reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

anulka farciaro ! zero mi sie zjadlo :-p heheheh...
sabinka a tobie jak wychodzi z tego linku co anulka mi dala?

reklama
kurcze zo z tymi emotikonkami... klikam morde3k usmiechnieta np. 3 razy, a wychodzi mi 2 razy usmiech a raz cos innego... i to juz ktorys raz... potem widze swoja wiadomosc to musze edytowac i szybko zmieniac, coby akies jaja nie wyszly, ze zamiast smiechu to mam smutna mine, czy sie wkurzam...:dry:

ja musze w marzec trafiać:-) to będzie baba:-) maj ,czerwiec też baba:-)
27 lat rocznikowo mam!! o raju masakra:-) ale stara jestem;-)
ale mówie że 26 bo dopeiro w październiku 27;-) hehhe

Sabinko, pulpety w sosiku jadlam z ziemniakami i groszkiem z marchewka... hmmm, pultpety z piatku, ale staly w lodowce... wiec chyba nie powinny mi zaszkodzic... moze ak cosik mnie przegonilo:-D

kochane milusio mi sie z Wami pisze, ale musze juz spadac, mezulek goni do wyrka, wlasnie wrocil do domku.... 3majcie sie moje mile :tak:

DOBRANOC :-)

reklama
Do góry