reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kajunia
mnie tez pobolewa brzuch, wiec staram za duzo nie robic, podobno przy blizniakach trzeba baardzo uwazac. Lekarka kazala mi duzo lezec, ale wiadomo, ze trzeba cos w domu przegarnac, obiad ugotowac...:baffled:

Ladina rano byłam z mamą w szpitalu - mama miała wizytę u onkologa a ja zawsze jej towarzyszę :tak: wróciłam po 1,5 godziny i bolało mnie podbrzusze :sick: przeszło jak 2 godzinki się przespałam :eek: faktycznie muszę więcej leżeć :crazy:

reklama
Misia
Trzymamy kciuki, oby obylo sie bez szpitala.

Kajunia
odpoczywaj ile wlezie, w koncu czeka nas niezle wyzwanie:szok:
ja sie boje przedwczesnego porodu, nasluchalam sie niestety nie ciekawych opowiesci lepiej dmuchac na zimne...

misia podwyższoną bilirubinę ?? hmmm... a co to znaczy? Ja jem tylko meiso smarzone, innego nie rusze. Nie jem czesto ale jadam. Z napoi oprocz mleka 2 litrow to pijam w pracy tez cole czy pepsi i czuje sie dobrze.... wyniki mam jak narazie dobrze (krew i mocz).

Dzieki dziewczyny za miłe przyjęcie, a Larvuni zwłaszcza dzieki za "wszytsko o rwie".;-):tak:
Wspólczuję strasznie bo wiem jak to boli.:-(
Ja opracowałam taką pozycje, ze jak siąde noga na noge(prawa na lewą) to jest mi najwygodniej i najmniej mnie boli.Tylko ile można tak siedziec:szok::crazy:;-):-D:rofl2:

Misiu na pewno będzie wszystko dobrze, musi być:tak:. Może nie jest tak źle z tymi wynikami, daj znać jutro co ci powie gin.:tak:

Kajunia oczywiscie że powinnaś dużo leżeć, przecież ty nosisz dwójeczkę w brzuszku!

Ja od wczoraj znowu mam bóle, słabsze niż ostatnio ale są. Dzwoniłam dzisiaj do mojej lekarki i kazała mi znów brać luteinę, a jak nie pomoże to mam się do niej zgłosić:sick::baffled: Kurcze coś się knoci z moim brzuszkiem ostatnio, widze zresztą że nie tylko u mnie:baffled: Dziewczynki będzie dobrze!!!

Jagoda
a mozesz opisac jaki to rodzaj bolu?
Bo u mnie to takie klucie dosc ostre co jakis czas...zastanawiam sie czy to tez nie jakies skurcze:baffled:

Ladina ten ból zaczyna sie zwykle jak troche pochodze, zmęczę sie nawet troszkę. Nie jest jednostajny. On zaczyna się tak słabo, robi sie coraz mocniejszy, i przechodzi. Trwa w sumie kilka, kilkanaście sekund. Tak rozpiera od środka. Ja sama nie wiem czy to były skurcze, ale w szpitalu stwierdzili ze nic innego to nie mogło być. No i ta szyjka skrócona, to jest najgorsze:sick::baffled:
Jak czujesz coś takiego albo wogóle coś cie niepokoi, to konicznie powiedz to swojemu lekarzowi. Ja lekcewarzyłam ten ból cztery dni, bo był słaby. No i źle zrobiłam! Mam nadzieje ze to przejdzie i bede mogla normalnie wszystko robic, bo teraz to strasznie uwazam.

Jagoda
tez sie przestraszylam i uwazam teraz...
moja ginekolog chciala dac mi pomoc do domu , ale jak bylam w piatek to sie dobrze czulam i myslalam sobie, ze po co mi jakas obca baba w domu,
moze jednak sie zdecyduje teraz:baffled:

reklama
Pomoc do domu?! To u was tak jest:szok: Ja tez chce taka pomoc:-D

Muszę puścić mojego męzulka do komputera, dobrej nocki, pa....:-)

Do góry