reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anulka farciaro ! zero mi sie zjadlo :-p heheheh...
sabinka a tobie jak wychodzi z tego linku co anulka mi dala?

reklama
kurcze zo z tymi emotikonkami... klikam morde3k usmiechnieta np. 3 razy, a wychodzi mi 2 razy usmiech a raz cos innego... i to juz ktorys raz... potem widze swoja wiadomosc to musze edytowac i szybko zmieniac, coby akies jaja nie wyszly, ze zamiast smiechu to mam smutna mine, czy sie wkurzam...:dry:

ja musze w marzec trafiać:-) to będzie baba:-) maj ,czerwiec też baba:-)
27 lat rocznikowo mam!! o raju masakra:-) ale stara jestem;-)
ale mówie że 26 bo dopeiro w październiku 27;-) hehhe

Sabinko, pulpety w sosiku jadlam z ziemniakami i groszkiem z marchewka... hmmm, pultpety z piatku, ale staly w lodowce... wiec chyba nie powinny mi zaszkodzic... moze ak cosik mnie przegonilo:-D

kochane milusio mi sie z Wami pisze, ale musze juz spadac, mezulek goni do wyrka, wlasnie wrocil do domku.... 3majcie sie moje mile :tak:

DOBRANOC :-)

reklama
Do góry