reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
W końcu.
Cos mi się net wiesza,ale juz niedługo.
Dziś złożyliśmy rezygnacje z tego dziadostwa i będzie cosik lepszego.
Ale w każdej chwili mogą mi wyłączyc ten tak wiec wiecie.Będą wakacje ode mnie na jakiś czas:-D
No to kochane,życze Wam babek,chłopców no i najważniejsze,zdrowych dzidzisiów ;-):-):-):-)
Ale moze jeszcze popiszę z Wami jak mi się uda :happy::baffled::angry: ten cholerny necik mnie wkurza :sorry2:

Aleście się rozgadały:szok::-D

Anineczko dokładnie chodzi o zamknięty, prosiłam Misie żebyscie się zastanowiły wspólnie nad moim powrotem...

Dobrej nocki!!!

Sabinko, dobranoc:tak:

Anineczko... to szukajcie innego dostawcy neta... bo jak to ma Cie nie byc z nami... ejjjjj:-:)-:)-(

Jagoda... jak dla mnie to ja jestem za... w koncu bylas od samego poczatku z nami i wrocilas... coro marnotrwana:-D (zartuje:-D:-D:-D)

Co do dzieci to ja będę celować żeby wyszedł drugi synio:tak::tak::tak: bo swoim w dzieciństwie lepiej dogadywałam się z moim 2lata młodszym bratem niż z siostrami (2-3lat starszymi ode mnie:sorry2:)
chociaż jak tu któraś z Was wspomniała dziewczyna w moim przypadku była ekonomiczniejsza:confused: no ale co wyjdzie to wyjdzie:sorry2:
...................a dziś nic nie wyjdzie:-D:-D:-D:-p

Beata zdróweczka dla Michałka:confused: oby się Ola od niego choróbskiem nie zaraziła:confused:
A u nas drugi dzień bez spania, ale za to wieczorem o 20 już Mała śpi i mozna troche odpocząć. Kurde co to jest zeby 16-sto miesieczne dziecko nie spało w ciągu dnia, a jak zdrzemnie sie nawet na 5 min to idzie spać dopiero ok.23...masakra:sorry2:
Jagoda moja już nie śpi w dzień:baffled:
polecam ksiązke "zbłąkane gwiazdy" Hilary Norman
własnie zaczęłam ja czytac drugi raz (pierwszy raz kilka lat temu ja czytałam i etraz do niej wróciłam).
Elka no zaciekawiłaś mnie tą książką:confused::tak::tak:
he.... he... oj Aluska dobre, dobre... usmialam sie:-D:-D:-D

moze mykaj i go obudz:-)
ale on tak słodko śpi:sorry2: szkoda go budzić:sorry2::-p
Aleście się rozgadały:szok::-D

Anineczko dokładnie chodzi o zamknięty, prosiłam Misie żebyscie się zastanowiły wspólnie nad moim powrotem...
!
Ja też jestem na tak:sorry2::-)
W końcu.
Cos mi się net wiesza,ale juz niedługo.
Dziś złożyliśmy rezygnacje z tego dziadostwa i będzie cosik lepszego.
Ale w każdej chwili mogą mi wyłączyc ten tak wiec wiecie.Będą wakacje ode mnie na jakiś czas:-D
No to kochane,życze Wam babek,chłopców no i najważniejsze,zdrowych dzidzisiów ;-):-):-):-)
Ale moze jeszcze popiszę z Wami jak mi się uda :happy::baffled::angry: ten cholerny necik mnie wkurza :sorry2:
Anineczko mam nadzieję że polepszy Ci się dostęp do necika:tak::tak:
Wiktorku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-):-):-)

reklama
Do góry