reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

ale masz fotę w avatarze Larvuniu fiu fiu :-):-)
a powiedz mi masz juz jakieś rzeczy na wyprawkę? To znaczy czy zostało Ci coś po Fruciu (łóżeczko,wózek) i czy coś będziesz dokupowac?
Oczywiście wiem,że to zależy od płci bo jak Ci się Fruciowa zagnieździła w brzuszku to dużo ciuszków do skompletowania.
I rozwiń mi się tutaj bo coś dziś skąpo z twoimi wypowiedziami ;-):-D:-D

reklama
anineczko normalnie nagana mi sie nalezy :-D:-D:-D:-D
mam wszystko po Fruciu, nic nie oddalam , nic nie sprzedalam...
I chyba nie zaszkodzi na poczatek bynajmniej ubierac dziewczynke w biale spioszki czy niebieskie? Nie mam narazie kasy na cokolwiek. Moze blizej rozwiazania... Mam lozeczka 2 szt, foteliki samochodowe, wozek mam ale chce sprzedac ten po Fruciu i kupic od kolezanki fajniejszy, posciele po Fruciu, jedynie co to kosmetyki i pampersy trzeba bedzie kupic i herbatki, smoczki itp...
Nic nie kupilam jeszcze i chyba nie mam zamiaru dla niowej dzidzi w sensie ciuchow czy innych rzeczy, no chyba ze na polowkowym USG sie dowiem ze bedzie na 100 % dziewucha to moze cos drobnego np czapeczke (nie rozowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) albo spioszki w kwiatuszki (nie rozowe!!!!!!!!!!!) ;-):-D tak zeby cos nowego miec i dziewczecego.... ale nie bede szalec... mam duzo po Fruciu :tak:

avatara nie widzialas mojego? ale cos krecisz... :-D:-D:-D

he he pewnie masz go juz długo (avatar) a ja dopiero teraz się skapnęłam :zawstydzona/y:
siara na sto dwa :-D:-D

Nie no pewnie o to chodzi by móc jak najwięcej oszczędzic jeśli chodzi o wyprawkę.Masz rację :tak::tak:
i oczywiście,ze dziewczyna może w białych i niebieskich śpioszkach śmigac ;-)
No to czekamy jeszcze niecałe 3 tygodnie i dowiemy się co tam u Ciebie mieszka ;-)

Ja to w zasadzie wsio wydałam albo sprzedałam :baffled:
Ale np.łóżeczko już stało na ostatnich nogach,chwiało się i gibało i teraz pięknie jest przerobione na stojak dla Bazyla i drapak dla Dory :cool2::tak:
Wózek jeden mam,ale to bardziej spacerówka dla starszego dziecka :dry:
Ooo mam jeszcze łóżeczko turystyczne :-p:-D:-D

ja teraz po tym dzieciatku bede wszystko na allegro pchac :tak: Starczy mi 2ka, a jak bedzie niespodziewany 3 potomek to bedzie , oj bedzie :-D;-)

anineczko, ale wy tam taniej macie chyba co? Nowe ciuszki za grosze mozna wykukac... w promocjach co nie.
jak tam Wasze starania :ninja2:

no ja też mówiłam,że mi dwójka starczy :-D:-D
w tym cyklu nici bo jak się pochorowaliśmy to i nici były :sorry2:
nawet ominęłam dni płodne he he i zapomniałam o nich.Ale jak tu myślec jak najpierw wirus jelitowy a później antybiotyki :sorry2:
zresztą byłam przed nowym rokiem na cytologi i poczekam na wyniki coby wszystko grało,za 3 tygodnie mają przyjśc :tak:
zresztą tak sobie kminię kiedy chciałabym urodzic,w jakim miesiącu :dry:;-)

co do ciuszków to i bez promocji można tanie wynaleźc.W takim sklepie jak Penneys,często na allegro sprzedają z firmy Early Days :tak::tak:

jak juz tak na powaznie kochana wezmiesz sie za staranka to ja bym Ci radzila zaglebic sie w swoje cialo... no chyba ze bedziesz liczyc na kalkulatory, ktore uwazam nie sa dokladne... ;-)
a tak z ciekawosci kiedy chcialabys rodzic? na wiosne? lato, jesien.. zime?

Larvuniu właśnie dlatego kupiłam sobie termometr rtęciowy bo mi w domu wszystkie pozbijali.Może znowu założę sobie konto na 28 dniach ;-)

No właśnie najlepszą datą na poród byłaby połowa czerwca-końcówka czerwca,no ale w 2011 się nie wyrobię :-D
Zostaje czerwiec 2012 :-D a to z poczęciem musiałabym poczekac do października 2011 :szok::szok::-D
ale to względy praktyczne bo tak sobie pomyślałam,ze Antek skończył by rok szkolny i miałby 2 miesiące wakacji to i ja nigdzie z noworodkiem nie musiałabym jeździc i odwozic starszego do szkoły a młodszego do przedszkola :dry:
No ale chyba za dużo wymagam i jakoś tak dziwnie to wygląda,że ustawiam macierzyństwo sobie :blink:

dlaczego dziwnie?? ;-)
kazdy chce jak najlepiej by bylo...
ale pewnie zycie pokaze inny scenariusz ;-)
zycze CI jednak jak najlepiej kochana :tak::tak::tak:

komu pomaranczke z bita smietana?? :-D:-D:-D
wczoraj jadlam kiwi z bita smietana :-D:-D:-D

no właśnie nie wiem czy wytrzymam do tego października,w końcu to 10miesięcy...ale tak jak mówisz,życie pisze różne scenariusze.

Hmmmm bita śmietana,a chyba mam w lodówce:-D:-D

dzieciaki zjadły kolację,obejrzą jedną bajkę i w kimono :-)

reklama
Oooo jak fajnie i pełno was tutaj.
no to poznajmy sie;)
ja tu juz pisalam ale was nie bylo.
Jak widac tróka dzieci.
co do meza to sie nie wypowiadam bo niewiem jak bedzie...:dry: i na ogolnym tez nie bede pisac.
ogolnie u mnie jako tako, Hania do przedszkola od wrzesnia... ale zlecialo... a potem za rok Daniel...

larvunia, polecam czerwiec, poczatek na poród ;-)

Do góry