reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
czesc Eliza
ja sie tak zastanawiam jak Ty sobie z 3 radzisz... przeciez to jeszcze maluszki.. na glowe chyba bym dostala jak wszystkie zaczely by plakaxc :baffled:

Larvunia jakie to maluszki.... Hani juz 5 rok leci... Danielowi 4... ;-) nie jest tak źle,z tego co kazdy mi mowi mam złote dzieci wiec wiesz:-) :tak:
Jeszcze sie nie zdazylo by wszyscy troje plakali, chyba ze hania Daniela uderzy lub odwrotnie to poplacza i przestaja:-)

to super ;-)
ja sie boje, bo wszyscy mnie strasza, ze drugie dziecko bede miala niegrzeczne jak teraz mam kochane :sorry2: Ja na mojego tez nie mam co nazekac ;-)

No jak pierwsze grzeczne to jak drugie bedzie urwisem to dasz rade;-)
dla mnie to jaka byla hania a daniel do skonczenia póltoraroku to jak woda i ogien.:tak:
i dałam rade wiec i ty dasz;-)

Dzien dobry...

Jejku... jestem padnieta...
Oduczamy Szymka spania z nami... i cycowania noca... i jest masakrycznie... buuuu;/

Eliza... to dobrze, ze masz na kogo w razie W liczyc... to wazne...
A co do meza... to trzymam kciukasy by jednak bylo dobrze... Duzo Was przeciez laczy... :)) Moze sie opamieta i pojdzie po rozum do glowy!

A my dzis jeszcze zaliczylismy fryzjera, a wlasciwie to fryzjer zaliczyl Oskarka... hehe ale juz miala takie dluuugasne wloski, ze trzeba bylo. Od razu wyglada jak facet;p

Witam

aż i ja poszłam i obejrzałam zdjęcia Elizy ;-) Bardzo ładna jesteś :blink: I masz fajniuśkie dzieciaczki.

Aniulko musicie przetrwac :sorry2: choc wiem,że serce Ci pęka :sorry2:

Larvuniu u mnie tak było he he :-D
Antek aniołek,Matt diabełek :-D
co nie znaczy,że u Ciebie tak będzie ;-):tak:

idę bo coś marudny jest Matt,jakieś ciepłe ma czoło :dry:

reklama
Dzieki za komplementy...
Cóż moze i czule zdjecia z mężem ale chyba juz nierealne...
Wczoraj M sie spakowal i pojechal chyba do mamusi (sam zaczol rozmowe ze musimy odpoczac od siebie ale czy tak malzenstwo wyglada?) wiec teraz nie robie sobie nadzieji, nie chce ciagle rozstan i powrotów;] juz zle sie to obilo raz na mnie i na dzieciach...

edit. dodałam swieze zdjecia do albumu bo tamte to byly z sierpnia :szok: ;-p

Ostatnia edycja:
Do góry