reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
W końcu.
Cos mi się net wiesza,ale juz niedługo.
Dziś złożyliśmy rezygnacje z tego dziadostwa i będzie cosik lepszego.
Ale w każdej chwili mogą mi wyłączyc ten tak wiec wiecie.Będą wakacje ode mnie na jakiś czas:-D
No to kochane,życze Wam babek,chłopców no i najważniejsze,zdrowych dzidzisiów ;-):-):-):-)
Ale moze jeszcze popiszę z Wami jak mi się uda :happy::baffled::angry: ten cholerny necik mnie wkurza :sorry2:

Aleście się rozgadały:szok::-D

Anineczko dokładnie chodzi o zamknięty, prosiłam Misie żebyscie się zastanowiły wspólnie nad moim powrotem...

Dobrej nocki!!!

Sabinko, dobranoc:tak:

Anineczko... to szukajcie innego dostawcy neta... bo jak to ma Cie nie byc z nami... ejjjjj:-:)-:)-(

Jagoda... jak dla mnie to ja jestem za... w koncu bylas od samego poczatku z nami i wrocilas... coro marnotrwana:-D (zartuje:-D:-D:-D)

Co do dzieci to ja będę celować żeby wyszedł drugi synio:tak::tak::tak: bo swoim w dzieciństwie lepiej dogadywałam się z moim 2lata młodszym bratem niż z siostrami (2-3lat starszymi ode mnie:sorry2:)
chociaż jak tu któraś z Was wspomniała dziewczyna w moim przypadku była ekonomiczniejsza:confused: no ale co wyjdzie to wyjdzie:sorry2:
...................a dziś nic nie wyjdzie:-D:-D:-D:-p

Beata zdróweczka dla Michałka:confused: oby się Ola od niego choróbskiem nie zaraziła:confused:
A u nas drugi dzień bez spania, ale za to wieczorem o 20 już Mała śpi i mozna troche odpocząć. Kurde co to jest zeby 16-sto miesieczne dziecko nie spało w ciągu dnia, a jak zdrzemnie sie nawet na 5 min to idzie spać dopiero ok.23...masakra:sorry2:
Jagoda moja już nie śpi w dzień:baffled:
polecam ksiązke "zbłąkane gwiazdy" Hilary Norman
własnie zaczęłam ja czytac drugi raz (pierwszy raz kilka lat temu ja czytałam i etraz do niej wróciłam).
Elka no zaciekawiłaś mnie tą książką:confused::tak::tak:
he.... he... oj Aluska dobre, dobre... usmialam sie:-D:-D:-D

moze mykaj i go obudz:-)
ale on tak słodko śpi:sorry2: szkoda go budzić:sorry2::-p
Aleście się rozgadały:szok::-D

Anineczko dokładnie chodzi o zamknięty, prosiłam Misie żebyscie się zastanowiły wspólnie nad moim powrotem...
!
Ja też jestem na tak:sorry2::-)
W końcu.
Cos mi się net wiesza,ale juz niedługo.
Dziś złożyliśmy rezygnacje z tego dziadostwa i będzie cosik lepszego.
Ale w każdej chwili mogą mi wyłączyc ten tak wiec wiecie.Będą wakacje ode mnie na jakiś czas:-D
No to kochane,życze Wam babek,chłopców no i najważniejsze,zdrowych dzidzisiów ;-):-):-):-)
Ale moze jeszcze popiszę z Wami jak mi się uda :happy::baffled::angry: ten cholerny necik mnie wkurza :sorry2:
Anineczko mam nadzieję że polepszy Ci się dostęp do necika:tak::tak:
Wiktorku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-):-):-)

reklama
Do góry