reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

No i jestem.

Aniulko dzięki bardzo za odpowiedz :tak::tak:
Jagoda chodzi o dostęp na zamknięty?
Larvuniu chcesz dziewuszkę?
Elbra ale pyszne kanapeczki.No rozpusta dziewczęta :-D
Beatko zdrówczka dla dzieci.Straszny jest ten okres.Oby do lata :tak:
Wikusiu
urodziny.gif
urodziny.gif
urodziny.gif

reklama
anineczka szczerze to sama nie wiem, fajnie byloby miec teraz dziewczynke, bylaby parka, ale z innej beczki to dla malego lepiej byloby miec braciszka, niz mlodsza siore z ktora trza dzielic pokoj ... ja tak myslalam o mlodszym braciszku kiedys ... ze wolalabym siostre :sorry2: nie wiem co bym chciala teraz :confused::-D

Beatko o jejku zdróweczka dla Michałka zeby nie rozchrował sie:-)
Jagoda u nas wogóle homeopatia nie działa:-) Viburcol też nie:-/ na mnei też homeopatia nie działa zupełnie...
Anineczka no i gdzie jesteś:-)
Anulka i co tam był 2 spacerek:-) hihi
Elka aleeee kanapki:-) hihi
Larvunia to co bedzie baba?;-) hihi
buziolki

Larvuniu, he he az sie zarumienilam od tego wirualnego ucalowania:-D:nerd:

a tak na powaznie, to madrze piszesz... ja tez tu bym chcial adziewczynke, bo chlopczyk juz jest na stanie, a tu mysle, ze dla Oskarka lepszy pewnie bylby braciszek... he, he... ale to i tak tak naprawde to zapisane tam na gorze czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka, nie?
Aaaaa i jeszcze jedno... jak mam urodziny w lipcu, a urodzilam sie w 79 roku, to ile mam lat teraz czy za miesiac czy dwa... 30? czy jeszcze 29... bo 30 to niby koncze w lipcu nie... a teraz mam 29 i pol:-D kurcze prawie jak Karolka, tyle ze dyche w dol:-D:-D:-D

Ja rowniez dopisuje sie do zyczen urodzinowych dla Wikiego, wszystkiego najslodszego Wiktorku - rosnij zdrowo:tak::tak::tak::tak:

Sabinko, byl drugi spacerek - ponad godzinke:tak::tak::tak:
he, he nawrocilas mnie:-D:-D

kurcze biegam do kibelka, jakas biegunke mam... jakby mi bylo malo dolegliwosci:baffled:

anulka mi mama mowila zawsze ze mowi sie rocznikowo czyli masz 3 lat :sorry2: ...stara baba z Ciebie :-p:-p:-p hehehehe... zartuje :sorry2:

Wiktorku 100 lat!!!;-)

Anineczka co tam u was:-) ogarnęłaś już wszystko:-)?;-)
Anulko no pięknie długo spacerek:-) hihi to co się najadłas że kibelek ciagle;/ bidulka;/;/
Larvunia sama masz w nosie MUCHY:-) hihih się młoda baba tak wogle odezwała:-)
nie podkskuj tu dobra:p:p bo się przejadę do tego Gorzowa:-)
Elka u nas to samo z piciem..soczek to pije i pije i końca nie widać;-)
Larvunia ja bym chciała BABE:-) ale z drugiej strony ekonomicznie byłby facet:-) wszystkie ubranka itp itd:-) mam dla faceta hehe
będzie co będzie:-)

reklama
Do góry