reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
czesc Eliza
ja sie tak zastanawiam jak Ty sobie z 3 radzisz... przeciez to jeszcze maluszki.. na glowe chyba bym dostala jak wszystkie zaczely by plakaxc :baffled:

Larvunia jakie to maluszki.... Hani juz 5 rok leci... Danielowi 4... ;-) nie jest tak źle,z tego co kazdy mi mowi mam złote dzieci wiec wiesz:-) :tak:
Jeszcze sie nie zdazylo by wszyscy troje plakali, chyba ze hania Daniela uderzy lub odwrotnie to poplacza i przestaja:-)

to super ;-)
ja sie boje, bo wszyscy mnie strasza, ze drugie dziecko bede miala niegrzeczne jak teraz mam kochane :sorry2: Ja na mojego tez nie mam co nazekac ;-)

No jak pierwsze grzeczne to jak drugie bedzie urwisem to dasz rade;-)
dla mnie to jaka byla hania a daniel do skonczenia póltoraroku to jak woda i ogien.:tak:
i dałam rade wiec i ty dasz;-)

Dzien dobry...

Jejku... jestem padnieta...
Oduczamy Szymka spania z nami... i cycowania noca... i jest masakrycznie... buuuu;/

Eliza... to dobrze, ze masz na kogo w razie W liczyc... to wazne...
A co do meza... to trzymam kciukasy by jednak bylo dobrze... Duzo Was przeciez laczy... :)) Moze sie opamieta i pojdzie po rozum do glowy!

A my dzis jeszcze zaliczylismy fryzjera, a wlasciwie to fryzjer zaliczyl Oskarka... hehe ale juz miala takie dluuugasne wloski, ze trzeba bylo. Od razu wyglada jak facet;p

Witam

aż i ja poszłam i obejrzałam zdjęcia Elizy ;-) Bardzo ładna jesteś :blink: I masz fajniuśkie dzieciaczki.

Aniulko musicie przetrwac :sorry2: choc wiem,że serce Ci pęka :sorry2:

Larvuniu u mnie tak było he he :-D
Antek aniołek,Matt diabełek :-D
co nie znaczy,że u Ciebie tak będzie ;-):tak:

idę bo coś marudny jest Matt,jakieś ciepłe ma czoło :dry:

reklama
Dzieki za komplementy...
Cóż moze i czule zdjecia z mężem ale chyba juz nierealne...
Wczoraj M sie spakowal i pojechal chyba do mamusi (sam zaczol rozmowe ze musimy odpoczac od siebie ale czy tak malzenstwo wyglada?) wiec teraz nie robie sobie nadzieji, nie chce ciagle rozstan i powrotów;] juz zle sie to obilo raz na mnie i na dzieciach...

edit. dodałam swieze zdjecia do albumu bo tamte to byly z sierpnia :szok: ;-p

Ostatnia edycja:
Do góry