reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Mirka co się stało:-)????:-) hihih WSZYSTKIE nie słuchaja na pocieszenie:-) hihih

wiecie co mnie wkur..najbardziej że do 16 Kacper jest spoko grzeczny itp itd..a jak przychodzi Dawid to masakra pierd... dostaje..on ciagle jeczy marudzi..normalnie o co mu chodzi!!!!!!! ciagle tylko mnie chce! czy on juz się z ojcem bawić nie umie!! kiedy to minie!:-)

reklama
bry...

Sabinko, u nas mama najwazniejsza... nawt jak jest tata, to m am nie moze sobie posiedzic np. dluzej w lazience... Oskar lezy po ddrzwiami, podglada przez otwory w drzwiach i puka, wola...

Ale dzis pustki tu...

My juz po spacerku, Oskar zjadl obiadek, teraz kladzeimy sie spac... nie wiem czy ja tez nie poloze sie, bo jestem jaks padnieta:sorry2:

Do góry