reklama
Beata34
Fanka BB :)
Ale was wzięło hihihih
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
aleście się rozgadały:-) hoho
zaraz was poczytam tylko musze aukcje powystawiac bo się kończa;-)
zaraz was poczytam tylko musze aukcje powystawiac bo się kończa;-)
łłłoooo miska zapomnialam!!!
DLA WIKIEGO:
"Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki."
WIKU 100 LAT, samych dobroci i usmiechu i duzo milosci
DLA WIKIEGO:
"Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki."
WIKU 100 LAT, samych dobroci i usmiechu i duzo milosci
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Larvuniu, naszukalam sie... ale mam dla Ciebie:
http://plec-dziecka.dozdrowia.com/chinskie-tablice-plec-dziecka.php
http://plec-dziecka.dozdrowia.com/chinskie-tablice-plec-dziecka.php
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Beatko... zycze by Michalowi szybko przeszlo... no i by Ola nie podlapala nic... kurcze te przeziebienia
Jagoda... to homeopatia dzila na Blanke... u nas viburcol nic nie dal... a niczego innego nie stosowalismy
Larvuniu, no no... to widze ze coraz nas wiecej planuje powiekszanie rodzinki super
Anineczko, jak tam po kapaniu, polozeniu spac... jestes??
pytalas kiedys o biodacyne, czy jak tam to, ta takie kropelki niby do czu ale my stosowalismy do noska
U nas Oskarus juz spi, mezus robi jakies jeszcze projekty na kompie, ja wykapan i lewdow zywa zaraz sie klade
Jagoda... to homeopatia dzila na Blanke... u nas viburcol nic nie dal... a niczego innego nie stosowalismy
Larvuniu, no no... to widze ze coraz nas wiecej planuje powiekszanie rodzinki super
Anineczko, jak tam po kapaniu, polozeniu spac... jestes??
pytalas kiedys o biodacyne, czy jak tam to, ta takie kropelki niby do czu ale my stosowalismy do noska
U nas Oskarus juz spi, mezus robi jakies jeszcze projekty na kompie, ja wykapan i lewdow zywa zaraz sie klade
reklama
elbra ----------no nie .........on pije mniej niz litr ale i tak wydawalo mi sie ze to duzo , no wiez przewrazliwiona matka jestem .............. no soku i herbatek to moze pije wiecej ale tu chodzilo o pragnienie a nie przyjemnosc wiec z pragnienia to on tyle az nie pije
i tak dobrze ze sie dowiedzialam
caluje i ide czytac ( zona pilata .........ciekawie sie zapowiada za ksiazka) pa do jutra
i tak dobrze ze sie dowiedzialam
caluje i ide czytac ( zona pilata .........ciekawie sie zapowiada za ksiazka) pa do jutra
Podziel się: