reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Mam prośbę jak byście mogły sprawdzić czy w dziale zamkniętym widzicie coś takiego jak "Dziewczyny z podbeskidzia"? Admin zamknął nam ten wątek ale okazuje się że jest on normalnie widoczny:szok:. Napewno widzą go sierpniówki06, a niepowinny:eek: i chciałam sprawdzić czy ktoś jeszcze oprócz nich może tam wejść?
Widze,ale daj adminowi czas.On sobie to wszystko pouklada.Jutro lub pojutrze bedzie wszystko okey.

A tak wogole to witam :-)

Witam tu też:-D Strasznie długo walczyłyśmy o ten wątek zamknięty, bo jesteśmy tylko w trójkę. No i myslałam ze sie udało:eek::sick: Będziemy próbować dalej....:tak:

Czesc dziewczyny:tak::tak:

och, u mnie szalenstwa sie dzieja... wczoraj casting na nowego majstra:-D dzis jeszcze2 ma przyjsc... od jutra ktos konczy to co poprzedni zaczal...:rofl2:
w nocy udalo sie i dojechala maszyna do naszej drukarni (a obawialismy sie troszke, bo troche kosztowala a cala transakcja byla przez internet, platnosc w Euro na konto w Slowacji, a maszyna jechala z Wegier...) rano rozladunek... a bylo co bo wazy ponad 1500kg... teraz maz z pomocnikami walczy z wyciagnieciem framugi w drzwiach w firmie, coby zmiescila sie i jakos by ja wstawic...

a ja wlasnie upitrasilam risotto, wlaczylam praleczke i poczytalam co sie u Was dzialo:-):-)

Sabina powodzonka u ginekologa, daj znac co i jak:-):-)
(hmm, pewnie jestes juz po wizycie, moze wiesz czy bedzie corcia czy synus...)

Tyle sie rozpisalyscie ze juz w polowie zapomnialam, ktorej co jest, czy nie jest itd!!! hihi

Malinois, gratulacje!!! Mowilam ze wszystko bedzie oki! Widze, ze narezie chyba przewazaja chlopcy!!! Super!! A co do terminu to ja chyba nie bede jedna z pierwszych bo ma termin i z OM i zUSG na 8-9 listopad! No chyba ze Colin pospieszy si etak jak jego braciszek i wyjdzie 2 tyg wczescniej!!!

Kobitki, ktore maja dzisiaj wizyty- tez sie nie martwcie tylko ciszcie! Wszystko jest na pewno w jak najlepszym porzadku!!! Buziam was i glowki do gory!!!

Women-witam!!!!!

Co do wesel, to moja kuzynka urodzila w dniu swojego slubu i dzidzia byla w szpitalu a ona na weselui!!! Oj bylo jej ciezko!!!
A ja w zeszlym roku bylam na weselu tydzien przed porodem i nie dosc ze wesele bylo potwornie nudne, ja glodna bo jedzenie bylo wydzielone i to dopiero po 20, to jeszcze brat mlodego zaczal wariowac (a ze siedzial w wiezieniu) i moj maz go wyprowadzil to sie balam zeby tamten jakiegos noza nie wyjal i dostalam wzcesniejszych, lekkich skorczy!!! O 22 bylam w domu!!!
A teraz poszlabym sie gdzies pobawic ale nic sie nie zanosi, leee!!!

Mam takie pytanko.Czy chodził ktoś do sport factory do szkoly rodzenia,ponoć wynajmują tylko tam pomieszczenia a główna siedziba miesci sie na ul.Waleniej na Osowej Gorze.Chciałabym rozpocząc lekcje szkoły rodzenia,moze macie jakies sprawdzone i godne polecenia w Bydgoszczy

Oj Moniu nie doradzę ci bo to za daleko ode mnie:-D
Ja zaczynam szkołe rodzenia w piątek!!! Ciekawe jak będzie:happy2::-D

Krecik ale historia z tym weselem:szok: To ty widzę ze masz już wprawę w imprezowaniu z brzuszkiem:tak::-D

reklama
Do góry