elizy ;-) Bardzo ładna jesteś I masz fajniuśkie dzieciaczki.
Aniulko musicie przetrwac choc wiem,że serce Ci pęka
Larvuniu u mnie tak było he he
Antek aniołek,Matt diabełek
co nie znaczy,że u Ciebie tak będzie ;-)
idę bo coś marudny jest Matt,jakieś ciepłe ma czoło
aż i ja poszłam i obejrzałam zdjęcia Elizy ;-) Bardzo ładna jesteś I masz fajniuśkie dzieciaczki.
Aniulko musicie przetrwac choc wiem,że serce Ci pęka
Larvuniu u mnie tak było he he
Antek aniołek,Matt diabełek
co nie znaczy,że u Ciebie tak będzie ;-)
idę bo coś marudny jest Matt,jakieś ciepłe ma czoło
reklama
Liza
Dzieki za komplementy...
Cóż moze i czule zdjecia z mężem ale chyba juz nierealne...
Wczoraj M sie spakowal i pojechal chyba do mamusi (sam zaczol rozmowe ze musimy odpoczac od siebie ale czy tak malzenstwo wyglada?) wiec teraz nie robie sobie nadzieji, nie chce ciagle rozstan i powrotów;] juz zle sie to obilo raz na mnie i na dzieciach...
edit. dodałam swieze zdjecia do albumu bo tamte to byly z sierpnia ;-p
Cóż moze i czule zdjecia z mężem ale chyba juz nierealne...
Wczoraj M sie spakowal i pojechal chyba do mamusi (sam zaczol rozmowe ze musimy odpoczac od siebie ale czy tak malzenstwo wyglada?) wiec teraz nie robie sobie nadzieji, nie chce ciagle rozstan i powrotów;] juz zle sie to obilo raz na mnie i na dzieciach...
edit. dodałam swieze zdjecia do albumu bo tamte to byly z sierpnia ;-p
Ostatnia edycja:
Podziel się: