anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Larvuniu to mykaj do mezzusia pod kolderek, moze cosik zmajstrujecie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć babeczki nocną porą;-)
Miał być seksik ale chłop mi zasną jutro to już mu nie daruję;-)
Jagoda moja już nie śpi w dzieńA u nas drugi dzień bez spania, ale za to wieczorem o 20 już Mała śpi i mozna troche odpocząć. Kurde co to jest zeby 16-sto miesieczne dziecko nie spało w ciągu dnia, a jak zdrzemnie sie nawet na 5 min to idzie spać dopiero ok.23...masakra
Elka no zaciekawiłaś mnie tą książkąpolecam ksiązke "zbłąkane gwiazdy" Hilary Norman
własnie zaczęłam ja czytac drugi raz (pierwszy raz kilka lat temu ja czytałam i etraz do niej wróciłam).
ale on tak słodko śpi szkoda go budzićhe.... he... oj Aluska dobre, dobre... usmialam sie
moze mykaj i go obudz:-)
Ja też jestem na tak:-)Aleście się rozgadały
Anineczko dokładnie chodzi o zamknięty, prosiłam Misie żebyscie się zastanowiły wspólnie nad moim powrotem...
!
Anineczko mam nadzieję że polepszy Ci się dostęp do necikaW końcu.
Cos mi się net wiesza,ale juz niedługo.
Dziś złożyliśmy rezygnacje z tego dziadostwa i będzie cosik lepszego.
Ale w każdej chwili mogą mi wyłączyc ten tak wiec wiecie.Będą wakacje ode mnie na jakiś czas
No to kochane,życze Wam babek,chłopców no i najważniejsze,zdrowych dzidzisiów ;-):-):-):-)
Ale moze jeszcze popiszę z Wami jak mi się uda ten cholerny necik mnie wkurza